ته چین؛

طرز تهیه ساندویچ مغز و گوشت گوساله

کد خبر: ۹۷۷۹۴۴
تاریخ انتشار: ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۰۹:۰۰ 13 May 2020
تعداد بازدید : 2713
کد خبر: ۹۷۷۹۴۴
|
۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۰۹:۰۰ 13 May 2020
|
10364 بازدید
بازدید 10364
ساندویچ مغز و گوشت گوساله یکی از غذاهای بسیار خوش طعم و مقوی است. طرز تهیه این ساندویچ را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

captcha
نظرسنجی
ترامپ به ایران پیشنهاد رسمی مذاکره مستقیم خواهد داد؟