بازار بورس از هر بازار دیگری بهتر است

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: سال گذشته میانگین سود بورس ۱۸۸ درصد ، از ابتدای امسال تاکنون ۶۴ درصد بوده و در کل معدل ۱۰ سال گذشته این بازار از هر بازاری بهتر و بازدهی بالای ۳۲ درصد داشته است.
کد خبر: ۹۷۵۴۱۶
|
۱۱ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۰۷:۵۲ 30 April 2020
|
15479 بازدید

به گزارش «تابناک» به نقل از خبرگزاری صدا و سیما، علی آقامحمدی در برنامه گفتگوی ویژه خبری ۴ شنبه شب شبکه ۲ سیما تصریح کرد: پس از ابلاغ رهبر معظم انقلاب، سهام عدالت که تاکنون ساز و کاری برای معامله نداشته به صورت شرکت‌های سرمایه گذاری استانی که سهام آن به صورت تجمیعی است وارد بورس و قابل خرید و فروش می‌شود.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: به برخی از سهام‌ها نیز اجازه داده شده است اگر می‌خواهد عضو شرکت‌های سرمایه گذاری نباشد سهام شرکت‌های اصلی را داشته باشد.

آقامحمدی گفت: البته عضویت در شرکت‌های سرمایه گذاری استانی ممکن است ارزشمند‌تر باشد.

وی افزود:​ هر کدام از سهام به ۵۰ میلیون سهم تقسیم می‌شود و سهام را به صورت سبد سهم به متقاضیان سهام شرکت‌های اصلی می‌دهند.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه مردم برای سود بلندمدت سهام عدالت، خود را در قالب شرکت‌های سرمایه گذاری استانی نگه دارند گفت:​ البته اگر کسی بخواهد سهام خود را بفروشد می‌تواند.

آقامحمدی افزود: مردم می‌توانند برای چگونگی ورود خود به بازار سرمایه به شرکت‌های مشاوره سرمایه گذاری یا تعاونی‌های سهام عدالت مراجعه کنند.

وی گفت:، چون سهام عدالت کوچک است برای سبد گردان به صرفه نیست به آن‌ها ورود کند، اما اگر خانواده‌هایی سهام خود را تجمیع کنند مبلغ قابل توجهی می‌شود.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: شرکت‌های سرمایه گذاری استانی یک میلیون عضو و سرمایه‌ی ۱۵ هزار میلیارد تومانی دارند که می‌توانند کار‌های زیادی انجام دهند و از صندوق توسعه ملی وام بگیرند و وارد توسعه کشور شوند.

آقا محمدی گفت: البته عملکرد شرکت‌های سرمایه گذاری استانی به حرفه‌ای بودن مدیران آن بستگی دارد.

وی افزود: اکنون ۳۰۰ هزار میلیارد تومان با ورود سهام عدالت به بازار سرمایه، وارد زندگی آن‌ها شده است.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه روزانه دست کم ۱۰ هزار میلیارد تومان در بازار ثانویه خرید و فروش انجام می‌شود گفت:​ مردم در قالب سهام، ارزش دارایی‌های خود را به علت تورم از دست نمی‌دهند.
آقا محمدی افزود: در سال دو میلیون و ۵۰۰ هزار میلیارد تومان در بورس معامله می‌شود و بورس نقدپذیر شده است.

وی گفت: سه میلیون و ۳۰۰ هزار میلیارد تومان در بورس اوراق تهران و ۶۴۰ هزار میلیارد تومان در فرابورس، ارزش بازار سرمایه است.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: سهام داران عدالت زمانی که در سامانه سهام عدالت عضویت خود را قطعی کردند کد بورسی برای بورس دریافت می‌کنند البته چه در این سامانه ثبت نام کنند یا نکنند عضو شرکت استانی هستند، اما اگر می‌خواهند سهام شرکت‌های اصلی را دریافت کنند باید در سامانه سهام عدالت ثبت نام قطعی کنند.

آقا محمدی گفت: کد‌های سهام داران عدالت آماده است، زیرا صاحبان سهم هستند و می‌توانند معامله انجام دهند.

وی افزود: شورای عالی بورس هفته آینده زمان فروش سهام عدالت را تعیین می‌کند.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: افراد تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی که ۵۰ درصد ارزش سهام خود را پرداخت کرده اند کل سهم یک میلیون تومانی را دارند، اما افراد دیگر بر اساس سهم پرداخت شده نصف ارزش سهام یا بیشتر را دارند.

آقا محمدی افزود: اکنون ارزش سهام یک میلیون تومانی حدود ۱۵ میلیون تومان است.
وی با بیان اینکه ورود سهام عدالت به بازار سرمایه نقد شوندگی آن را افزایش می‌دهد گفت: شرکت‌هایی که اکنون بورسی نیستند زمانی که وارد بورس می‌شوند افزون بر شفاف شدن آن‌ها می‌توانند برای گرفتن تسهیلات از بانک‌ها سهام خود را به جای وثیقه در گرو آن‌ها قرار دهند.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: حدود ۷۴ هزار شرکت شناسنامه دار فعال در کشور وجود دارد که چهار هزار شرکت بیش از ۱۰۰ نفر نیروی کار دارد.

آقا محمدی گفت:​ اگر از این چهار هزار شرکت ۱۰۰ شرکت وارد بورس شوند تحول بزرگی در این بازار ایجاد می‌شود.

وی افزود: اکنون بنیاد مستضعفان، ستاد اجرایی و بیمه‌ها شرکت‌های خود را وارد بورس کرده اند.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: ممکن است تعداد محدودی از شرکت‌ها سهامشان امکان عرضه مستقیم در بورس را نداشته باشند، اما برخی شرکت‌ها در این زمینه افراطی عمل می‌کنند که با ورود سهام عدالت به بورس جلوی این مسئله گرفته شده است.

آقامحمدی افزود: با ورود سهام عدالت به بورس، اقتدار این بازار بیشتر و شورای عالی بورس حاکمیتی شد که باید قواعد خود را بر این بازار اعمال کند.

وی گفت: در سبد سهام عدالت ۴۹ شرکت بورسی و تعدادی نیز در حال بورسی شدن هستند.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: شرکت‌های بزرگ دیگر معنا ندارد برای دریافت تسهیلات به بانک‌ها مراجعه کنند بلکه باید از بازار بورس تغذیه شوند و اگر این اتفاق بیفتد منابع بانک‌ها به اقشار ضعیف و متوسط جامعه اختصاص می‌یابد.

آقا محمدی گفت: با توجه به اینکه از ۸۰ میلیون جمعیت ایران ۶۰ میلیون نفر عضو بورس شده اند شرکت‌های خدمات آموزشی و دانش بنیان باید وارد عرصه آموزش و کسب درآمد از این ظرفیت شوند.

وی افزود: بورس ما اکنون از نظر نیروی انسانی بورس خوب، ​ جوان و با سوادی است، اما مرز‌های ناشناخته زیادی مانند بورس کالا و انرژی دارد.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: با ورود سهام عدالت به بورس همه ساختار‌های این بازار گسترش می‌یابد و ۱۰۸ کارگزاری آن بیشتر می‌شود، زیرا وقتی نیاز ایجاد می‌شود بازار سرمایه به سرعت خود را منطبق می‌کند.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # انتخابات آمریکا # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات