رییس کمیته اپیدمیولوژی بیماری کرونا در نشست خبری آنلاین

نگویید «فاصله‌گذاری اجتماعی»؛ بگویید فاصله‌گذاری فیزیکی! / امیدواریم تا نیمه اردیبهشت به «کنترل» برسیم/ نمی‌توان درباره مدارس و دانشگاه‌ها در همه جای کشور نسخه واحد پیچید/ انتقال از طریق هوا و حیوانات مردود است

سرعت شیوع ویروس در استان‌ها و شهر‌های مختلف کشور یکسان نبوده و در برخی نقاط به پیک رسیده و در بعضی نقاط به پیک هم نرسیده است؛ بنابراین، نمی‌توان برای بازگشایی در همه مناطق یک زمان خاص تعیین کرد. جدای این وضعیت مدارس و دانشگاه‌ها تفاوت‌های اساسی با هم دارد که بر اساس آنها، نمی‌توان نسخه واحدی برایشان پیچید، چون دانشگاه‌ها مساله خوابگاه و دانشجویان غیربومی را هم دارند...
کد خبر: ۹۶۸۶۰۷
|
۰۹ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۳:۰۶ 28 March 2020
|
25529 بازدید
|
تابناک اجتماعی
معاون آموزشی و رییس کمیته اپیدمیولوژی بیماری کرونا گفت: نمی‌توان برای بازگشایی مدارس و دانشگاه ها، حتی برای همه مدارس و همه دانشگاه‌ها و چه بسا جزئی تر، دبیرستان‌ها و دبستان‌ها نسخه واحد پیچید.
 
به گزارش «تابناک»؛ دکتر حق دوست در نشست خبری آنلاین با اصحاب رسانه گفت: بر اساس مدل سازی های صورت گرفته، اگر اتفاق خاصی رخ ندهد و اتفاقاتی مانند سفرها و دید و بازدیدهای نوروزی تاثیری روی مدل سازی نگذارد، امیدواریم که بتوانیم اواسط اردیبهشت ماه به کنترل نسبی بیماری در کشورمان برسیم. البته تاکید می‌کنم کنترل نسبی نه مطلق و نه مهار کامل بیماری که به مولفه های زیادی وابسته است.
 
نگویید «فاصله گذاری اجتماعی»؛ بگویید فاصله گذاری فیزیکی! / امیدواریم تا نیمه اردیبهشت به «کنترل» برسیم/ نمی‌توان درباره مدارس و دانشگاه‌ها در همه جای کشور نسخه واحد پیچید
 

معاون آموزشی وزارت بهداشت در تشریح وضعیت شیوع ویروس در کشورمان گفت: به نظر می‌رسد شهر‌هایی که ابتدا آلوده شدند، اکنون در قله پیک ابتلا باشند و انشاءالله قله دیگری نخواهند داشت. جز این نقاط، در دیگر استان‌ها و شهر‌های کشور هنوز به پیک ابتلا نرسیده‌ایم و در برخی شهر‌های جنوبی کشورمان شیوع کمتر بوده که امیدواریم با مداخلات و حتی به مدد گرم شدن هوا شاهد اوج گیری شیوع نباشیم و به پیک ابتلا نرسیم.

وی در پاسخ به این سوال که آیا شهر تهران به پیک بیماری خود رسیده یا خیر، گفت: هر چه شهر‌ها بزرگتر باشند طول مدت اپیدمی بیماری نیز طولانی‌تر خواهد بود. در استان تهران نیز به دلیل جمعیت بالا، رفت و آمد‌های زیاد از کل کشور و سایر متغیر‌ها، ما انتظار داریم شیوع بیماری زودتر اتفاق افتاده و دیرتر نیز تمام شود. از این رو بعید به نظر می‌رسد که در تهران به پیک بیماری رسیده باشیم.

معاون وزیر بهداشت در پاسخ به پرسش «تابناک» در خصوص پیش‌بینی هایشان از زمان بازگشایی مدارس و دانشگاه‌ها و تدابیر اندیشیده شده در این خصوص گفت: از جمله اقداماتی که در جهان برای مقابله با شیوع بیماری در دستور کار قرار گرفته، تعطیلی مدارس و دانشگاه هاست که کانون تجمع و ارتباط افراد با یکدیگرند و بررسی‌ها در کشورمان نشان داده که تعطیلی این کانون‌های تجمع تا ۳۰ درصد از تماس‌ها کاسته است.

وی افزود: با این ملاحظه، بازگشایی مدارس و دانشگاه‌ها نیازمند ملاحظاتی جدی است. از جمله اینکه سرعت شیوع ویروس در استان‌ها و شهر‌های مختلف کشور یکسان نبوده و در برخی نقاط به پیک رسیده و در بعضی نقاط به پیک هم نرسیده و بر این اساس نمی‌توان برای بازگشایی در همه مناطق یک زمان خاص تعیین کرد. جدای این وضعیت مدارس و دانشگاه‌ها تفاوت‌های اساسی با هم دارد که بر اساس آنها، نمی‌توان نسخه واحدی برایشان پیچید، چون دانشگاه‌ها، مساله خوابگاه و دانشجویان غیربومی را هم دارند و در نتیجه باید با سختگیری بیشتری درباره بازگشایی شان تصمیم گرفت.

رییس کمیته اپیدمیولوژی بیماری کرونا در ادامه افزود: البته ملاحظات دیگری هم در این تصمیم گیری دخیل است، مثل این نکته که دبیرستانی‌ها آموزش پذیرتر هستند و دبستانی‌ها مراقبت بیشتری نیاز دارند یا احتمال ابتلای دو گروه با هم متفاوت است و نکاتی از این دست که مجموعا موجب می‌شود، تصمیم واحد برای بازگشایی مدارس و دانشگاه‌ها و تعیین زمانی مشخص برای این کار، ممکن نباشد.

وی همچنین در پاسخ به پرسشی در خصوص روند بازگشایی ادارات و شرایط کاری کارمندان گفت: در این زمینه، همچنان باید به فکر محدود کردن فعالیت‌ها بود. اولویت اول ما در حال حاضر فعال کردن زنجیره تولید کشور است که در آینده آسیبی به زندگی مردم وارد نشود؛ اما در مورد کارمندان دولت موضوع به شرایط فیزیکی محل کار، میزان کارمندان یک اداره، میزان مراجعه ارباب رجوع در طول روز و ... بستگی دارد. قطعا اوضاع در سازمان و نهادی که شرایط مناسبی داشته باشد با محلی که تمامی شرایط فراهم نیست تفاوت‌هایی دارند.

حق دوست در ادامه در پاسخ به سوالی پیرامون طرح فاصله‌گذاری اجتماعی گفت: جا دارد که از شما بخواهم به جای تاکید بر فاصله گذاری اجتماعی از عنوان فاصله گذاری فیزیکی استفاده کنید، چون فاصله گذاری اجتماعی مربوط به روز‌های ابتدای شیوع بود و حالا به همبستگی و اتحاد اجتماعی نیازمندیم، نه فاصله گذاری اجتماعی. البته از نظر ما مردم پیام این طرح را گرفته‌اند و لازم است مصرع دوم «در خانه بمانیم» برایشان تشریح شود.

وی افزود: اینکه به مردم می‌گوییم حتی الامکان از خانه بیرون نیایید، مصرع اول است و مصرع دوم باید این باشد که اگر به رغم هشدار‌ها و تاکید‌ها کسی مجبور شد از خانه خارج شود، در وسایل حمل و نقل عمومی، در پیاده رو، در فروشگاه و... چه باید بکند و چه مراقبت‌هایی را مدنظر قرار دهد. این چیزی است که فاصله گذاری فیزیکی دنبال می‌کند، وگرنه که مردم پیام‌ها را گرفته اند و با همراهی آن‌ها بوده که کاهش سرعت شیوع را شاهد هستیم.

 
نگویید «فاصله‌گذاری اجتماعی»؛ بگویید فاصله‌گذاری فیزیکی! / امیدواریم تا نیمه اردیبهشت به «کنترل» برسیم/ نمی‌توان درباره مدارس و دانشگاه‌ها در همه جای کشور نسخه واحد پیچید/ انتقال از طریق هوا و حیوانات مردود است
 

رئیس کمیته اپیدمیولوژی بیماری کرونا در پاسخ به سوالی در خصوص انتقال کرونا ویروس از طریق هوا گفت: ممکن است جایی شیوع از طریق هوا رخ داده باشد، اما باید از استثنائات صرف نظر کنیم. اینکه در برخی از محیط‌ها مانند محیط‌های بسته و پرتراکم همچون خانه‌های سالمندان و ... امکان انتقال ویروس از طریق هوا وجود داشته باشد سبب نمی‌شود که تصور کنیم ویروس به طور کلی در تمام شرایط از طریق هوا منتقل خواهد شد. طبق آخرین مستندات علمی سازمان بهداشت جهانی، انتقال از طریق هوا مسیر مهمی برهوا‌ای انتقال بیماری نیست. اینکه باید مراقبت کنیم، نباید موجب شود به وسواس دچار شویم چراکه اگر ویروس از هوا منتقل می‌شد، اوضاع در جهان متفاوت از چیزی که هست، می‌بود.

وی در ادامه در پاسخ به سوالی در خصوص ابتلای برخی حیوانات و احتمال انتقال بیماری از آن‌ها به انسان گفت: باید توجه کنید که شروع بیماری با انتقال از حیوان به انسان بوده است. خفاش یا گونه‌های دیگر، با این ملاحظه که ویروس در بین آن گونه‌ها منتقل می‌شده و به دیگر حیوانات هم سرایت نمی‌کرده است. البته حالا انسان میزبان اصلی این ویروس است و اگر از انسان به حیوانی منتقل شود، این حیوانات میزبان تصادفی نامیده می‌شوند و احتمال آلوده شدن انسان از آن‌ها کمتر از احتمال ابتلا از انسان‌های مبتلاست.

حق دوست در پاسخ به سوالی در خصوص احتمال ابتلای مجدد مبتلایان بهبود یافته به کووید ۱۹ گفت: مستندات علمی تایید کننده این موضوع نیست و از آنجایی که اطلاعات محدودی نسبت به بیماری داریم نمی‌توان درباره احتمال ابتلای دوباره برخی افراد به بیماری قضاوت کرد، اما بر اساس مطالعات صورت گرفته در بیماری‌های مشابه می‌شود گفت: احتمالا این افراد علایم بهبودی داشته اند در حالی که این گونه نبوده و بار دیگر ویروس در بدنشان فعالیت مجدد داشته است. البته باز تاکید می‌کنم که مطالعات در این حوزه اندک است.

معاون وزیر بهداشت با تاکید بر اینکه ویروس کرونا هیچ نقطه‌ای از جهان، حتی جزیره‌ها را ایمن نخواهد گذاشت، تصریح کرد: البته بروز و شیوع بیماری در برخی نقاط سریعتر و در برخی نقاط با تاخیر خواهد بود و تابع ارتباط مناطق مختلف با کانون‌های شیوع است، همان گونه که تغییر آب و هوا هم در این خصوص دخیل است. به عنوان مثال در شرایطی که در نیم کره شمالی منتظر گرم شدن هوا و تاثیر مثبت آن در کاهش سرعت شیوع هستیم، در نیم کره جنوبی با سرد شدن هوا نگرانی‌ها افزوده می‌شود. بر این اساس پیش بینی می‌شود در چند هفته آینده شاهد پیک شیوع در مناطق سرد در جهان باشیم.

وی در پاسخ به سوالی در خصوص تاثیر استفاده از ماسک گفت: باید بدانید که به طور کلی ماسک دو کابرد دارد؛ نخست آلوده نکردن، یعنی افراد مبتلا دیگر افراد را آلوده نکنند و بعد آلوده نشدن، به معنی اینکه در حضور در محل‌های تجمع به ویروس آلوده نشویم. در کاربرد اول باید بگویم که ماسک‌های معمولی هم تا حدود زیادی موثر هستند، چون مانع از پراکنش ذرات معلق از دهان افراد مبتلا در زمان سرفه و عطسه می‌شوند، اما برای مبتلا نشدن تقریبا هیچ ماسکی الا ماسک‌های اِن ۹۵ کاربرد ندارند.

حق دوست در پایان سخنان خود با بیان اینکه انجام تست تشخیص کرونا، یکی از حلقه‌های کنترل بیماری است، گفت: اما در نظر بگیرید تست نمی‌تواند معجزه کند. انجام تست در صورتی که فرد شرایط ایزولاسیون نداشته باشد چندان مفید نخواهد بود و نمی‌توانیم بگوییم با انجام تست تنها خیالمان راحت می‌شود. تست هم گران است و هم شرایط نمونه گیری در برخی افراد سخت است. درست است که میزان تست‌ها در کشور افزایش یافت، باید در نظر بگیریم که ظرفیت‌مان محدود است و نمی‌توانیم ادعا کنیم با افزایش تست، توانایی کنترل بیماری را خواهیم داشت.

 

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۷
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۸۶
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۲۹ - ۱۳۹۹/۰۱/۰۹
اگر مردم همکاری کنند و دولت به خودش زحمت بده پول سه هفته ی خانوارها رو بحسابشان واریز کنه قطعا تا قبل از اردیبهشت کرونا را شکست خواهیم داد

شکست کرونا به شرط کمک مالی دولت به خانوارها .
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۴۴ - ۱۳۹۹/۰۱/۰۹
من می دونم، اینا هیچ اثری نداره! من می دونم!
آخرش همه مون دیر یا زود کرونا می گیریم ، من می دونم!
آمریکا و اروپا با اون همه پزشون بیشتر از 400 هزار کرونایی شدن.
حتی وزیر بهداشت انگلیس هم کرونا گرفته!

با لهجه دوست گالیور لطفا بخوانید
ناشناس
| Bulgaria |
۱۴:۵۱ - ۱۳۹۹/۰۱/۰۹
چه انگور چه عنب چه ایزم همش یک معنی داره."قرنطینه".حالا هی با کلمات بازی کنید مسئولین عزیز
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۵۶ - ۱۳۹۹/۰۱/۰۹
فاصله گذاری اجتماعی = قرنطینه
ناراحتی حاد تنفسی = کرونا
بهتره پزشکان به داخل بیمارستان ها و بالای سر مریض ها برگردند و مدیریت بحران رو به افراد کاردان بسپرند. قرنطینه که مال جنگ جهانی بود پس چی شد الان با تغییر اسم برگشت؟ اون پزشکانی که حرف از غیر علمی بودنش میزدن کجان؟ باید کل مدیریت وزارت بهداشت و بحران کرونا را از پزشکان بگیرن. پزشکان از مدیریت فقط ایجاد انحصار و ایجاد کمبود مصنوعی پزشک و افزایش کارانه اش را بلدند.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۰۱ - ۱۳۹۹/۰۱/۰۹
این فاصله گذاری اجتماعی از کجا در اومد؟؟؟؟؟؟؟بخاطر اینکه قرنطینه بار مالی ایجاد میکنه، اینو در آوردن از خودشون؟؟؟!!!!! چون باید درآمد و خورد و خوراک و وسایل بهداشتی رو تامین میکردن......
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۰۷ - ۱۳۹۹/۰۱/۰۹
اجازه بدین......اجازه بدین.....زمان مهار کرونا رو فقط فقط فقط رییس جمهور محترم دولت تدبیر و امید میدونن و نه هیچکس دیگه....حتی ثانیه هاشو هم بلددددن!!!!!!
محمد
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۰۸ - ۱۳۹۹/۰۱/۰۹
بله به شرط اینکه کشور قلدر آمریکا از خر شیطون بیاد پایین و پول های بلوکه را آزاد کنه و پول های بلوکه در بانک های چین، کره، ژاپن، اروپا حتی عراق و...را هم اجازه ارسال بده
و دست از جنایت بر جان و مال مردم ایران برداره
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۱۶ - ۱۳۹۹/۰۱/۰۹
حالا دیدن فرق یکمدیر واقعی را با خودتون!!!؟
یک مدیر واقعی درسش را خونده،تجربه داره،قاطعیت داره، سفارشی کار نمیکنه،به توصیه عمه و خاله عمل نمیکنه!!!
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۴۴ - ۱۳۹۹/۰۱/۰۹
سیاست آمریکا شناسایی فوری مبتلایان در کمترین زمان با کیت های ۴۵ دقیقه ای سیاست ایران هر کی افقی شد اومد بیمارستان و آزمایش کروناش بعد سه روز مثبت شد و
زنده بود حسابه به همین دلیل آمار مبتلایان آمریکا بالاترین شد اما در کمترین زمان از بحران خارج خواهد شد
ناشناس
| Germany |
۱۸:۱۷ - ۱۳۹۹/۰۱/۰۹
محمد جان پول به اندازه کافی موجود است فقط بد تقسیم بندی میشه ،با برداشتن تحریم ها و دادن پولهای بلوکه شده ،فقط اختلاس ها بیشتر میشه.
من مخالف برداشتن تحریم ها نیستم ،ولی خوب بود با شفافیت و مسئولیت پول خرج میشد ،که تا بحال نداشتیم.
ناشناس
| Canada |
۱۹:۳۹ - ۱۳۹۹/۰۱/۰۹
فاصله اجتماعی نمیدونم از کجا اومده ولی همه دنیا از همین واژه (سوشال دیستنسینگ) استفاده می‌کنند و با قرنطینه فرق داره. فاصله اجتماعی یعنی اینکه وقتی در اجتماع حضور دارید فاصله خودتون رو با بقیه حفظ کنید و مشخصا در رابطه با کرونا یعنی سعی کنید تا جای ممکن از ۲ متر به دیگران نزدیک نشید. وقتی از ۲ متر نزدیکتر نشدید بالطبع دست دادن و ماچ و بوسه هم در کار نیست. بعضی تجربیات نشون داده رعایت همین اصل ساده سرعت شیوع کووید ۱۹ رو نصف میکنه.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۳۰ - ۱۳۹۹/۰۱/۰۹
پیشنهاد میشود مدارس از ابتدای سال تحصیلی آینده دوباره تکرار شود.

این برنامه های آموزشی هیچ کیفیتی نداره .

بچه ها بیسواد نروند کلاس بالاتر .
پاسخ ها
معلم
| Germany |
۱۴:۳۳ - ۱۳۹۹/۰۱/۰۹
کیفیت برنامه های تلویزیون بستگی به این داره که خانواده جدی باشه و پیگیری کنه که بچه به موقع سر برنامه درسش با دفتر و‌کتاب جلوی تلویزیون باشه نه اینکه تا چهار صبح بشینید دور هم تخمه بشکنید و دید و بازدید برید بچه هم صبح پاشه درس بخونه
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۴۶ - ۱۳۹۹/۰۱/۰۹
نه اینکه این بچه های لوسی که تکلیف منزلی نداشته اند مدرسه هم می رفتن فایده ای داشته
باز تا پارسال حد اقل برای کنکور می خوندن
الان دیگه بدون کنکور اصلا هیچ چیزی نمی آموزند.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۰۲ - ۱۳۹۹/۰۱/۰۹
عزیز دل،با باز گشایی مدارس بحران شدیدا تشدید میشه بچه ها بهترین ناقل کرونا هستند بدون اینکه علامتی داشته باشند.وتاوان آن را بزرگتر ها پس میدهند!!! پس انتخاب بین بد و فاجعه است!!!حالت بد آن یکسال عقب افتادگی تحصیلیه و حالت فاجعه آن مرگ و میر عزیزانتان!!!خودتون انتخاب کنین!!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۳۱ - ۱۳۹۹/۰۱/۰۹
همان کسانی که میگفتند قرنطینه مال جنگ جهانی اوله الان که مجبوربه قرنطینه نصفه ونیمه شدند اسمشوگذاشتن فاصله گذاری !!!!
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۰۳ - ۱۳۹۹/۰۱/۰۹
چون بار مالی داشت براشون........بللللللللههههههههه....
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۳۲ - ۱۳۹۹/۰۱/۰۹
شنبه ۹ فروردین ۹۹
دلار(اسکناس) ۱۶۰۰۰ تومان
دلار(حواله) ۱۶۷۰۰
سکه ۶۲۵۰۰۰۰
پاسخ ها
124
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۴۸ - ۱۳۹۹/۰۱/۰۹
قیمتهای بالاتر از 4200 تومن رو اگر احیانا جایی دیدید با 124 تماس بگیرید
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۵۹ - ۱۳۹۹/۰۱/۰۹
دلالان بورس هم روزی 2 درصد سود میکنند اون هم در شرایط رشد اقتصادی منفی 8 و کرونا و رکود جهانی. تازه مالیاتشون هم 1 درصد از سوده که یعنی هیچی.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۰۶ - ۱۳۹۹/۰۱/۰۹
فاصله ۷۰۰ تومانی اسکناس وحواله دلار قابل تامل هست
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۴۷ - ۱۳۹۹/۰۱/۰۹
من فکر کتم شما که هر روز قیمت دلار و سکه را با آب و تاب می نویسی،خدای نکرده کرونا بگیری اونقدرناراحت نمیشی ،اما اگه دلار و سکه ارزون بشه خدای نکرده سکته میکنی و...
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۳۲ - ۱۳۹۹/۰۱/۰۹
هفته های اول خبرهای خوبی از ابتلای مسئولان به کرونا داشتیم ولی مدتی است متاسفانه خبری از بیماری مسئولان نیست.
اونا چکار کردند که دیگه کرونا به سمت آنها نرفته ؟
راهنمایی کنند مردم هم استفاده کنند.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۲۸ - ۱۳۹۹/۰۱/۰۹
فکز میکنی اگر مسئولین وبویژه پزشکان مسئول بیمار شوند برای تو خوب می شود؟
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۳۹ - ۱۳۹۹/۰۱/۰۹
این نوع طرز فکر و احساس آزار دهنده هست،حتی اگه از کارما هم صرف نظر کنیم
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۵۰ - ۱۳۹۹/۰۱/۰۹
قرنطینه ، خرید مایحتاج توسط حلقه های حفاظتی ، تغذیه گامل ، استراحت کامل و مفید ، نداشتن استرس قسط و قرض و مشکلات .. داشتن یه جعبه کیت کرونا تو منزل و چک هرروزه
حسن
| - |
۱۵:۱۱ - ۱۳۹۹/۰۱/۰۹
چند میگیری نفرت پراکنی کنی؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۳۵ - ۱۳۹۹/۰۱/۰۹
کرونا تازه جهانی شده شما میخواهید کار این ویروس جهانی را یکسره کنید !!!!
امیدواریم بتوانید ولی کار بزرگی است که بدون کمک مالی دولت به مردم امکان نداره.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۳۷ - ۱۳۹۹/۰۱/۰۹
خیلی مایل هستم بدانم کسانی که در اوایل میگفتند کرونا حقیقت نداره و تبلیغ دشمن برای تفرقه ی بین مردم و کاهش شرکت آنها در مراسم دهه فجر و انتخابات است الان چه حرفی برای گفتن دارند ؟؟؟؟؟؟
پاسخ ها
124
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۵۱ - ۱۳۹۹/۰۱/۰۹
شیوع به دلیل رعایت نکردن توسط مردم جاهل !!!
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۱۱ - ۱۳۹۹/۰۱/۰۹
متاسفانه خواص باعث عوام گرایی می شوند.
کسانی که شایعه سازی می کنند کار تفکر علمی را دشوار می کنند.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۲۱ - ۱۳۹۹/۰۱/۰۹
خانم مقدم و بقیه مجریان که با پرچم ایران تبلیغ شرکت در انتخابات را می کردند .در مرگ مردم مسیولند و باید محاکمه شوند.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۳۹ - ۱۳۹۹/۰۱/۰۹
حتی اگر کرونا در ایران ریشه کن شود باز هم مسافرانی از اروپا یا آمریکا به ایران خواهند آمد و دوباره همه چیز از اول ........!!!!!!

بدبختانه این بیماری در همه جای دنیا منتشر شده .
کرونا تا پایان تابستان میهمان جهان است
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۴۳ - ۱۳۹۹/۰۱/۰۹
مدارس تا آخر اردیبهشت حتما تعطیل خواهند بود بعد از آن هم در مناطق گرمسیر هوا گرم میشود و رفتن به مدرسه مثل رفتن به جهنم است همین الان سال تحصیلی را تمام شده اعلام کنید و امتحانات را شهریور و دی برگزار کنید
حسن ثانی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۴۵ - ۱۳۹۹/۰۱/۰۹
قشنگ ترم و سال را تمدید کنید برود پی کارش دیگه،المپیک تعطیل شد افتاد سال دیگر،،،فقط مثل تا حالا از خودتون خلاقیت بخرج ندهید که دیگه تحمل الباقیشو نداریم!!!!
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # الجولانی # فیلترینگ
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
سرمربی بعدی تیم پرسپولیس چه کسی باشد؟