به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، این بازیگر درباره سریال «همسران» که هماکنون از شبکه آیفیلم در حال پخش است، گفت: ویژگی بارز سریال «همسران» این بود که در آن زمان و در آن موقعیت دست روی موضوعی گذاشته بود که مدتها بود مردم چیزی دربارهاش نمیشنیدند و نمیدیدند و آن عشق و محبت بین همسران بود؛ مسائلی که تصمیمگیریها و مدیریتها اجازه نمیداد تا آن زمان دیده شود. سریال «همسران» روی این مسئله دست گذاشت؛ ضمن اینکه زبان شیوای بیژن بیرنگ (نویسنده و کارگردان سریال) و موقعیتی که ما چهار شخصیت اصلی داشتیم (فرهاد جم، الهام پاوهنژاد، فردوس کاویانی و مهرانه مهینترابی) و کل عوامل، همهی اینها دست به دست هم داد تا سریال «همسران» دیده شود.
جم که در فصل سوم سریال «ستایش» در نقش یک روحانی ظاهر شده بود، درباره این نقش که هم اینکه از شبکه آی فیلم در حال پخش است، توضیح داد: ایفای این نقش برای من بازیگر هیچ تفاوتی با دیگر نقشهایم نداشت؛ مثل همهی نقشهایم درباره آن مطالعه کردم و آدمهای این صنف را دیدم و حرکات و رفتارشان را مشاهده کردم و بعد با ذهنیت، دانش و تجربه شخصی خودم ادغام کردم و با متن و هدایت کارگردان نقش شکل گرفت. نمیتوانم بگویم چون نقش یک روحانی بود از نقش یک رزمنده، پزشک یا یک آدم عادی که در زندگی دچار چالش است متمایز بود. هر صنفی یک سری ویژگیهای مشخص دارند و بعد از آن نقشی که در متن تعریف شده هم ویژگیهایی دارد و خود بازیگر هم خصوصیاتی دارد که با هم ادغام شده و ماحصل کار چیزی میشود که مخاطب روی آنتن یا پرده سینما میبیند.
این بازیگر که به عنوان مجری هم در تلویزیون ظاهر شده است، با بیان اینکه اجرا و بازیگری دو مقوله متفاوت هستند، گفت: دلیلی ندارد که بگوییم چون تو بازیگر هستی میتوانی مجری خوبی باشی و یا برعکس چون مجری توانمندی هستی میتوانی بازیگر خوبی هم باشی. اینها هیچ ربطی بهم ندارند اما میشود شخصی در هر دو موفق باشد. دلیل افزایش حضور بازیگران به عنوان مجری در سالهای اخیر شاید این باشد که تهیهکننده احساس میکند وقتی یک آدم دیده شده و مورد استقبال قرارگرفته را به عنوان مجری در برنامهاش بیاورد چند قدم جلوتر است و برنامه به واسطه حضور آن شخص یک تعداد بیننده از پیش تعیین شده دارد. موفق بودن یا نبودن آن برنامه به خود برنامه یا مسابقه و توانایی های آن شخص برمیگردد.
جم درباره فعالیتهایش در دوران قرنطینه توضیح داد: الان بیشتر از هر چیزی نگران کرونا و اتفاقات ریز و درشت جامعه هستم. من دو تا کتاب چاپ کردهام و در حال حاضر بیشتر وقتم را صرف بازنویسی کتاب سومم میکنم.
او در پایان صحبتهایش گفت: امیدوارم مردم کرونا را جدی بگیرند تا انشاءالله مهار شود. الان خودم هم مثل اول به طور کامل قرنطینه نیستم و از خانه خارج میشوم اما سعی میکنم تا فاصله اجتماعی و پروتکلها را رعایت کنم. بیماری سختی است و از دست رفتن عزیزان و هموطنان دردناک است. خودمان باید کاری کنیم نمیشود تا آخر در قرنطینه بود چرخ کشور باید بچرخد اما باید مراقب باشیم و حواسمان را جمع کنیم.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.