به گزارش تابناک به نقل از ایمنا، گروهی از محققان معتقد هستند که با توجه به شیوع گسترده ویروس کووید -۱۹ در سراسر دنیا، به احتمال بسیار زیاد ایمنی به وجود آمده در برابر ویروس کرونا بیش از میزانی است که پیش از این پژوهشگران تخمین زدهاند. به نظر میرسد این ویروس با گذر زمان توان و قدرت خود را از دست میدهد. افرادی که جدیداً به ویروس کووید -۱۹ مبتلا میشوند، در مقایسه با کسانی که قبلاً به این بیماری دچار شدهاند، علائم خفیفتری را تجربه میکنند. علاوه بر این، افراد کمتری نسبت به قبل به مراقبتهای پزشکی و بستری شدن در بیمارستان نیاز پیدا میکنند.
دبیر سابق سازمان جهانی بهداشت اعلام کرده است با وجود اینکه ما باید مانع انتقال هر چه بیشتر ویروس کرونا شویم، اما ممکن است این ویروس به طور طبیعی از بین برود. همانطور که میدانیم تنها راه ممکن برای بازگشت به شرایط عادی زندگی، تولید واکسن یا داروی درمانی بیماری کووید -۱۹ است. تولید واکسن مؤثر در خوشبینانهترین حالت بیش از یک سال زمان میبرد و در بدترین حالت نیز ممکن است هرگز واکسن کرونا تولید نشود. نظرسنجی اخیر در انگلستان نشان داده است تا زمانی که واکسن این بیماری کشف نشود مردم احساس راحتی نمیکنند و نمیتوانند به زندگی معمول خود بازگردند.
وزیر بهداشت بریتانیا اعلام کرده است که دولت حداقل ۴۲.۵ میلیون پوند برای حمایت از دو پروژه مهم تولید واکسن دانشگاههای آکسفورد و امپریال کالج لندن پرداخت کرده است. بنا بر گفته یکی از اعضای کارگروه کروناویروس دولت انگلیس، نتایج اولیه آزمایشهای مربوط به واکسن کرونا در دانشگاه آکسفورد تا ماه ژوئن آماده خواهد شد. محققان این پروژه امیدوار هستند در صورت موفقیت پروژه، تا ماه سپتامبر سال جاری بتوانند یک میلیون دوز واکسن تولید کنند.