سرپرست معاونت نظارت و بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت (صمت) استان تهران با بیان اینکه طرح نظارت بر بازار لوازم خانگی تا زمان پایدار شدن بازار ادامه دارد، اعلام کرد که بیشترین تخلفات کشف شده در طرح ویژه نظارتی بازار لوازم خانگی گرانفروشی، احتکار و تقلب بوده و تاکنون پرونده تخلف ۱۶۸ واحد صنفی به مراجع قضایی ارسال شده است.
سعید محمدیپور در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به آغاز طرح نظارت بر بازار لوازم خانگی از ۲۰ خرداد ماه، اظهار کرد: تا روز گذشته ۱۲۷۹ مورد بازرسی از ۴۰۰ واحد صنفی انجام شده که از بین آنها ۱۶۸ واحد صنفی متخلف شناسایی شدند و ارزش کل این پروندهها بیش از سه میلیارد و ۹۵۳ میلیون تومان بوده که تحویل مراجع قضایی شده است.
وی با تاکید بر اینکه تعداد کالای موجود در انبارواحدها باید معقول باشد و در غیر این صورت مصداق احتکار خواهد بود، تصریح کرد: بیشترین تخلفات کشف شده در طرح ویژه نظارتی بازار لوازم خانگی گرانفروشی، احتکار و تقلب بوده است.
محمدی پور با بیان اینکه رسیدگی به شکایتهای موردی شهروندان هم ادامه دارد، تصریح کرد: در حال حاضر وضعیت بازار از روزهای شروع طرح بهتر شده و شاهد نا امن شدن شرایط برای گرانفروشان و محتکران هستیم. بنابراین طرح ویژه نظارت بر بازار لوازم خانگی تا زمان پایدار شدن شرایط ادامه دارد.
به گزارش ایسنا، در هفتههای گذشته افزایش قیمت لوازم خانگی خبرساز شده و مشاهدات میدانی از بازار نشان میدهد که در سال جاری لوازم خانگی ایرانی ۲۵ تا ۳۰ درصد و کالاهای خارجی که عمدتا به صورت قاچاق وارد کشور میشود تا ۱۰۰ درصد افزایش قیمت داشته است. در نهایت سازمان حمایت مصرفکنندگان و تولیدکنندگان اعلام کرد که در قیمتهای لوازم خانگی بازنگری شده است؛ به طوریکه تلویزیون حداکثر ۲۰ درصد و سایر لوازم خانگی حداکثر ۲۵ درصد مجاز به افزایش قیمت نسبت به بهمن سال گذشته هستند و تولیدکنندگان تا پایان روز سه شنبه (۲۷ خرداد ماه) فرصت دارند قیمتهای خود را در سامانه ۱۲۴ درج کنند که ملاک بازرسی از واحدهای صنفی قرار گیرد که تاکنون ۳۲ شرکت از ۴۰ شرکت منتخب، برند و قیمت کالاهای لوازم خانگی خود را در سامانه ۱۲۴ اعلام کردند و حدود ۱۵۰۰ قلم کالا ثبت قیمت شده است.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.