ته چین؛

طرز تهیه خشیل

کد خبر: ۹۶۳۰۸۵
تاریخ انتشار: ۱۳ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۶:۰۰ 03 March 2020
تعداد بازدید : 4643
کد خبر: ۹۶۳۰۸۵
|
۱۳ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۶:۰۰ 03 March 2020
|
14228 بازدید
بازدید 14228
خَشیل یکی از غذاهای محلی مناطق آذری‌زبان است که خوردن آن بین ساکنین مناطق مختلف آذربایجان و خصوصا در مراسم شب یلدا رایج است. این غذا به عنوان صبحانه یا میان‌وعده نیز استفاده می‌شود. طرز تهیه خشیل اردبیل را در تابناک می‌بینید.
اشتراک گذاری
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.