ته چین؛

طرز تهیه کباب کوبیده میگو

کد خبر: ۹۷۷۱۹۵
تاریخ انتشار: ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۵:۰۰ 10 May 2020
تعداد بازدید : 2690
کد خبر: ۹۷۷۱۹۵
|
۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۵:۰۰ 10 May 2020
|
10270 بازدید
|
۱
بازدید 10270
۱
کَباب کوبیده یکی از انواع کباب و از خوراک‌های ایرانی است که با گوشت گوساله یا ترکیبی از گوشت گوساله و گوسفندی تهیه می‌شود اما کباب کوبیده را می‌توان با گوشت مرغ و میگو نیز تهیه کرد. اکنون دستور پخت کباب کوبیده میگو را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۱
عادل
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۰۳ - ۱۳۹۹/۰۲/۲۱
حیف نیست میگو کوبیده بشه ؟!
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟