رئیس پلیس راهور نیروی انتظامی گفت: جریمه خودروهای بدون معاینه فنی و همچنین گواهینامههایی که مدت قانونی آن به اتمام رسیده از ۱۶ اردیبهشت ماه آغاز میشود.
به گزارش ایرنا، "بر اساس ماده قانونی که قانونگذار تصویب کرده است، برای آن که وجوه پرداختی جریمههای رانندگی به چرخه حمل و نقل بازگردد، مصوب شده است که ۶۰ درصد از جریمههای وصول شده به سیستم راهداری و همچنین به شهرداریها تعلق گیرد و ۲۰ درصد نیز به صندوق دیات پرداخت شود. ۱۵ درصد از وجوه پرداختی جریمههای رانندگان به حساب پلیس راهور برای تجهیز خودرو و امکانات مورد نیاز و ۵ درصد نیز به حوزه فرهنگ ترافیک اختصاص مییابد. "
سردار سیدکمال هادیانفر در مورد سهم پلیس راهور در مقابله با شیوع کرونا افزود: برابر قانون ماده ۸ هوای پاک، خودروهایی که بدون معاینه فنی هستند زمانی که از جلو دوربین ها راهنمایی و رانندگی عبور کنند، روزانه ۵۰ هزار تومان بدون استثنی جریمه می شوند.
وی ادامه داد: این قانون منجر شده بود تا مراجعات مردم به مراکز مغاینه فنی به ویژه در ایام نوروز افزایش یابد.
سردار هادیانفر اضافه کرد: از آنجا که امسال شرایط شیوع کرونا در کشور پیش آمد و با آمدن نوروز نیز بحث سفرها در ذهن مردم تداعی می شود، مراجعه مردم به سمت مراکز معاینه فنی شدت گرفت.
وی ادامه داد: از موضوعاتی که در جاده ها توسط پلیس کنترل می شود، بحث معاینه فنی خودروها است، براین اساس به همه استان ها ابلاغ شد تا هیچ خودوریی تا ۱۵ اردیبهشت ماه به دلیل نداشتن معاینه فنی توسط دوربین ها جریمه نشوند مگر اینکه این بیماری شدت بگیرد و در صورت برگشت به شرایط طبیعی قوانین به حالت اولیه خود باز گردد.
رئیس پلیس راهور نیروی انتظامی گفت: از سوی دیگر اعلام شد تا افرادی که مدت قانونی گواهی نامه رانندگی آن ها به اتمام رسیده نیز تا ۱۵ اردیبهشت ماه جریمه نشوند زیرا از دیگر موضوعاتی که توسط پلیس در راه و جاده ها کنترل می شود، مدت قانونی گواهینامه های رانندگی است.
سردار هادیانفر افزود: پس از ۱۵ اردیبهشت ماه شرایط به حالت اولیه باز می گردد و افراد نی توانند برای تمدید تاریخ گواهی +۱۰ و مراکز پزشکی برای انجام معاینات لازم مراجعه کنند.
وی ادامه داد: در موضوع کرونا همه دستگاه ها نقش ایفا کرده و یکی از سازمان هایی که نقش جدی در فاصله گذاری اجتماعی داشت، پلیس راهور بود.
رئیس پلیس راهور نیروی انتظامی افزود: براساس ابلاغ ستاد ملی مقابله با کرونا از هشتم فروردین ۹۹ ابلاغ شد تا فاصله گذاری اجتماعی در تردد بین شهرها و استان ها اجرا شود، در استان و شهرها معابر زیادی وجود دارد، بر این اساس بیش از ۷۰ درصد معابر غیر ضروری را با موانع غیر طبیعی مسدود و ۳۰ درصد معابر را برای کنترل ترددها باز گذاشتیم.
سردار هادیانفر افزود: پلیس راهو ۷۱۵ معبر ورودی را در سراسر کشور با استقرار گشت های پلیس به صورت شبانه روز با همکاری سازمان هلال احمر کنترل کرد تا گسستی در زنجیره بیماری و شیوع آن ایجاد شود.
وی گفت: به رغم اینکه ستاد ملی مقابله با کرونا موضوع توقیف وسائل نقلیه به مدت یک ماه و جریمه ۵۰۰ هزار تومانی برای افرادی که از دستور پلیس استنکاف می کند را ابلاغ کرد اما به همکاران خود تاکید کردیم تا جایی که ممکن است از برخوردهای ارشادی و نه قهریه استفاده کنند.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.