ته چین؛

دستور پخت خورش سیب و آلبالو

کد خبر: ۹۵۳۴۴۰
تاریخ انتشار: ۰۲ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۱:۰۰ 22 January 2020
تعداد بازدید : 4048
کد خبر: ۹۵۳۴۴۰
|
۰۲ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۱:۰۰ 22 January 2020
|
16082 بازدید
|
۴
بازدید 16082
۴
خورش سیب و آلبالو که از خورش‌هایی است که در خراسان تهیه می‌شود و گفته می‌شود ریشه آن به دامغان بازمی‌گردد. طرز تهیه این خورش را در تابناک فرا می‌گیرید.
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۴
دانش
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۰۶ - ۱۳۹۸/۱۱/۰۲
البته که همه جای ایران برای همه ایران است
ولی
اشاره کنم که اصالت اصلی این خورشت بسیار خوشمزه مربوط به شهرستان شاهرود میباشد
زهرا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۲۶ - ۱۳۹۸/۱۱/۰۲
ببخشید الان مگر فصل البالویه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۱۷ - ۱۳۹۸/۱۱/۰۶
غذای سنتی و منشا ان شاهرود است نه خراسان و دامغان
شیلا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۲۹ - ۱۳۹۹/۰۴/۱۶
نه عزیزم این غذا دامغان هست