ته چین؛

طرز تهیه قلیه ماهی

کد خبر: ۹۵۷۸۶۰
تاریخ انتشار: ۲۳ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۷:۰۰ 12 February 2020
تعداد بازدید : 22436
کد خبر: ۹۵۷۸۶۰
|
۲۳ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۷:۰۰ 12 February 2020
|
28061 بازدید
|
۱
بازدید 28061
۱
«قلیه ماهی» یکی ار خورش‌های محلی مناطق جنوب ایران است که به نام خرمشهر و آبادان مشهور شده است. قلیه ماهی با چلو ساده سرو می‌شود و برای تهیه آن می‌توانید از ماهی‌های سنگسر، راشگو، سرخو، سبیتی، هامور و حلوای سیاه استفاده کنید. ماهی‌های شمال، معمولا جایی در طرز تهیه قلیه ماهی ندارند اما اگر به ماهی‌های جنوب دسترسی نداشتید، می‌توانید این غذا را با ماهی ازون برون تهیه کنید. طرز تهیه قلیه ماهی را در تابناک فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۳۵ - ۱۳۹۸/۱۱/۲۴
اين همه دستكاري در دستور پخت براي چي ؟ رب انار و گوجه و ... اين كه نشد قليه . براش اسم جديد پيدا كنيد .