ته چین؛

دستور پخت ماکارونی به شیوه سنتی

کد خبر: ۹۶۲۷۶۴
تاریخ انتشار: ۱۲ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۲:۰۰ 02 March 2020
تعداد بازدید : 114577
کد خبر: ۹۶۲۷۶۴
|
۱۲ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۲:۰۰ 02 March 2020
|
133078 بازدید
|
۶
بازدید 133078
۶
ماکارونی یا اسپاگتی در ایران به شیوه‌های متفاوتی تهیه می‌شود که شباهت‌هایی با شیوه‌های ایتالیایی دارد اما در ترکیب سس این غذا تفاوت‌هایی وجود دارد. پیش از این یک دستور پخت ماکارونی به شیوه ایرانی را در تابناک فراگرفته‌اید و اکنون طرز تهیه سنتی و خانگی پخت ماکارونی رشته‌ای را به همراه روش تهیه سس ماکارونی فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۶
اشکان
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۴۳ - ۱۳۹۸/۱۲/۱۲
این کیه آوردین بلد نیست حرف بزنه. جواد جوادی کجاست؟
پاسخ ها
مریم
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۹:۴۳ - ۱۳۹۹/۱۰/۰۹
عالی است
سارا
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۴:۲۸ - ۱۴۰۰/۰۲/۲۷
عالی هست کار این خانم واشپزی هاش جواد جوادی اینقدر حرف میزنه که ادم بیخیال میشه وسط کلیپ قطع میکنه همش هم گوشت و مرغ گرون کیلو خدا تومن غذاهاش همه پر هزینه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۴۳ - ۱۳۹۸/۱۲/۱۲
مردم هم اصلا نمی دونند برای چی ما همه مون پشت گوش هامون مخملی هست !!!
حدیثه
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۱۹ - ۱۳۹۹/۰۹/۲۹
کاش توضیحش رو مینوشتین
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۴۵ - ۱۴۰۰/۰۱/۱۱
خوب نبد