ته چین؛

طرز تهیه ساندویچ مغز و گوشت گوساله

کد خبر: ۹۷۷۹۴۴
تاریخ انتشار: ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۰۹:۰۰ 13 May 2020
تعداد بازدید : 2712
کد خبر: ۹۷۷۹۴۴
|
۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۰۹:۰۰ 13 May 2020
|
10264 بازدید
بازدید 10264
ساندویچ مغز و گوشت گوساله یکی از غذاهای بسیار خوش طعم و مقوی است. طرز تهیه این ساندویچ را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری