آیا گلاب خاصیت ضدعفونی دارد؟

در پی شیوع ویروس کرونا در ایران و جهان، بسیاری از شهروندان برای کاهش احتمالا ابتلا به این ویروس ضدعفونی کردن دست ها و نیز سطوح محل تماس را در اولویت کارهای روزانه قرار دادند. در این بین برای برخی این سئوال پیش آمد که آیا محصولاتی چون گلاب نیز خاصیت ضدعفونی دارند؟
کد خبر: ۹۸۵۹۹۱
|
۰۲ تير ۱۳۹۹ - ۱۴:۰۷ 22 June 2020
|
294769 بازدید
|
۴

خط تولید گلاب - تابناک | TABNAK

به گزارش «تابناک»، به نقل از «ایسنا»، دکتر حمید شریفی عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمان پیشتر با اشاره به اینکه  پیک اپیدمی ویروس کرونا بستگی به رفتار مردم دارد، گفت: اگر مردم اصول بهداشتی را رعایت کنند و کاهش تماس‌های اجتماعی را شاهد باشیم می‌توان گفت که پیک اپیدمی به سرعت پایان خواهد یافت، اما اگر مردم مسایل بهداشتی را رعایت نکرده و دید و بازدیدها، حضور در محافل عمومی از جمله بازارها و مراسمات را لغو نکنند، این مشکل ادامه دار  خواهد بود. 

ثابت نشده که سرکه و گلاب اثر ضدعفونی کننده  داشته باشد

شریفی به صورت مشخص در مورد اینکه آیا گلاب خاصیت ضدعفونی دارد یا خیر گفته بود: در هیچ مقاله علمی ثابت نشده که سرکه و گلاب اثر ضدعفونی کننده برای این ویروس داشته باشند لذا بهتر است از محلول‌ وایتکس و الکل برای ضدعفونی کردن و گندزدایی سطوح استفاده شود.

همچنین این اپیدمیولوژیست ادامه داد: محلول کلیندامایسین برای ضدعفونی‌کنند سطوح مناسب نیست زیرا این محلول ضد باکتری است و هیچ اثری روی ویروس کرونا ندارد و اصلا استفاده از این محلول برای ضدعفونی دست‌ها و سطوح توصیه نمی‌شود.

گفتنی است پیشتر برخی رسانه ها مدعی شدند کلاهبرداران با ترکیب کردن آب و گلاب محلولی را تولید می کنند که به عنوان ضدعفونی کننده در بازار توزیع می شود؛ اتفاقی سودجویانه که دستگاه های نظارتی و مقام های قضایی در صورت مشاهده با آن برخورد می کنند.  

 

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱۰۲
انتشار یافته: ۴
محمد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۳۷ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۲
واينكس بزنيد اگر كسي هم ريه سالم داشته باشه كلا مرخص بشه بره ديار باقي. در طب اصيل ايراني گلاب بعنوان يك استريل كننده شناخته مي شه و حتي براي ضد عفوني چشم ها هم استفاده شده و جواب خوبي هم داده
جام
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۲۴ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۲
کاری داره یه تحقیق سریع انجام بدهید ؟ حتما باید تو مقالات خارجی اومده باشه که شما واکنش نشون بددید ؟
منوچهر
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۳۴ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۲
آقای دکتر شریفی من تعجب می کنم یک فرد هیات علمی فقط چشمش به مقالات علمی باشد، خودتان به عنوان یک محقق در آزمایشگاه گلاب و سرکه را آزمایش کنید سپس با اطمینان جواب روشن و شفاف بدهید.
محمد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۱۳ - ۱۳۹۹/۰۶/۰۷
خب طبیعیه افرادی سودجو بعضی محصولات رو بعنوان دارو معرفی کنند و مردم ساده و زود باور اون رو بدون کارشناسی و فقط با شنیدن اینکه فلانی یک ادم بیسواد گفته اجراش کنن و در زندگی به خودشون اسیب بزنن. ما ایرانی هستیم یک شهروند آگاه و بدون تحقیق علمی این گونه مسائل رو باور نمیکنیم.!
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

captcha
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # الجولانی # فیلترینگ
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
چه حسی به آتش سوزی مهیب لس‌آنجلس دارید؟