ته چین؛

روش صحیح استفاده زعفران در غذا

کد خبر: ۹۶۵۱۲۹
تاریخ انتشار: ۲۶ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۱:۰۰ 16 March 2020
تعداد بازدید : 9522
کد خبر: ۹۶۵۱۲۹
|
۲۶ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۱:۰۰ 16 March 2020
|
27392 بازدید
|
۳
بازدید 27392
۳
«زعفران یا زَرپَران / Crocus sativus» گیاهی است از تیره زنبقیان، سرده زعفران که خواص زیادی از قبیل دارویی و رنگ غذایی دارد. زعفران گیاهی کوچک و چندساله به ارتفاع 10 تا 30 سانتی‌متر است. از وسط پیاز یا قاعده‌یِ ساقه، تعدادی برگ باریک و دراز خارج می‌شوند. از وسط برگ‌ها، ساقه‌ای گلدار بیرون‌می‌آید که به یک تا سه گل منتهی می‌شود. گل‌ها دارای شش گلبرگ بنفش‌رنگ هستند که ممکن است در بعضی واریته‌ها به رنگ گلی یا ارغوانی باشند. گل‌ها دارای سه پرچم و یک مادگی منتهی به کلاله سه‌شاخه به رنگ قرمز متمایل به نارنجی هستند. قسمت مورد استفاده این گیاه انتهای خامه و کلاله سه‌شاخه است که به نام زعفران مشهور است و معطر و کمی تلخ است. زعفران به جهت طعم، بو و رنگ زرد خاصی که دارد به وفور در غذاها به ویژه همراه با برنج، صنایع شیرینی‌سازی، داروسازی و صنایع دیگر به مصرف می‌رسد. در این ویدیو یک راهنمای کامل ایرانی درباره روش صحیح استفاده از زعفران در غذا را فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۳
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۲۲ - ۱۳۹۸/۱۲/۲۶
تابناک عزیز دنبال تبلیغ زعفرانید یا عادی سازی تاتوگری؟!!!!!!!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۴۷ - ۱۳۹۸/۱۲/۲۶
ویدیوهاتون اصلا با این روش دیده نمیشه. کلی طول میکشه دانلود شه پخش همزمانشم همش قطه میشه و سرعت اینترنتا جوابگوش نیست
زعفرانیک
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۱۹ - ۱۳۹۹/۰۳/۳۱
با تشکر
اطلاعات مفیدی درباره زعفرون بود.ممنون از تابناک
نظرسنجی
سرمربی بعدی تیم پرسپولیس چه کسی باشد؟