طفره دولت از راه‌اندازی سامانه ثبت حقوق مدیران

۶۵۰ روز از مهلت قانونی برای راه‌اندازی سامانه ثبت حقوق و مزایای مسئولان می‌گذرد اما دولت همچنان از این تکلیف قانونی طفره می‌رود.
کد خبر: ۹۵۷۱۷۹
|
۱۷ بهمن ۱۳۹۸ - ۰۹:۱۹ 06 February 2020
|
6014 بازدید
|
۴

به گزارش «تابناک»، روزنامه «کیهان» در ویژه‌های خود نوشت: روزنامه جوان به نقل از نامه سه تشکل دانشجویی به اسحاق جهانگیری نوشت: پس از افشای پرداخت حقوق‌های نامشروع در برخی از دستگاه‌های اجرایی که نفرت و اعتراض عموم را برانگیخت، مقام معظم رهبری از این پدیده با الفاظ و عباراتی همچون «هجوم به ارزش‌ها»، «نامشروع»، «غیرمنصفانه»، «ظالمانه»، «گناه» و «خیانت به آرمان‌های انقلاب اسلامی» یاد کردند و سرانجام به دنبال فشار افکار عمومی و اصحاب رسانه، مجلس شورای اسلامی به موجب ماده ۲۹ قانون برنامه ششم توسعه دولت را به راه‌اندازی سامانه ثبت حقوق و مزایای مقامات و مسئولان و ایجاد امکان دسترسی به این سامانه برای نهادهای نظارتی و عموم مردم در سال اول برنامه مکلف کرد.

اما اکنون و با گذشت بیش از ۶۵۰ روز از مهلت قانونی دولت برای راه‌اندازی این سامانه و رونمایی از آن، همچنان با اما و اگرهای زیادی روبه‌روست.

دولت براساس مصوبه‌ای چهاربندی در مرداد ماه امسال، تمام دستگاه‌های ذیل ماده ۲۹ برنامه ششم توسعه را ملزم کرد تا انتهای شهریور ماه اطلاعات خود را در این سامانه بارگذاری کنند، اما اکنون و با وجود گذشت بیش از سه ماه از این مصوبه هیئت دولت، متأسفانه هیچ گزارش شفافی از میزان تمکین دستگاه‌های موضوع ماده ۲۹ برنامه ششم توسعه به این مصوبه دولت منتشر نشده است. بی‌تفاوتی دولت و سازمان اداری و استخدامی به این مسئله، بر تردیدهای موجود درباره عزم و اراده دولت برای انجام این کار افزوده است. براساس متن صریح ماده ۲۹ برنامه ششم توسعه، باید امکان دسترسی عموم مردم به اطلاعات مدیران و مقامات در این سامانه فراهم گردد، اما از مصوبه مرداد ماه هیئت دولت و اظهارنظرهای آقای انصاری این گونه برمی‌آید که قرار است این حق قانونی از مردم سلب گردد و دسترسی عموم مردم به اطلاعات این سامانه، به تشخیص دستگاه‌های اجرایی مشروط گردد.

این اتفاق، انحرافی آشکار در اجرای این ماده قانونی است که بر خلاف سخنان صریح و مکرر ریاست محترم جمهور درباره لزوم شفافیت و مبارزه با فساد در بدنه دولت است. همان‌طور که مستحضرید، ماده ۲۹ برنامه ششم، قانونی موقت می‌باشد و بیم آن می‌رود که با بی‌توجهی و وعده‌های پیاپی برای راه‌اندازی این سامانه، این تأخیر ۶۵۰ روزه به تأخیری ۱۲۰۰ روزه بینجامد تا با پایان مهلت اجرای قانون پنج‌ساله ششم توسعه، این ماده قانونی نیز منقضی گردد و به برنامه بعدی نیز راه پیدا نکند.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۴
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۰۰ - ۱۳۹۸/۱۱/۱۷
اعتمادساری به معنای مشارکت عمومی در انتخابات و عدم شفاف سزی یعنی تمایز بین خودی و نخودی و این به معنای عدم مشارکت عمومی
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۰۳ - ۱۳۹۸/۱۱/۱۷
مخل نظم و اجراي قانون خود دولت است
علی اصغر قاسم پور
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۴۴ - ۱۳۹۸/۱۱/۱۷
این سامانه از ضروریات و گام مهم و مقدمه ای برای عدالت اجتماعی می تواند باشد و در وهله ی بعد به اموال مسؤولانی که به ثروتهای کلانی رسده اند رسیدگی شود، تجمل گرایی و ثروت اندوزی نباید هدف ضمنی بعضی مسؤولان باشد و این رویه در جامعه به امری عادی تبدیل شود.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۵۴ - ۱۳۹۸/۱۱/۱۷
دلتون خوشه. یادتون رفته اون خانم مدیر بیمه رو که وقتی احکام مدیرانش رو روی سایت گذاشت، در کمتر از یک ماه برکنار شد؟!؟!؟! یعنی واقعاً از این مدیران چپی و راستی انتظار دارید شفاف سازی بکنند؟ به آقاها و آقازاده ها رحم کنید. مظلومند
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # انتخابات آمریکا # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟