ته چین؛

دستور پخت خورش شش انداز بادمجان

کد خبر: ۹۶۴۸۵۱
تاریخ انتشار: ۲۲ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۱:۰۰ 12 March 2020
تعداد بازدید : 5878
کد خبر: ۹۶۴۸۵۱
|
۲۲ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۱:۰۰ 12 March 2020
|
16382 بازدید
بازدید 16382
شش انداز نوعی خورش است که در نواحی مختلف با ترکیب‌های متفاوت تهیه می‌شود. خورش شش انداز بادمجان یکی از انواع خورش شش انداز است که غذای محلی گیلان محسوب می‌شود. طرز تهیه این خورش خوش طعم را در تابناک فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟