ته چین؛

دستور پخت کوکوی دو رنگ

کد خبر: ۹۵۵۱۲۷
تاریخ انتشار: ۱۲ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۱:۱۹ 01 February 2020
تعداد بازدید : 20712
کد خبر: ۹۵۵۱۲۷
|
۱۲ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۱:۱۹ 01 February 2020
|
44318 بازدید
|
۳
بازدید 44318
۳
کوکوی دو رنگ یکی از انواع کوکوهای آذری است که با وجود فرمول ساده، از طعم فوق العاده‌ای برخوردار است. طرز تهیه این کوکو که ترکیبی از کوکو سیب زمینی و کوکو سبزی است و هم در فر و هم در روغن می‌توان پخت را در تابناک فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۳
ع ن
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۰۳ - ۱۳۹۸/۱۱/۱۴
احسنت ، ممنون از توضیحات خوب شما
ناشناس
|
Germany
|
۰۱:۱۵ - ۱۳۹۸/۱۱/۱۴
این کوکو هم مثل بعض ها دورنگه ۰۰۰۰۰
ندا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۳۱ - ۱۳۹۹/۰۶/۲۶
سپاسگزارم.توضیحات کامل و دقیق بود. هر وقت طبخ کوکوی دو رنگ را امتحان می کنم لایه ی رویی به لایه ی سیب زمینی خوب نمی چسبه. نمی دونم اشکال کار کجاست.