ته چین؛

طرز تهیه ماهی لونگی

کد خبر: ۹۵۴۸۹۰
تاریخ انتشار: ۱۰ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۱:۰۰ 30 January 2020
تعداد بازدید : 1905
کد خبر: ۹۵۴۸۹۰
|
۱۰ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۱:۰۰ 30 January 2020
|
11036 بازدید
|
۱
بازدید 11036
۱
ماهی لَوَنگی نوعی ماهی شکم‌پر است که در مناطق شمال ایران و همچنین مناطق آذری زبان تهیه و پخته می‌شود و نوع دیگر آن مرغ لونگی است. طرز تهیه مرغ لونگی را در تابناک فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
mohammad hassan
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۵۷ - ۱۳۹۸/۱۱/۱۰
بسیار صمیمانه و قشنگ بود ، ایشان نمونه همه مادر های ما هستند
خدا حفظتون کنه