ته چین؛

طرز تهیه رب فلفل دلمه‌ای دودی

کد خبر: ۹۶۴۸۶۶
تاریخ انتشار: ۲۲ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۶:۰۰ 12 March 2020
تعداد بازدید : 5313
کد خبر: ۹۶۴۸۶۶
|
۲۲ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۶:۰۰ 12 March 2020
|
15488 بازدید
|
۱
بازدید 15488
۱
ربّ، به ماده غلیظ حاصل از جوشانیدن قسمت گوشتی بعضی از میوه‌ها و ریشه‌ها تلقی می‌شود و به صورت عمده با گوجه تهیه می‌شود. علاوه بر رب گوجه، رب برخی مواد دیگر برای غذاهای مختلف از جمله کباب ماهیتانه‌ای و همچنین فست فودها مورد استفاده قرار می‌گیرد که از آن جمله می‌توان به رب فلفل دلمه‌ای اشاره کرد. طرز تهیه رب فلفل دلمه‌ای دودی را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۲:۲۹ - ۱۳۹۸/۱۲/۲۳
متاسفانه طول زمان اموزش ایشان غیر عادی طولانی است.
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟