به گزارش تابناک، به نوشته روزنامه فایننشال تایمز، این درخواست کمک فوری از سوی کره شمالی احتمالا نشان دهنده از بین رفتن سیستم نابسامان بهداشتی این کشور در نتیجه شیوع یک بیماری است.
افراد مطلع گفتهاند، درخواستها برای کمک گرفتن از جامعه بینالملل در هفته گذشته مطرح شده است.
این روزنامه همچنین نوشت که برخی اسناد درباره درخواست کمک از سوی کره شمالی را مشاهده کرده است.
دست کم ۵۹۰ تن در کره شمالی مورد آزمایش کرونا قرار گرفته و همگی آنها در ژانویه سال جاری میلادی از خارج به این کشور وارد شده و تست همگی هم منفی بوده است.
کره شمالی که بین چین و کره جنوبی با بیشترین تعداد مبتلایان به ویروس کرونا واقع است، ادعا میکند، بدون ابتلای یک فرد تاکنون از این بیماری جان سالم به در برده اما دیپلماتها و کارشناسان نظر دیگری در این باره دارند.
کیم جونگ اون، رهبری کره شمالی در ژانویه سال جاری میلادی و برای متوقف کردن ورود این ویروس به کشور مرزها را بست اما این اقدامات کافی نبوده است.
ژنرال رابرت آبرامز، فرمانده نیروهای آمریکایی در کره جنوبی در مارس سال جاری میلادی به خبرنگاران گفت، آمریکا مطمئن است که مواردی از ابتلا به ویروس کرونا در کره شمالی وجود دارند و علت آن هم کاهش چشمگیر فعالیتهای نظامی است.
با توجه به سیستم ضعیف بهداشت، تحریمهای تجاری و چندین دهه سوءمدیریت اقتصادی در این کشور، بیش از ۴۰ درصد از جمعیت کره شمالی به شدت دچار سوءتغذیه و آسیب پذیر در مقابل بیماریها هستند و این مساله کره شمالی را با خطر بسیار بزرگی روبرو میکند که شیوع بیماری کرونا در این کشور میتواند به یک فاجعه بشری و مرگ گسترده شهروندان منجر شود و حتی این کشور را به منبع بیماری و بازگشت آن به آسیا بدل کند.
این نگرانیها باعث شده تا سازمانهای کمک رسان و متحدان آن چون روسیه به دنبال ارسال کمکهای پزشکی و سایر کمکها به کره شمالی باشند.