سریال طنزی که در روزهای شیوع کرونا ساخته شد

کارگردان «پدرپسری» در آستانه پخش این مجموعه درباره دشواری‌های ساخت سریال ماه رمضانی در شرایط حاضر، توضیح داد که این سریال را در اوج کرونا ساختند و استرس زیادی را هم متحمل شدند اما همه عوامل دوست داشتند کار به پخش برسد.
کد خبر: ۹۷۴۴۱۲
|
۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۴:۵۰ 25 April 2020
|
11694 بازدید
|
۱

 

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، محمدرضا حاجی غلامی، کارگردان سریال طنز «پدر پسری» با بیان اینکه تاکنون ۲۱ قسمت از این سریال آماده پخش شده است، گفت: «اگر به خاطر بیماری کرونا کار را تعطیل می‌کردیم کل تلاش گروه از بین می‌رفت. گروه همدلی داریم و چون کار هم طنز بود همه دوست داشتند به پخش برسد.»

او عنوان کرد که تمام عوامل و بازیگران این سریال با رضایت کامل مایل به ادامه تصویربرداری بودند و درباره شرایط بهداشتی و حفظ سلامت عوامل توضیح داد: «عوامل گروه هر روز تست می‌شوند و لوکیشن ضدعفونی می‌شود. تا کنون چهار بار هم از طرف صداوسیما برای تست ویژه و اهدای اقلام بهداشتی به عوامل آمده‌اند. خوشبختانه تا الان کسی از عوامل و بازیگران مجموعه به بیماری دچار نشده است.»

حاجی غلامی درباره اهمیت تولید و پخش کارهای طنز در تلویزیون گفت: با توجه به شرایطی که الان در کشور ما و همه دنیا وجود دارد، بیشتر مردم در خانه هستند و تلویزیون یکی از گزینه‌هایی است که می‌تواند اوقات فراغت مخاطبانش را پر کند. مردم بیشتر طرفدار کارهای طنز هستند و «پدر پسری» هم طنز اپیزودیک است که بعد از مدت‌ها در تلویزیون پخش می‌شود.

او طنزهای اپیزودیک را کارهای کم هزینه‌ای عنوان کرد و افزود: «طنزهای اپیزودیک با هزینه پایین و زمان کمتری ساخته می‌شوند. در عین حال می‌توانند فضای خوبی را برای مخاطبان‌شان ایجاد کنند. این‌کارها در زمان پخش‌شان موفقیت خوبی داشتند.»

این کارگردان درباره محدودیت‌ها و حساسیت‌هایی که درباره کارهای طنز در تلویزیون وجود دارد هم گفت: «طنز «پدرپسری» ساختار اپیزودیک دارد و از روی کتابی به نام «آخرین نشان مردی» ساخته شده است؛ بنابراین سریالی خانوادگی و بدون حاشیه‌ است.اما محدودیت‌ها برای کارهای طنز کار را سخت می‌کند و به نظرم خیلی هم نباید به آن دامن زد. بالاخره در کار طنز مسائل غلو شده بیان می‌شوند و نمی‌شود همه چیز سالم و تمیز و درست نشان داده شود؛ اگر این‌طور باشد دیگر شکل کاریکاتوری و طنز ندارد.»

او با بیان اینکه بهتر است تحمل مخاطبان و مسوولان در نگاه کردن به آثار طنز بیشتر شود عنوان کرد: «باید با صبر بیشتری کارهای طنز را نگاه کنند. طنز، هم در سینما و هم در تلویزیون پرطرفدار است و اگر ساخته نشود گستره‌ی وسیعی از مخاطبان از دست می‌رود.»

کارگردان «پدر پسری» ضمن ابراز رضایت از ساعت پخش این سریال گفت: «برخی از شبکه‌ها در اولویت هستند. مثلا شبکه یک که سراسری است و از اول بوده و شبکه سه که به خاطر مسابقات ورزشی مخاطبان زیادی دارد. من از ساعت پخش کارم راضی هستم. به من گفته‌اند ساعت ۱۹ پخش می‌شود و تکرارش ساعت ۲۳ است اما شاید قطعی نباشد.»

او ادامه داد: «کرونا کنداکتورهای شبکه‌ها را تغییر داد. خیلی از سریال‌ها قرار نبود الان پخش شوند. ما هم قرار نبود ماه رمضان پخش داشته باشیم چون سریال «پدر پسری» ۴۰ قسمتی است و بعد از ماه رمضان هم پخش می‌شود. استمرار سریال تا بعد از ماه رمضان به گروه فشار آورده است. ما از بهمن تصویربرداری‌مان را شروع کردیم و اصلا توقف ضبط نداشتیم.»

این کارگردان درباره رقابت میان سریال‌های مناسبتی ماه رمضان گفت: شرایط کارها با هم فرق می‌کند؛ مثلا سریال اپیزودیک ما که در چند ماه ساخته شده را نمی‌توان با سریالی مانند «نون خ» مقایسه کرد. بالاخره وقتی چند سریال همزمان پخش شوند رقابت وجود دارد. اگر رقابت باعث افزایش مخاطبان شود خوب است اما اگر باعث تخریب سریالی شود درست نیست.

با پایان یافتن ٢٤ قسمت از تصویربرداری سریال طنز «پدری‌پسری» این مجموعه تلویزیونی در ایام ماه رمضان از شبکه ۵ سیما به روی آنتن می‌رود.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
|
۱۶:۱۳ - ۱۳۹۹/۰۲/۰۶
اشتباه کردن که دوران کرونا سریال ساختن تا استرس زیادی رو تحمل کنند
این کار بقیه رو هم تشویق میکنه که کار اشتباه کنند
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟