کارشناس بازار سرمایه در گفت‌وگو با بورس تابناک مطرح کرد

دلار فروش‌ها در کمین سیگنال اصلاح از بازار سرمایه / حمایت دولت، پیش نیاز رشد بورس/ پیش بینی روند شاخص کل بورس

کارشناس بازار سرمایه با بیان اینکه ارسال کوچک‌ترین نشانه‌ای مبنی بر اصلاح اساسی در بازار سرمایه، سیگنال قوی برای صعود قیمت ارز خواهد بود، گفت: عامل اصلی که می‌تواند در این شرایط باعث رشد بورس شود، حمایت دولت است.
کد خبر: ۹۸۴۱۱۲
|
۲۳ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۶:۳۲ 12 June 2020
|
38472 بازدید
|
دلار فروش ‌ها در کمین سیگنال اصلاح از بازار سرمایه/ حمایت دولت پیش نیاز رشد بورس/ پیش بینی روند شاخص کل بورس

کارشناس بازار سرمایه با بیان اینکه ارسال کوچک‌ترین نشانه‌ای مبنی بر اصلاح اساسی در بازار سرمایه، سیگنال قوی برای صعود قیمت ارز خواهد بود، گفت: عامل اصلی که می‌تواند در این شرایط باعث رشد بورس شود، حمایت دولت است.

علی دهدشتی در گفتگو با خبرنگار بورس تابناک در خصوص چشم انداز قیمت ارز اظهار کرد: با توجه به شرایط اقتصادی که امسال پیش روی داریم و کسری بودجه دولت که به گفته وزیر اقتصاد در بدبینانه‌ترین شرایط، ۱۴۰ هزار میلیارد تومان است و البته راهکار‌هایی همچون واگذاری دارایی، چاپ اوراق و اخذ مالیات برای پوشش آن در نظر گرفته شده، لیکن هر سالی که دولت با کسری بودجه مواجه بوده، ناگزیر قیمت ارز افزایش داشته است.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه فشار تحریم‌ها امسال بر اقتصاد کشور بیشتر شده و به دلیل شرایط شیوع کرونا، ارسال صادرات نفتی و نقل و انتقال وجوه حاصل از این صادرات با مشکلات عدیده‌ای مواجه شده و همچنین قیمت نفت روند نزولی داشته، افزایش قیمت ارز ناگزیر به نظر می‌رسد، البته دولت سعی دارد مانع از افزایش قیمت ارز شود و تا حدودی نیز آن را  کنترل کرد، ولی در برخی مقاطع زمانی غیرقابل کنترل می‌شود.

دهدشتی افزود: کمابیش بازار سرمایه این موضوع را در قیمت سهام لحاظ کرده و بخشی از این حرکت و ارزش جایگزینی را خصوصاً در نماد‌های دارایی محور پیش خور کرده، به محض اینکه کوچک‌ترین سیگنالی مبنی بر اصلاح اساسی در بازار سرمایه ارسال شود، سیگنال قوی برای صعود قیمت ارز خواهد بود، حتی اگر این اتفاق نیفتد حداقل باعث می‌شود کمابیش قیمت ارز با شیب ملایم بالا رود.
دلار فروش ‌ها در کمین سیگنال اصلاح از بازار سرمایه/ حمایت دولت پیش نیاز رشد بورس/ پیش بینی روند شاخص کل بورس
وی در خصوص روند شاخص نیز گفت: شاخص در هفته‌ای که گذشت یکی از اهداف دقیق فیبوناچی خود را لمس کرد، در واقع ارتفاع یک میلیون و ۱۲۴ هزار واحد یکی از سطوح مهم فیبو بود که شاخص از موج قبلی برای این حرکت تغذیه می‌کرد.

وی ادامه داد: شاخص این هدف را طی هفته گذشته لمس کرد و منفی شد با توجه به اینکه این هدف قبل‌تر در ذهن تحلیلگران بازار وجود داشت، این ذهنیت منجر به آن شد که نسبت به این هدف واکنش‌های صورت گرفته و در اوج صعودی بودن روند توقف کند یا واکنش اصلاحی کمی نشان بدهد.

دهدشتی افزود: البته شاخص کل توانست از این مقاومت عبور کند و یک منطقه مقاومتی در کانال یک میلیون و ۱۶۰ هزار تا یک میلیون و ۱۸۰ هزار واحدی وجود دارد که منطقه مقاومتی قوی بوده و از تلاقی دو موج مختلف فیبوناتچی حاصل شده که احتمالاً شاخص واکنش اصلاحی بیشتری در این محدوده نشان خواهد داد.

وی با بیان اینکه روند صعودی شاخص همچنان ادامه دارد، تصریح کرد: نکته مثبت در وضعیت امروز بازار سرمایه حمایت دولت بوده و هست، بسیاری از عوامل بنیادی حرکت صعودی تند شاخص را در طی دو سه ماه گذشته شکل دادند از جمله ورود نقدینگی، ارزش جایگزینی، تورم، کاهش نرخ سود بانکی و افزایش قیمت ارز، از اینجا به بعد عامل اصلی که می‌تواند باعث رشد بازار شود، حمایت دولت است. وی تاکید کرد: مادامی که دولت به بازار سرمایه نیاز داشته باشد، روند صعودی ادامه دار خواهد بود.

دهدشتی در خصوص پیش بینی روند کامودیتی‌ها نیز گفت: ارزش شاخص دلار در هفته گذشته، مقداری تضعیف شده و این باعث شد، قیمت کامودیتی‌ها رشد داشته باشد، چون این دو رابطه معکوس با همدیگر دارند، در هفته گذشته قیمت کامودیتی‌ها نه تنها روند روبه رشد داشت، بلکه پس از ریزش ناشی از شیوع ویروس کرونا، به حمایت قوی در فلزاتی مثل مس و روی رسید، به نظر می‌آید ضعیف‌تر شدن بیشتر شاخص دلار، منجر به رشد کامودیتی‌ها می‌شود و عمدتاً در فلزاتی همچون روی و مس به یک مقاومت قوی رسیده و اگر این سطوح مقاومتی را بشکند، می‌توان مثلاً محدوده ۶۳۰۰ دلاری در فلز مس یا محدوده ۲۲۰ دلاری روی پیش بینی کرد، بنابراین، اکنون موضوع مهم این است که ضعف شاخص دلار تا کجا تداوم داشته باشد که محرک رشد کامودیتی‌ها باشد.

وی ادامه داد: حرکت میان مدت صعودی در کامودیتی‌ها به نظر می‌رسد، ولی هنوز در خصوص روند بلندمدت آن‌ها شک وجود دارد، با توجه به اینکه در شصت سال گذشته این که همه کشور‌های در حال توسعه رشد اقتصادی منفی داشته باشند بی سابقه بوده و اگر بحث بیماری طول بکشد، هنوز تا سال ۲۰۲۱ ممکن است، اقتصاد‌ها نتوانند بازسازی را انجام دهند، اما در میان مدت احتمالاً روند صعودی خواهیم داشت.

دهدشتی در پایان گفت: نکته‌ای که وجود دارد در خصوص شرکت‌های کامودیتی محور داخلی چنانچه قیمت کامودیتی‌ها در میان مدت افزایش یابد، ولی در بلندمدت نزولی باشد از آن طرف افزایش نرخ ارز و نرخ تبدیل کامودیتی‌ها می‌تواند این کاهش قیمت‌ها را جبران کند.
 
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۳
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۴۵
ناشناس
|
United States of America
|
۱۶:۴۳ - ۱۳۹۹/۰۳/۲۳
در کانادا حدود 350 هزار ایرانی مقیم هستند که بسیاری از انها مردمی زحمتکش و دارای درامد پایین هستند. ولی در سالهای اخیر همزمان با تغییر شرایط دادن ویزا توسط دولت کانادا از کاری به سرمایه گذاری یک اقلیت بزرگی از ایرانیان وارد کانادا شده اند که سرمایه سنگینی را از ایران به کانادا منتقل کردند و خانه های و ویلاهای بزرگی را با قیمتهای نجومی می خرند که فقط مالیات و هزینه نگهداری این ویلاها تا سالی سی هزار دلار و حتی بیشتر است. این اقلیت بزرگ نه تنها پول خانه و ویلا و ماشین را از ایران اوردهاند بلکه ماهانه حتی چند هزار دلار هزینه زندگی خود را هم از ایران منتقل می کنند. بسیاری از انها یا والدین انها در ایران یا درامد نجومی از ناحیه دولتی ای غیر دولتی (مانند برخی جراحان و متخصصان پزشکی و مدیران بخش خصوصی و تولید و بورس وبانک) دارند یا سرمایه گذاری نجومی در بانکها و بورس دارند و یا حتی خانه ها و اپارتمانهای خود را اجاره می دهند و و درامد کرایه و یا سود بانکی و بورس و شغل و حتی تمام اموال به ارث رسیده خود در ایران را به کانادا منتقل می کنند. این الگو تقریبا در تمام کشورهای دنیا که میزبان خیل عظیمی از اینگونه افراد ایرانی هتسند جاری است. اگر می بینید که قیمت خانه و زمین و کرایه خانه و حتی خدمات پزشکی مانند حق العمل جراحی و سود بیمارستانها خصوصی و... در ایران با دلار سنجیده می شود یکی از دلایل عمده ان همین است. چون هزینه های عظیم این افراد و خانواده های انها در کانادا و انگلیس و امریکا و اروپا و استرالیا و امارات و ترکیه و.... اگر هر سال بیشتر نشود قطعا کمتر نمی شود که. بنابراین هر اندازه کسری بیاورند بر قیمت ملک و کرایه و سرویس و خدمات خود در داخل ایران می افزایند و این شده است نرم قیمت گذاری در ایران. و نتیجه ان فشار بسیار بیشتر بر 95 درصد مردم ایران است که نیازی به دلار یا خرج در خارج از کشور ندارند. شاید همین است که دولتها تلاش می کنند که نرخ دلار به نفع وارد کننده و این افراد دستوری پایین بماند. چون هم این افراد نفوذ بالایی دارند و هم دولت می داند که اگر قیمت دلار به قیمت واقعی ان برسد هم این افراد معترض می شوند و هم قیمت های داخل ایران را شدیدا مطابق با نرخ دلار و حتی بیشتر از ان بالا می برند. وقتی شش فرزند فلان مسوول در امریکا و در گرانترین شهرها و دانشگاهها دنیا زندگی و درس می خوانند تصور می کنید هزینه ان را مسوولان و شهروندان شهرهای امریکا می پردازند؟!
پاسخ ها
ناشناس
| United States of America |
۱۲:۰۷ - ۱۳۹۹/۰۳/۲۴
شمامطمئنی ازکانادابافیلترشکن آمریکاصحبت نمیکنی؟
ناشناس
|
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
|
۱۶:۴۷ - ۱۳۹۹/۰۳/۲۳
جناب دهدشتی وزیر اقتصاد فرمودند کسری بودجه در بدبینانه ترین حالت 140 هزار میلیارد تومان هست نه خوشبینانه ترین حالت. این دوتا خیلی فرق داره
استس
|
Singapore
|
۱۶:۵۱ - ۱۳۹۹/۰۳/۲۳
اگه دولت منطقی بود با بورس اینکارو نمیکرد .افزایش بورس تاثیرش رو در افزایش قیمت ملک و اجاره به صورت همگام و آنی میگذاره
ناشناس
|
United States of America
|
۱۷:۱۷ - ۱۳۹۹/۰۳/۲۳
با عرض معذرت اقتصاد ایران در نبود یک مرکز و سازمان بالادستی نظاره گر و تنظیم کننده مقتدر و فنی ( مانند برنامه و بودجه و بانک مرکزی مستقل و مقتدر )مانند گوشت قربانی شده است که برخی از بزرگترین بخشها ی متمول و مدیران همین بخشها خود را در حال یک مسابقه بیرحمانه و شدید در هر چه بیشتر کندن و بردن از ان هستند
ناشناس
|
Germany
|
۱۷:۳۷ - ۱۳۹۹/۰۳/۲۳
هر چی دولت بیشتر باد ش کنه ،شدیدتر منفجر خواهد شد ...شک نکنید
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۴۵ - ۱۳۹۹/۰۳/۲۳
تابناک دیگه شورش رو درآوورده
میای دوتا خبر بخونی از بالا و پایین و چپ و راست، وسط صفحه، این ور صفحه، اونور صفحه ،تبلیغ میاد
نمیدونی بخونی یا تبلیغ ببندی.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۰۹ - ۱۳۹۹/۰۳/۲۳
بابا commodity !!! فارسی بلدی ؟؟؟؟
ali
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۱۴ - ۱۳۹۹/۰۳/۲۳
الان بورس شده یگانه پلتفرم سفته بازی کشور و متاسفانه بازارهای دیگه از جمله مسکن به دنبالش
خويي
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۳۳ - ۱۳۹۹/۰۳/۲۳
دولتي كه قادر نيست از پس دوخودروساز زورگور بربياد چه انتظاري ازاين دولت داريد
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۳۵ - ۱۳۹۹/۰۳/۲۳
بورس هر چی هست از دلالی دلار بهتره
از احتکار سکه و مسکن و ماشین بهتره
اوضاع بازار مسکن را ببینید
جوانان چطور صاحب خانه بشن ؟؟ چطور اجاره خانه بپردازند ؟؟
من الان هر کس را میبینم سرمایه کوچک و بزرگ خودش را برده توی بورس
اگر دولت توان هدایت این سرمایه به سمت تولید را داشته باشه مشکل اشتغال تا حدودی حل می شه
ولی تا زمانی که به این شدت تحریم باشیم رونق تولید جدی نخواهد بود
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۲۳ - ۱۳۹۹/۰۳/۲۴
اگر بورس 5 میلیون واحد هم بشه هیچ اتفاقی برای اقتصاد نمی افتد چون این افزایش اصولی نیست و من دراوردی است
ناشناس
| United States of America |
۱۲:۰۱ - ۱۳۹۹/۰۳/۲۴
نظر شما است و محترم
منتهی اکثر کارشناسان گفته اند پولها به سمت تولید هدایت نمیشود و برای جبران کسری های بودجه است
علیرضا
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۱۶ - ۱۳۹۹/۰۳/۲۴
حتی اگر برای کسری بودجه هم مصرف شود بهتر است از اینکه وارد دلار و مسکن و طلا بشود. دولت بدون بودجه یعنی تورم و افزایش نرخ ها. پس باز هم بورس باعث نفع جمعی میشه.وگرنه همگی باید خودمون رو برای افزایش چند برابری اقلام اماده کنیم
کارشناس رضا
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۱:۵۱ - ۱۳۹۹/۰۳/۲۴
این بورس یک کلاه برداری ملی هدایت شده است برای فروش چیزی 10 تا 1000 برابر از از ارزش واقعی برای اداره دولت و بقای نظام است
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

captcha
برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # قاضی مقیسه # علی رازینی # ترور # ترامپ
الی گشت
نظرسنجی
ترامپ به ایران پیشنهاد رسمی مذاکره مستقیم خواهد داد؟