دلایل رهاشدن ساختمان‌های نیمه کاره در تهران

معاون معماری و شهرسازی شهرداری تهران در مورد ساختمان‌های نیمه کاره و رهاشده در تهران توضیحاتی را ارائه کرد.
کد خبر: ۹۸۱۱۶۳
|
۰۹ خرداد ۱۳۹۹ - ۰۹:۴۴ 29 May 2020
|
26075 بازدید
|
۶

به گزارش «تابناک»، عبدالرضا گلپایگانی در گفت‌وگو با ایسنا، در مورد وضعیت ساختمان های نیمه کاره و رها شده در شهر با بیان اینکه این مسئله به یک چالش در تهران تبدیل شده است، گفت: با اینکه ساختمان‌های نیمه کاره، از نظر ایمنی شهر را دچار مشکلاتی می‌کند؛ اما متاسفانه قوانین و مقررات موجود اجازه مداخله کارآمد به شهرداری را نمی‌دهد.

وی با تاکید بر اینکه شرایط مالی سال‌های گذشته سبب شده تا سازندگان علاقه‌ای به اتمام برخی ساختمان‌های خود نداشته باشند، افزود: در سال 91، میزان صدور پروانه به شدت افزایش یافت به گونه‌ای که سه برابر سال‌های قبل از آن، در شهر تهران پروانه صادر شد، پروانه هایی که متناسب با نیاز بازار ساخت و ساز در تهران نبود و در پی آن شاهد افزایش عملیات ساختمانی در شهر تهران بودیم.

گلپایگانی ادامه داد: بعد از مدتی سرمایه گذاران متوجه شدند که تدوام ساختمان سازی و سرمایه گذاری در برخی از املاک و کاربری‌ها، در مقایسه با دیگر بازارها سود آور نیست و از ادامه و تکمیل ساخت به خصوص املاک بزرگ مقیاس، منصرف شدند و یا به دلیل چالش های حقوقی بین مالکان و سازندگان و یا میان مالکان با هم و طرح دعوی حقوقی فرایند ساخت متوقف شده است، در این شرایط نه تنها این سازه های نیمه کاره، رها شده اند؛ بلکه گودهایشان نیز به مرحله خطرناکی رسیده است.

معاون شهرسازی شهرداری تهران با بیان اینکه برخی سرمایه گذاران برای کسب سود حداکثری وارد بازار ساخت و ساز می شوند؛ اما به دلیل شرایط اقتصادی بعد از مدتی که گردش مالی و تقاضای بازار با پیش بینی آنها تطابق ندارد، امکان فروش مورد انتظار برآورده نمی‌شود و تأمین سرمایه با خدشه مواجه می‌شود و کار را با سرعت پیش نمی‌برند، گفت: وضعیت موجود نشان می دهد باید ضوابط و مقررات بازدارنده یا تشویق کننده برای مالکان در نظر گرفت تا آنها نسبت به تکمیل ساختمان شان بر اساس یک برنامه زمان بندی اقدام کنند.

گلپایگانی اظهارکرد: ماده قانونی برای کاهش عوارض طولانی شدن ساخت وجود دارد که به اندازه کافی بازدارنده نیست و نیاز به بازنگری دارد و سال گذشته پیش نویس ماده واحده ای در این خصوص به شورایعالی استانها ارائه شد تا از طریق مجلس این گره گشوده شود که هنوز به نتیجه نرسیده است.

وی تاکید کرد: معتقدیم با توجه به خطرات و عوارضی که ساختمان‌های نیمه کاره و رها شده برای شهر دارند؛ لازم است تمهیداتی اندیشیده شود تا مدت زمان مشخصی برای پروانه و ساخت ساختمان موجود باشد و امکان برخورد قانونی با مالکانی که اقدام به رها کردن پروژه‌های ساختمانی شان می کنند، فراهم شود.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۶
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۲۰ - ۱۳۹۹/۰۳/۰۹
مردم مقصر نيسنند
قزانين شهرداري خيلي سخته و هزينه هاش كمرشكنه و ساخت و ساز توجيهي نداره
مقصر اصلي شهرداريه و نه مردم
ناشناس
|
United States of America
|
۱۰:۳۳ - ۱۳۹۹/۰۳/۰۹
نبود ثبات اقتصادی عامل اصلی این بحران می باشد ،
معلم
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۲۶ - ۱۳۹۹/۰۳/۰۹
سرمایه دارهای خون آشام طماع انتظار سود چند صد درصدی از جیب مردم بدبخت و گرفتار دارند براشون که صرف نداره کارو میخوابونن دولت و ثوه قضاییه هم که هیچکاری باهاشون نداره .....
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۰۶ - ۱۳۹۹/۰۳/۰۹
اينم يك نوع احتكاره
ناشناس
|
United States of America
|
۱۴:۳۹ - ۱۳۹۹/۰۳/۰۹
از ثمرات حضور قاليباف بود كه با فروش تراكم و صدور پروانه ساخت در ارتفاعات و ... درآمد براي شهرداري ايجاد ميكرد و تهران تبديل به بمب ساعتي براي ١٣ ميليون شهروند شد.
حال همانند كرونا بايد منتظر زلزله اي بود كه فاجعه قرن ميشود و تهران را به شهري با بيش از ٤ ميليون كشته در زمان زلزله و تا ٨ ميليون كشته پس از زلزله بدليل عدم توجه به استاندارد توسعه شهري و گرفتار شدن مردم در تله شهرداري تبديل ميكند.
جان مردم كيلويي چند ؟ مهم رياست بر مجلس و قدم هاي بعدي است.
علیرضا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۵۹ - ۱۳۹۹/۰۳/۰۹
فقط زورتان به ملت میرسه خوب وقتی همچی گرون شده مقصر مالکان هستند یکاری نکنید که دیگه حتی ساختمان نیمه کاره دیگه نبینید
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # دمشق # الجولانی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
تحولات اخیر سوریه و سقوط بشار اسد چه پیامدهایی دارد؟