به گزارش تابناک به نقل از تسنیم، سید «مصطفی میرسلیم» طی سخنانی در جمع مردم اکباتان در مسجد امام خمینی (ره)، با طرح این سئوال که چطور شد که در این چند ساله اخیر با مشکلات عدیدهای مانند تورم و رکود و بیکاری مواجه شدیم؟، اظهارکرد: در گذشته هم شاهد ۴۰ درصد تورم بودیم، ولی در عین حال مردم شغل داشتند؛ اما امروزه شاهد یک جنگ اقتصادی تمام عیار علیه جمهوری اسلامی هستیم که رکود اقتصادی هم بر این مشکلات افزوده است.
وی با بیان اینکه چرا دولت اجازه داد شرایط کشور این چنین بشود، افزود: مهندسان ما بیکار شدند و مهاجرت کردند. آیا دولت نمیتوانست از اقتصاد دانان مومن و خدوم استفاده کند؟ آیا راه دیگری جز چشم دوختن به خارج برای بهبود شرایط کشور و حل مشکلات مردم نبود؟
عضو مجمع تشخیص مصحلت نظام تصریح کرد: بارها گفته ام که دولت مردان باید بدهی خود را به مردم پرداخت کنند. چون شرایط اقتصادی در کشور به گونهای شد که بسیاری از پیمانکاران مجبور شدند وام بگیرند آن هم با بهرههای بالا. آنها نتوانستند وامهای اخذ شده را پس بدهند و به همین دلیل کارخانههای ما تعطیل شدند.
وی با تاکید بر اینکه بدترین مصیبت برای یک کشور بیکاری است، گفت: بیکاری توهین به مردم است. با افزایش بیکاری در کشور، جوانانی که در دانشگاه درس میخوانند هم نسبت به آینده مایوس میشوند؛ چرا که میبینند بسیاری بیکار شده اند و آیندهای برای خود متصور نیستند. جوانی که نسبت به آینده مایوس میشود، دیگر چیزی ندارد.
میرسلیم ادامه داد: الان پیمانکارهای متعددی به دولت بدهکارند. مجموعه بدهکاری دولت به پیمانکاران ۲۵ هزار میلیارد تومان است. بارها به دولت مردان گفته ام مردم حاضر اند این ۴۰-۵۰ هزار تومان یارانه را از شما نگیرند، اما جوانانشان به سر کار بروند.
وی با طرح این سئوال که اصلا چرا دولت باید به افراد مرفه یارانه بدهد؟ یادآور شد: دولت چرا سرمایهها را به هدر میدهد؟ فقط برای عوام فریبی که سر ماه به مردم بگویید ۴۰ هزار تومان به حسابتان واریز کردیم! نمایندگان مجلس چرا به این دلیل از دولت انتقاد نکردند؟ آیا دلیل آن این بود که با آنها زد وبند دارند؟
رئیس شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی اضافه کرد: ما باید الان رتبهی اول را در خاورمیانه داشتیم. چرا آقایان در دولت و مجلس به سخنان رهبری اعتنا نکردند تا امروز بتوانیم به این جایگاه برسیم.
وی با انتقاد از طرح برخی استیضاحهایی که در مجلس برای گرفتن امتیاز شکل گرفته و به نتیجه نرسیده است، گفت: چرا نمایندگان امضاهای خود را درباره این استیضاحها پس گرفته اند؟ به چه حقی برخی نمایندگان این کارها را کرده اند؟ نمایندگانی که دست به چنین اقداماتی زده اند، در حقیقت حق مردم را ضایع کرده اند و به جای فکر کردن به منافع موکلان شان، فقط به فکر منافع خودشان بوده اند، وای برشما؟!
میرسلیم با پرسیدن این سئوال از نمایندگان که چرا سر قضیه بنزین اینگونه عمل کردید؟ خاطر نشان کرد: مگر شما خواب بودید که این اتفاقات افتاد.
وی به مشکلات قانون انتخابات و لزوم اصلاح آن هم اشاره و عنوان کرد: این چه قانونی است که یک نماینده میتواند با ۲۰ درصد آرا وارد مجلس شود. آن ۸۰ درصد دیگر از مردم پس چه میشوند که از این روند و چنین انتخابی توسط آن ۲۰ درصد ناراضی هستند؟ آخر این یعنی مردم سالاری؟
رئیس کمیسیون زیربنایی و تولیدی مجمع تشخیص مصلحت نظام تاکید کرد: تا به حال شده که نماینده بیاید و به مردم جواب بدهد که چرا من به فلان مصوبه رای دادم یا ندادم؟
کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری دوازدهم به مشکلات ارزی در کشور نیز اشاره کرد و گفت: ۱۵ درصد حقوقها را افزایش میدهند دهند، آخر قیمتها ۳ برابر شده، مردم با این ۱۵ درصد افزایش حقوق چه باید بکنند؟
وی با انتقاد از سکوت نمایندگان در برابر اقدامات دولت، تصریح کرد: شما نمایندگان مجلس چرا در برابر این مشکلات سکوت کردید و به دولت اعتراض نکردید؟. معلوم است که این شرایط اقتصادی به شما بر نمیخورد. شماها کسانی هستید که حقوق نجومی میگیرید. من زمان مطرح شدن حقوقهای نجومی تاکید کردم که حقوقها بیشتر از ۲۲.۵ میلیون نباشد نمایندگان رد کردند!
به گفته میرسلیم، چه کسی میخواهد از حق مردم دفاع کند، کسی که به فکر منافع خودش است؟ چه کسی جلوی دلالی را میگیرد؟ در کشاورزی که چیزی به باغدار نمیرسد مردم هم که باید گران بخرند. چه کسی جرات دارد حق مردم را بگیرد؟ آیا تا به حال مسئولیی از مردم عذرخواهی کرده است؟ چرا نمایندگان ما با اختیارات قانونی جلوی کجرویهای دولتمردان را نگرفتند؟
وی خاطر نشان کرد: وقتی نماینده وامدار وزیر شد و با او ساخت و پاخت کند دیگر نمیتواند از او ایراد بگیرد. نماینده باید با قصد جنگیدن برای مردم به مجلس برود این است معنی نمایندگی مجلس؛ بنابراین مردم نمایندهای انتخاب کنند که سابقه اش نشان بدهد که کار را بلد است و حاضر است پای آنها بیاستد.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.