ته چین؛

طرز تهیه کباب کوبیده کاردی با سس کره

کد خبر: ۹۷۵۱۹۲
تاریخ انتشار: ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۶:۰۰ 29 April 2020
تعداد بازدید : 9287
کد خبر: ۹۷۵۱۹۲
|
۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۶:۰۰ 29 April 2020
|
32451 بازدید
|
۱
بازدید 32451
۱
کَباب کوبیده یکی از انواع کباب و از خوراک‌های ایرانی است. کباب کوبیده را می‌توان با گوشت‌های مختلفی همانند: گوشت گوسفند، گاو و مرغ درست کرد. محبوب‌ترین کباب کوبیده، کباب کوبیده تهیه شده با گوشت گوسفند با مقداری چربی است که طعم پیاز موجود در آن مناسب باشد. پیش از این طرز تهیه کباب کوبیده را به شیوه مرسوم در تابناک فراگرفته‌اید و اکنون طرز تهیه کباب کوبیده کاردی را با آموزش جواد جوادی به همراه سس کره فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۵۶ - ۱۳۹۹/۰۲/۱۲
كباب كاردى اين چيزى كه اين موسيو گفتن نيست. به كتاب هاى قديمى رجوع كنيد (تهران قديم جعفر شهرى)
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟