چطور خود را قرنطینه خانگی کنیم؟

یک متخصص بیماری های عفونی خود قرنطینگی را راهکار بسیار مهمی برای پیشگیری از ابتلا به کروناویروس دانست و افزود: در این فصل و به دلیل همزمانی شیوع کرونا با آنفلوانزا و شباهت هر دو به بیماری سرما خوردگی، بهتر است افراد با علایم خفیف سرما خوردگی مثل تب خفیف، گلودرد مختصر یا سرفه خفیف در خانه بمانند.
کد خبر: ۹۶۳۰۹۷
|
۱۲ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۱:۱۹ 02 March 2020
|
13757 بازدید
|
۲

 

به گزارش تابناک، آرزو یاقوت کار در گفت وگو با ایسنا، با بیان اینکه مهمترین کار برای پیشگیری از ابتلا به کرونا، خود قرنطینگی است، اظهار کرد: سرما خوردگی از قدیم بوده، اما اخیرا جهشی شکل گرفته و نوعی از ویروس ایجاد شده که مبنای آن متفاوت شده است. این ویروس جدید که به نام کووید ۱۹شناخته شده، در بیشتر موارد و نزدیک به ۸۰ درصد علایمی مشابه سرماخوردگی دارد.

وی با اشاره به اینکه در موارد متوسط و شدید فرد مبتلا به کووید ۱۹ نیاز به بستری شدن در آی سی یو دارد، افزود: مرگ بر اثر ابتلا به این ویروس کم است و بیماری در افرادی که سن آنها بالای ۵۰ سال است و بیماری های زمینه ای مانند بیماری های قلبی و عروقی، تنفسی، فشار خون و دیابت دارند، بیشتر مشاهده شده است.

این متخصص بیماری های عفونی در پاسخ به اینکه چرا این ویروس اینقدر سر و صدا کرده و باعث نگرانی در میان مردم شده، تصریح کرد: نکته مهم در مورد این ویروس، مسأله همه گیری است، چرا که این ویروس بسیار سریع از یک فرد به فرد دیگر منتقل می شود؛ بنابراین بسیار مهم است که بتوانیم از طریق راه های پیشگیری از ابتلا به ویروس جلوگیری کنیم. به عنوان مثال در مکان های عمومی حضور پیدا نکنیم و ترجیحا از وسایل نقلیه عمومی مانند اتوبوس و مترو استفاده نکنیم.

یاقوت کار، خود قرنطینگی را راهکار بسیار مهمی برای پیشگیری از ابتلا به کروناویروس دانست و افزود: در این فصل و به دلیل همزمانی شیوع کرونا با آنفلوانزا و شباهت هر دو به بیماری سرما خوردگی، بهتر است افراد با علایم خفیف سرما خوردگی مثل تب خفیف، گلودرد مختصر یا سرفه خفیف در خانه بمانند.

وی تصریح کرد: با فرض علایم نشان دهنده ابتلا به کروناویروس، در خانه بمانید، از بقیه افراد خانواده دور باشید و فاصله دو متری را رعایت کنید، حتی یک اتاق جدا داشته باشید و ماسک بزنید، موقع عطسه و سرفه نیز با دستمال دهان خود را بپوشانید.

این متخصص بیماری های عفونی اضافه کرد: وسایل شخصی از قبیل حوله، ملحفه، قاشق و بالش فرد مبتلا باید از بقیه جدا باشد و مرتب دست هایش را با آب و صابون شست و شو دهد و تا بهبودی علایم در خانه بمانند. تنها در صورتی که فرد مبتلا سرفه هایش تشدید شد و تنگی نفس گرفت حتماً به مراکز بهداشتی و درمانگاهی مراجعه کنند و بررسی های اولیه را انجام دهند، در نهایت پزشک تصمیم می گیرد که این فرد در بیمارستان بماند و یا در خانه قرنطینه شود.

یاقوت کار، با بیان اینکه مسلماً با رعایت این موارد بسیار زود می توان از گسترش همه گیری کرونا جلوگیری کرد، ادامه داد: این ویروس جدید است و در حال حاضر درمان توصیه شده و اثبات شده ای برای آن وجود ندارد، البته درمان های دو تا سه دارویی و تجربیاتی که پزشکان در این مدت داشته اند، در نظر گرفته شده است.

وی خاطر نشان کرد: این داروها در مرحله تجربی استفاده می شود و قطعیت اینکه چقدر در درمان موثر است مشخص نیست، بنابراین بهترین کار پیشگیری از ابتلا و انتقال ویروس این است که در خانه بمانیم و تنها برای کار ضروری بیرون برویم.

این متخصص بیماری های عفونی تأکید کرد: افراد مسن و افرادی که دارای نقص ایمنی هستند و کورتون مصرف می کنند، هم چنین مبتلایان به بیماری های قلبی و عروقی و دیابتی به هیچ عنوان برای انجام کارهای غیر ضروری از خانه بیرون نروند.

یاقوت کار، در خصوص مرگ جوان ها در اثر ابتلا به این ویروس نیز گفت: مرگ در افراد جوان به علت ابتلا به این ویروس با درصد بسیار کمی همراه است، اما به این معنی نیست که مرگ در افراد جوان نداشته باشیم و ممکن است به صورت موردی گزارش شود، اما مساله ای نیست که همه گیر باشد.

وی در خصوص مرگ ورزشکار جوان نیز گفت: مشخص نبوده که این ورزشکار داروی خاصی مانند کورتون مصرف می کرده یا خیر و این جای سوال است.

این متخصص بیماری های عفونی از مردم خواست که به جای اینکه بترسند و وحشت کنند از انتشار اطلاعلات نادرست و ایجاد رعب و وحشت در جامعه خودداری کنند و افزود: بهتر است مردم اطلاعات را از منابع وزارت بهداشت پیگیری کنند و به منابع رسمی اعتماد کنند، در این شرایط مردم نباید بترسند و نگران باشند، اما باید موضوع را جدی بگیرند.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۴
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۳۶ - ۱۳۹۸/۱۲/۱۲
ما به قرنطینه اعتقاد نداریم!!!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۲۱ - ۱۳۹۸/۱۲/۱۲
چطور خودمان را درمان کنیم.
چطور خودمان را دفن کنیم
چطور از مسوولان بابت اینها تشکر کنیم
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # الجولانی # فیلترینگ
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
کدام وزیر دولت پزشکیان تاکنون عملکرد ضعیف تری داشته است؟