سخنگوی دولت: به دوران پسا کرونا نرسیده‌ایم

سخنگوی دولت با اعلام اینکه به دوران پسا کرونا نرسیده‌ایم، یادآورشد: این بیماری از ماه‌های قبل شروع شده است و آثار آن همانطور که گفتیم باقی مانده است و کرونا تمام نشده است.
کد خبر: ۹۸۴۷۴۰
|
۲۶ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۳:۱۱ 15 June 2020
|
8873 بازدید

 

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، علی ربیعی در نشست خبری هفتگی خود با اصحاب رسانه، اظهار کرد:این روزها بیش از گذشته باید از اقدامات گفته شود تا با آن ها آشنا شویم، مردم شایعاتی می‌شنوند که باید برای آن‌ها جواب داشته باشیم.

مرحله ای جدید در سیاست گذاری دولت و نظام سلامت

وی ادامه داد:روزهای سختی است که نیاز است با آرامش روانی و همدلی نسبت به هم پیش برویم.

ربیعی خاطر نشان کرد:کرونا کما کان مهم ترین مسئله دولت است و جزء موضوعات مهم و همیشگی است که در جلسات اقتصادی و ستاد ملی مبارزه با کرونا پیگیری می‌شود.

سخنگوی دولت در ادامه تصریح کرد: سیاست گذاری در دولت و نظام سلامت وارد مرحله جدی شده است و ما روزهای تازه‌ای را تجربه می‌کنیم.

وی با اشاره به اقدامات صورت گرفته توسط دولت گفت: روزهای پس از کرونا مطرح است، البته ما به دوران پسا کرونا نرسیده‌ایم این بیماری از ماه‌های قبل شروع شده است و آثار آن همانطور که گفتیم باقی مانده است و کرونا تمام نشده است.
دستیار اجتماعی رئیس جمهور در همین راستا تاکید کرد تاکید کرد:اگر بتوانیم سه اصل فاصله گذاری ، ماسک گذاری و بهداشت را رعایت کنیم علاوه بر کنترل بیماری به پویایی اقتصاد هم خواهیم رسید.

وی افزود: تا همین مرحله که مهار صورت گرفته است به یک تجربه بزرگ دست پیداکردیم که حتی پس از تمام شدن کرونا می‌توانیم در عرصه های جدید استفاده کنیم.

ربیعی همچنین بیان کرد: یک روح جدید در حمکرانی و سیاست دمیده شده است، مبازره با کرونا الگویی برای دولت با اشکال نوین عقلانیت به همراه داشته است.

وی با اشاره به بازگشایی حرم‌ها و اماکن متبرکه نیز گفت: گزارشات ما نشان می‌دهد در بعضی از اماکن فاصله گذاری خوب رعایت شده است و در بعضی دیگر ضعیف بوده است.

ربیعی افزود: گزارشات می‌گوید رعایت فاصله‌گذاری و استفاده از ماسک در وسایل نقلیه عمومی ۳۰ تا ۴۰ درصد و در مترو ۹۰ درصد بوده است، اما فاصله گذاری رعایت نشده است.برای همین به وزارت صمت دستور داده شد تولید ماسک را افزایش دهد.

در چند استان به پیک بیماری رسیده‌ایم

سخنگوی دولت همچنین گفت: ما در شرایط فعلی در چند استان به پیک بیماری رسیده‌ایم؛ این به معنای پیک جدید نیست، بلکه استان هایی که وارد پیک نشده‌اند، امروز وارد پیک شده‌اند. نباید به اشتباه گفته شود وارد پیک جدید شدیم.

وی یادآور شد: برای دولت روزهای سختی است هم برای نرسیدن آسیب به اقتصاد خوانوارها هم جان انسان ها. آثار تعطیلات عید فطر امروز خود را نشان می دهد. عادی سازی که انگار کرونا تموم شده امروز خود را نشان می دهد.

سخنگوی دولت خاطرنشان کرد: پیک های سرپایی ما افزایش پیدا کرده است. از ۲هزار تست به ۲۶ هزار تست رسیدیم؛ قطعا پیک سرپایی ما افزایش داده شده است.

تصمیمات جدید دولت برای مستاجران

وی همچنین گفت: بعد از کرونا درباره افزایش قیمت مسکن و نرخ اجاره بهای خانه ها در دولت بحث شد. معاون اول دولت مامور شد کارگروهی برای مسکن تشکیل دهد. به طور خلاصه می گویم در سیاست های کوتاه مدت و بلند مدت فعالیت کرده و برای هر دوره تصمیمات لازم گرفته می شود.

ربیعی افزود: اول برای مستاجران تصمیماتی گرفتیم که به محض نهایی شدن اطلاع رسانی خواهد شد. وزارت مسکن مکلف شد برای تامین مسکن پایدار برای کم درآمدها طرح ملی مسکن را به کمک وزارت خانه های ذی ربط و بانک ها برای تامین ۴۰۰ هزار مسکن انجام دهد.

وی ادامه داد: ستاد اجرایی تا وزارت دفاع، وزارت اموزش و پرورش وزارت کار و مناطق آزاد توافق نامه هایی برای کنترل قیمت و افزایش تولید مسکن بسته اند.

ربیعی گفت: تفاهم نامه هایی بین نهادهای مختلف امضاء و برخی آز ان ها کار را آغاز کردند. سایر دستگاه ها که پای کار نیامدند از طریق مصوبه دولت برای در اختیار گذاشتن زمین در طرح ملی مسکن پای کار خواهند آمد.

ربیعی همچنین یادآور شد: برای جاهایی که مجوز صادر می کنند و هزینه دارد مشغول رایزنی برای تخصیص هستیم.

وی با اشاره به آمار متقاضیان اخذ مسکن ملی گفت: یک میلیون و ششصد متقاضی در مرحله اول تقاضا دادند. یکی از تصمیماتی که برای کوتاه مدت و بلند مدت گرفته شد ؛ این بود که تسهیلات بانک مسکن دراختیار افرادی که بخواهند ساخت و ساز کنند، قرار می گیرد.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟