ممنوعیت تجارت و خوردن گوشت حیوانات‌وحشی در چین

دولت چین در اقدامی دیگر برای کنترل بهینه ویروس کرونا و پیشگیری از شیوع بیماری های مشابه در این کشور تجارت حیوانات وحشی و خوردن گوشت آنها را ممنوع کرد.
کد خبر: ۹۶۱۵۹۵
|
۰۶ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۰:۲۸ 25 February 2020
|
13726 بازدید
|
۳

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا، آمارها نشان می دهد که ارزش تجارت مرتبط با حیوانات وحشی در چین نزدیک به ۷۴ میلیارد دلار است.

قرار بود که ممنوعیت این تجارت در آینده مورد بررسی قرار گیرد، اما روز سه شنبه اعلام شد که از هم اکنون تجارت و همچنین خوردن حیوانات وحشی در کشور چین ممنوع است.

تلویزیون چین به نقل از کمیته دایمی مجلس این کشور اعلام کرد: از زمانی که کرونا شیوع پیدا کرد مساله خوردن گوشت حیوانات وحشی به عنوان یک تهدید بزرگ برای سلامت و بهداشت مردم مورد بحث بوده است.

اگرچه در بیشتر نقاط چین مردم از گوشت های معمول برای تغذیه استفاده می کنند اما در برخی از مناطق به صورت بسیار محدود کماکان گوشت حیوانات وحشی تجارت و خورده می شود.

پیشتر گزارش هایی مبنی بر اینکه اولین موارد شیوع کرونا از بازار حیوانات وحشی و آبزی در شهر ووهان مرکز استان هوبی چین بوده،‌ منتشر شده بود.

شمار مبتلایان کرونا در جهان به ۸۰ هزار و ۹۸ و در چین به ۷۷ هزار و ۶۵۸ نفر رسید.

کمیسیون بهداشت ملی چین از مرگ ۲ هزار و ۷۰۰ نفر به واسطه ابتلا به بیماری کرونا خبر داده که ۲ هزار و ۶۶۳ نفر آنها در چین بوده اند.

در این میان شمار افراد درمان شده به سرعت افزایش یافته و به ۲۷ هزار و ۴۶۹ نفر رسیده است.

سازمان بهداشت جهانی ۱۷ سال پیش درخصوص شیوع بیماری مرگبار سارس در چین اعلام کرد که علت آن استفاده از گوشت گربه وحشی بوده است.

این سازمان می افزاید که ۷۰ درصد از موارد ابتلا به بیماری های ویروسی در نیم قرن گذشته در جهان از حیوانات شایع شده است.

برخی از آمارهای آکادمی علوم مهندسی چین حاکی است که ۱۴ میلیون نفر در صنعت تجارت حیوانات وحشی در چین فعال هستند.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۵
انتشار یافته: ۳
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۴۷ - ۱۳۹۸/۱۲/۰۶
هر کوفتی رو میخورن!!!!
ناشناس
|
Romania
|
۱۰:۵۹ - ۱۳۹۸/۱۲/۰۶
حضرت امیرالمؤمنین(ع) در خطبه 198 کتاب شریف نهج البلاغه می فرمایند:
«انّ هذا الإسلامَ دِينُ اللّهِ الذي اصطَفاهُ لِنفسِهِ ، و اصطَنَعَهُ على عَينِهِ ، و أصفاهُ خِيَرَةَ خَلقِهِ ، و أقامَ دَعائمَهُ على مَحَبَّتِهِ ، أذَلَّ الأديانَ بِعِزَّتِهِ ، و وَضَعَ المِلَلَ بِرَفعِهِ؛ اين اسلام، همان دينى است كه خدا براى خود برگزيد و آن را زير نظر خويش پرورد و بهترين آفريدگانش را مأمور تبليغ آن كرد و ستونهايش را بر پايه محبت خويش قرار داد و با عزّت آن ، اديان ديگر را خوار كرد و با بلند كردن آن ، آيينهاى ديگر را فرود آورد.»
حضرت امیرالمؤمنین(ع) در نامه 69 نهج البلاغه، می فرمایند: «وَاسْتَصْلِحْ کُلَّ نِعْمَة أَنْعَمَهَا اللهُ عَلَيْکَ، وَلاَ تُضَيِّعَنَّ نِعْمَةً مِنْ نِعَمِ اللهِ عِنْدَکَ، وَلْيُرَ عَلَيْکَ أَثَرُ مَا أَنْعَمَ اللهُ بِهِ عَلَيْکَ» بنابراین تا جایی که می توانیم باید از نعمت اسلام به خوبی استفاده کنیم و مبادا این نعمت را دست کم گرفته و آن را ضایع کنیم.
امیر مومنان سلام الله علیه یادآوری می کنند که « إِنَّ اللَّهَ تَعَالَى خَصَّكُمْ بِالْإِسْلَامِ وَ اسْتَخْلَصَكُمْ لَهُ وَ ذَلِكَ لِأَنَّهُ اسْمُ سَلَامَةٍ وَ جِمَاعُ كَرَامَةٍ »؛ بدانید که خداوند اسلام را به طور اختصاصی به شما ارزانی داشت و شما را برای این نعمت برگزید و انتخاب کرد. بعد هم دلیل اهمیت این نعمت را چنین تبیین فرمود: و اين بخاطر آن است كه اسلام، همانطور که از نامش پیداست، از سلامت گرفته شده و نیز سرچشمه تمام بزرگوارى ها و ارزش ها است. هر ارزش و کرامتی بخواهیم در این دین هست و اگر می خواهیم به سلامت از این دنیا عبور کنیم و به سلامت داخل بهشت شویم، باید از این نعمت به بهترین شکل بهره برداری کنیم.
اینجاست که فرق بین حلال وحرام معلوم می شود واینکه خداوند چه نعمت بزرگی را هدیه داده است که باید شیانه روز شکرگزاتر این نعمت بزرگ الهی باشیم.
نکته جالبتر در این خبر اینست که :
تلویزیون چین به نقل از کمیته دایمی مجلس این کشور اعلام کرد: از زمانی که کرونا شیوع پیدا کرد مساله خوردن گوشت حیوانات وحشی به عنوان یک تهدید بزرگ برای سلامت و بهداشت مردم مورد بحث بوده است
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۳۸ - ۱۳۹۸/۱۲/۰۶
خدا رو شکر , حیوانات وحشی نجات پیدا کردند .
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟