چرا برخی مردم کرونا را جدی نمی‌گیرند؟

یک روانشناس بااشاره به انبوه اطلاعات متفاوت و متناقض درباره کرونا در فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی، گفت: این موضوع از یک سو باعث می‌شود که برخی مردم دچار استرس شده و از طرفی باعث می‌شود که برخی از مردم هم اصلا این موضوع را جدی نگیرند.
کد خبر: ۹۶۵۵۲۲
|
۲۳ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۴:۴۷ 13 March 2020
|
9445 بازدید

 

به گزارش تابناک به نقل از  ایسنا، ابوطالب سعادتی در پاسخ به اینکه چرا برخی از مردم کرونارا جدی نمی‌گیرند، گفت: این مضوع دلایل مختلفی دارد که یک بخش آن به اطلاع‌رسانی‌های متفاوت، متناقض و گاها دوگانه و چندگانه برمی‌گردد که شاید لازم است موسسات معتبری مانند وزارت بهداشت، علوم و... منابع مطمئنی را به مردم ارائه کرده و در قبال اطلاعاتی که به مردم ارائه می‌دهند، پاسخگو هم باشند.

وی با تاکید بر اینکه مردم باید اطلاعات‌شان را از منابع معتبر دریافت کنند توصیه کرد که از اطلاعات شبکه‌های اجتماعی و اخباری که به صورت سینه به سینه می‌گردد و اعتبار منبع آن مشخص نیست، استفاده نکنند.

سعادتی تاکید کرد که اطلاعات متفاوتی از سوی رسانه‌های اجتماعی و حتی رسانه‌های داخلی و خارجی منتشر می‌شود که از یک سو باعث می‌شود که برخی مردم دچار استرس شده و به مراقبت‌های وسواس‌گونه روی بیاوورند و از طرفی باعث می‌شود که برخی از مردم هم اصلا این موضوع را جدی نگیرند.

سعادتی که در یک برنامه تلویزیونی صحبت می‌کرد، ‌ تاکید کرد: طبق مطالعات انجام شده، حدود ۵۰ درصد افراد هنوز بیماری کرونا را جدی نگرفته‌اند.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # الجولانی # فیلترینگ
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
کدام وزیر دولت پزشکیان تاکنون عملکرد ضعیف تری داشته است؟