کابل: حملات طالبان متوقف نشود، نیروهای افغان دست به حمله می‌زنند

وزیر دفاع افغانستان اعلام کرد، اگر طالبان حملاتش را در روزهای آتی موقف نکند، نیروهای این کشور دست به حمله می‌زنند.
کد خبر: ۹۶۴۶۹۶
|
۱۹ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۶:۱۷ 09 March 2020
|
3750 بازدید

وزیر دفاع افغانستان اعلام کرد، اگر طالبان حملاتش را در روزهای آتی موقف نکند، نیروهای این کشور دست به حمله می‌زنند.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، اسدالله خالد، وزیر دفاع افغانستان گفت: نیروهای افغانستان به دستور محمد اشرف غنی، رئیس‌جمهوری و بر اساس توافق صلح موضع دفاعی  گرفته‌اند اما اگر طالبان حملاتش را پیش از پایان هفته جاری پایان ندهد، نیروهای ما به این دشمن هر جای کشور که باشد، حمله می‌کنند.

هفتم مارس سال جاری میلادی، شش عضو طالبان در درگیری با افسران پلیس محلی در ولایت لغمان واقع در شرق افغانستان کشته و ۱۰ تن دیگر نیز زخمی شدند.

شنبه گذشته، طالبان و واشنگتن توافق صلحی را امضا کردند که شامل خروج نیروهای خارجی از افغانستان در ۱۴ ماه آتی در ازای تضمین تبدیل نشدن این کشور به پناهگاهی امن برای تروریست‌ها می‌شود.

با وجود امضای این توافق، طالبان اخیرا اعلام کرد، در پی امتناع دولت کابل از آزادی ۵۰۰۰ زندانی طالبان دست به حملات بیشتر علیه نیروهای افغان می‌زند.

اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟