ته چین؛

دستور پخت خورش شش انداز بادمجان

کد خبر: ۹۶۴۸۵۱
تاریخ انتشار: ۲۲ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۱:۰۰ 12 March 2020
تعداد بازدید : 5878
کد خبر: ۹۶۴۸۵۱
|
۲۲ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۱:۰۰ 12 March 2020
|
16437 بازدید
بازدید 16437
شش انداز نوعی خورش است که در نواحی مختلف با ترکیب‌های متفاوت تهیه می‌شود. خورش شش انداز بادمجان یکی از انواع خورش شش انداز است که غذای محلی گیلان محسوب می‌شود. طرز تهیه این خورش خوش طعم را در تابناک فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟