به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا، "محمودرضا پیروی" در حساب توییتری خود بر اهمیت توسعه آموزش های همگانی به صورت الکترونیک تأکید کرد و نوشت: مطلع شدم در پی برگزاری دوره آموزشی مقابله با ویروس کرونا با همکاری سازمان نظام پزشکی به صورت آنلاین، ظرف یک هفته بیش از ۱۸۰ هزار نفر در آن شرکت کرده، آموزش های لازم به آنها ارائه شده و مورد آزمون نیز قرار گرفته اند. یکی از ضروریات دنیای امروز توسعه آموزش های همگانی به صورت الکترونیک است.
بر اساس آخرین گزارش موجود، وزارت بهداشت چین بامداد سهشنبه اعلام کرد؛ شمار قربانیان ویروس کرونای جدید در این کشور به یک هزار و ۸۰۰ نفر افزایش یافت.
اهمیت آموزش های همگانی در مقابله با بحران ها زمانی روشن تر می شود که بدانیم به عنوان مثال و بر اساس اعلام دولت چین، در حالی که ویروس جدید، جان یک هزار و ۸۰۰ نفر را گرفته است اما به مدد آموزش های همگانی در روز دوشنبه حدود یک هزار و ۸۰۷ مورد جدید ابتلا به این بیماری ویروسی در استان هوبی آن کشور ثبت شده و مبتلایان تحت کنترل و درمان قرار گرفته اند و در همان روز ، یک هزار و ۲۲۳ تن نیز بهبود یافتهاند.
پیشفرض های اشتباه درباره بحران ها می تواند خطرساز باشد؛ در حالی که آموزش همگانی می تواند امکان شناسایی و پیشگیری بموقع مسائل بحران ساز را بگیرد و به شناسایی سریعتر مبتلایان کمک کند. مثلاً در حالی که گفته می شود دوره نهفتگی کرونا ۱۴ روز است، «جونگ نانشان» کارشناس و مسوول ارشد امور پزشکی در چین تصریح کرد که دوره معمول نهفتگی کرونا در بیماران بین ۲ تا ۷ روز است و فقط یک نفر پس از ۲۴ روز به کرونا مبتلا شده است.
اهمیت آموزش درباره ویروس کرونا با یک چالش جدی تشخیصی پررنگ تر می شود. "جونگ نانشان" تأکید می کند: «ما باید بتوانیم بیماران مبتلا به کرونا را از افرادی که دچار سرماخوردگی معمولی شده اند و یا آنفلوانزا دارند، جدا کنیم زیرا تا زمانی که این جدایی با دقت صورت نگیرد، خطر انتقال ویروس از انسان به انسان وجود دارد» و برای رسیدن به چنین هدفی، آموزش نقشی اساسی را بازی می کند.
حالا، سازمان بهداشت جهانی با اشاره به گزارش چین درباره شیوع کرونا اعلام کرده است که نیازی به افزایش سطح هشدار خطر آن در جهان نیست.
این سازمان افزوده است: با نظرداشت گزارشی که چین درباره ۴۴ هزار مبتلای به ویروس کرونا با جزییات کامل منتشر کرده است، تصویر روشن تری از کرونا داریم و اینکه به چه سمتی می رود و چطور شیوع پیدا می کند.
این سازمان که در پایان ماه گذشته میلادی به دلیل شیوع کرونا وضع اضطراری در سطح جهان اعلام کرد، می گوید که اطلاعات بسیاری درباره سن مبتلایان و شدت بیماری و ضریب مرگ و میر آن به دست آورده است.
ویروس کرونا که شیوع آن از اواخر دسامبر سال گذشته میلادی (دیماه) در شهر «ووهان» مرکز هوبی چین شروع شد، علاوه بر شهر و استانهای آن کشور، همچنین به ۲۴ کشور دیگر در جهان نیز سرایت کرده است.
آمریکا، چین، سوئد، فرانسه، مالزی و فیلیپین، مصر، امارات متحده عربی از جمله کشورهایی هستند که مواردی از ابتلا به کرونا در آنها شناسایی شده است.