ته چین؛

دستور پخت کباب سیخی در فر

کد خبر: ۹۶۳۱۲۱
تاریخ انتشار: ۱۴ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۴:۰۰ 04 March 2020
تعداد بازدید : 15423
کد خبر: ۹۶۳۱۲۱
|
۱۴ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۴:۰۰ 04 March 2020
|
30996 بازدید
بازدید 30996
کباب سیخی یکی از کباب‌های خوش طعم است که تقریباً مشابه کباب کوبیده است، با این تفاوت که می‌توان در فر نیز پخت. طرز تهیه این کباب را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری