آخرین تحولات خاورمیانه

پاسخ مقام روسیه به بولتون درباره ترور سردار سلیمانی/افشای هویت جعلی ۱۹ مقاله‌نویس علیه ایران / درخواست قطر برای آتش بس فوری در لیبی/ عصبانیت آمریکا از گزارش سازمان ملل در مورد سردار سلیمانی

درخواست قطر برای آتش بس فوری در لیبی، عصبانیت آمریکا از گزارش سازمان ملل در مورد سردار سلیمانی، هشدار گوترش نسبت به «مداخله بی‌سابقه» خارجی‌ها در لیبی و افشای هویت جعلی نوزده مقاله‌نویس علیه ایران، از جمله مهم‌ترین خبر‌ها و رویداد‌های مرتبط با خاورمیانه در ۲۴ ساعت گذشته بوده اند. در این میان، باید به پاسخ مقام روسیه به بولتون درباره ترور سردار سلیمانی نیز اشاره کرد.
کد خبر: ۹۸۹۳۶۷
|
۱۹ تير ۱۳۹۹ - ۰۸:۰۰ 09 July 2020
|
45415 بازدید
|

درخواست قطر برای آتش بس فوری در لیبی، عصبانیت آمریکا از گزارش سازمان ملل در مورد سردار سلیمانی، هشدار گوترش نسبت به «مداخله بی‌سابقه» خارجی‌ها در لیبی و افشای هویت جعلی نوزده مقاله‌نویس علیه ایران، از جمله مهم‌ترین خبر‌ها و رویداد‌های مرتبط با خاورمیانه در ۲۴ ساعت گذشته بوده اند. در این میان، باید به پاسخ مقام روسیه به بولتون درباره ترور سردار سلیمانی نیز اشاره کرد.

به گزارش تابناک، «میخائیل اولیانوف»، نماینده روسیه در سازمان‌های بین‌المللی مستقر در وین به توئیت «جان بولتون»، مشاور سابق امنیت ملی آمریکا درباره ترور سردار قاسم سلیمانی، فرمانده شهید نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی پاسخ داد.

«جان بولتون» روز سه‌شنبه ساعاتی بعد از اظهارات یک مقام سازمان ملل درباره غیرقانونی بودن ترور سردار «قاسم سلیمانی»، فرمانده شهید نیروی قدس سپاه در توئیتر نوشت: «انتقاد جدید از سوی سازمان ملل که در آن حمله به سردار سلیمانی غیرقانونی تلقی شده، بی‌اساس است. درست به همین دلیل است که از شورای حقوق بشر سازمان ملل خارج شدیم. ما به یک مرجع بالاتر در سازمان ملل جواب نمی‌دهیم و درباره نحوه اجرای قانون آمریکا هم به موعظه کسی نیاز نداریم.»

اولیانوف در توئیتر جان بولتون را خطاب قرار داده و نوشته است: «کشتن مقام یک کشور خارجی در خاک یک کشور ثالث، اجرای قانون اساسی آمریکاست؟»

پاسخ مقام روسیه به بولتون درباره ترور سردار سلیمانی/افشای هویت جعلی ۱۹ مقاله‌نویس علیه ایران/درخواست قطر برای آتش بس فوری در لیبی/ عصبانیت آمریکا از گزارش سازمان ملل در مورد سردار سلیمانی

«اَگنِس کالامارد»، گزارشگر ویژه سازمان ملل در حوزه ترورهای غیرقانونی و خودسرانه در دفتر کمیساریای عالی حقوق بشر این سازمان، بامداد سه‌شنبه (به وقت تهران) جنایت آمریکا در به شهادت رساندن سردار سپهبد حاج «قاسم سلیمانی» فرمانده شهید نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران را غیرقانونی خواند.

به نوشته «رویترز»، کالامارد در گزارشی ضمن رد ادعاهای مقامات آمریکایی درباره دلیل ترور سردار سلیمانی نوشت: واشنگتن نتوانسته مدارک کافی برای توجیه دلیل انجام این حمله ارائه کند. 

وی در ادامه با تأکید بر اینکه ترور سردار سلیمانی به همراه «ابو مهدی المهندس» معاون سازمان الحشدالشعبی در عراق و چند تن دیگر از همراهانشان، نقض منشور سازمان ملل متحد بوده، خواستار اعمال مقررات سخت‌‌گیرانه‌تری درباره کشتار به وسیله پهپادهای تهاجمی شد.

این کارشناس سازمان ملل در گفت‌وگو با رویترز توضیح داد: «در حوزه استفاده از پهپادها، جهان در برهه حساسی و احتمالا نقطه بحرانی قرار دارد... شورای امنیت اقدامی در این باره انجام نمی‌دهد، جامعه جهانی نیز عامدانه یا سهواً ساکت مانده است.»

کالامارد روز سه‌شنبه یافته‌های خود در گزارش جدید را به شورای حقوق بشر سازمان ملل ارائه کرد. آمریکا به دلیل خروج دو سال قبل خود از این شورا، در نشست مذکور حضور نداشت.

وی همچنین در این گزارش تصریح کرد: «به دلیل نبود تهدید واقعی روند اقدامی که آمریکا انجام داد، غیرقانونی بود».

درخواست قطر برای آتش بس فوری در لیبی

وزیر خارجه قطر علت طولانی شدن بحران لیبی را احترام نگذاشتن برخی قدرت‌ها به توافقنامه‌های بین المللی و حمایت آنها از مخالفان دولت مشروع لیبی دانست.

بر اساس گزارش شبکه «الجزیره»، «محمد بن عبدالرحمن آل ثانی» در نشست شورای امنیت درباره لیبی تاکید کرد: «تنها راه حل بحران لیبی از طریق ایجاد آتش‌بس فراگیر است».

او افزود: «برخی طرف‌ها به توافقنامه‌های بین المللی احترام نگذاشتند و از طرف‌های معاند دولت مشروع لیبی حمایت کردند».

این مقام قطری بر حمایت کشورش از تلاش‌های سازمان ملل برای دستیابی به راه حلی در لیبی تاکید کرد.

پاسخ مقام روسیه به بولتون درباره ترور سردار سلیمانی/افشای هویت جعلی ۱۹ مقاله‌نویس علیه ایران/درخواست قطر برای آتش بس فوری در لیبی/ عصبانیت آمریکا از گزارش سازمان ملل در مورد سردار سلیمانی

لیبی از سال ۲۰۱۱ و از زمان سرنگونی حکومت «معمر قذافی» دیکتاتور سابق لیبی با گسستگی سیاسی مواجه شده و تحت کنترل دو دولت موازی در شرق و غرب درآمده است؛ دولت وفاق ملی به ریاست «فایز السراج» در طرابلس (غرب کشور) و دیگری دولت طُبرُق در شرق لیبی که خلیفه حفتر فرمانده شبه‌نظامیان «ارتش ملی لیبی» را حمایت می‌کند.

حفتر با حمایت‌های رسمی و غیررسمی مصر، امارات و عربستان سعودی، روسیه و چند کشور غربی از اواخر فروردین ۱۳۹۸ با هدف اشغال پایتخت، عملیات نظامی علیه طرابلس را آغاز کرد اما راه به جایی نبرد. نیروهای دولت السراج هم از حمایت ترکیه، قطر و ایتالیا برخوردارند.

عصبانیت آمریکا از گزارش سازمان ملل در مورد سردار سلیمانی

گزارش سازمان ملل متحد در مورد غیرقانونی بودن ترور شهید سپهبد قاسم سلیمانی توسط آمریکا خشم واشنگتن را برانگیخت.

بر اساس این گزارش، «مورگان اورتگاس» سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا طی بیانیه ای مدعی شد که این اقدام آمریکا برای دفاع از خود انجام گرفته است.

پاسخ مقام روسیه به بولتون درباره ترور سردار سلیمانی/افشای هویت جعلی ۱۹ مقاله‌نویس علیه ایران/درخواست قطر برای آتش بس فوری در لیبی/ عصبانیت آمریکا از گزارش سازمان ملل در مورد سردار سلیمانی

در این بیانیه آمده است: انتشار گزارشی که در آن اقدام ایالات متحده در دفاع از خود محکوم و همزمان سوابقِ ننگین ژنرال سلیمانی به عنوان یکی از مرگبارترین تروریست‌های دنیا پوشانده می‌شود، نیازمند نوع خاصی از تباهی فکری است.

هشدار گوترش نسبت به «مداخله بی‌سابقه» خارجی‌ها در لیبی

آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل متحد ضمن هشدار به شورای امنیت سازمان ملل در خصوص افزایش درگیری‌ها و مداخلات در لیبی، اظهار کرد: «دخالت بی‌سابقه‌ی خارجی‌ها در این منطقه موجب آن شده است که تنش‌ها و درگیری‌ها در لیبی وارد مرحله جدیدی شود.»

پاسخ مقام روسیه به بولتون درباره ترور سردار سلیمانی/افشای هویت جعلی ۱۹ مقاله‌نویس علیه ایران/درخواست قطر برای آتش بس فوری در لیبی/ عصبانیت آمریکا از گزارش سازمان ملل در مورد سردار سلیمانی

لیبی به عنوان یکی از نفت‌خیزترین کشورها، پس از سرنگونی معمر قذافی در سال ۲۰۱۱ در پی مداخله نیروهای تحت حمایت ناتو دچار هرج و مرج و بی ثباتی امنیتی شد. از سال ۲۰۱۴ اوضاع و شرایط در لیبی به کلی به هم ریخت. دولت کنترل شهر طرابلس و شمال‌غربی این کشور را به دست گرفت و این در حالی است که شرق کشور تحت کنترل نیروهای خلیفه حفتر است.

افشای هویت جعلی نوزده مقاله‌نویس علیه ایران

 تارنمای آمریکایی دیلی‌بیست در گزارشی پژوهشی، شبکه‌ای متشکل از نوزده هویت جعلی در شبکه‌های اجتماعی را شناسایی کرد که اقدام به تولید بیش از نود مقاله در نشریه‌های محافظه‌کار آمریکا با محوریت خاورمیانه و متمرکز بر ایران‌ستیزی کرده‌اند.

یکی از این هویت‌های جعلی «رافائل بدانی» نام دارد که خود را مشاور ژئوپلیتیک و تحلیلگر ارشد روابط بین‌الملل معرفی کرده است، اما تصاویر پروفایل خود را از وبلاگ یک بنیانگذار استارتاپ در سن‌دیگو به سرقت برده و اطلاعات تحصیلی‌اش در شبکه‌های اجتماعی جعلی است.

این هویت جعلی در بسیاری از نشریه‌ها و تارنماهای محافظه‌کار آمریکایی از جمله نیوزمکس، واشنگتن اگزماینز، ریل کلیر مارکتز، امریکن تینکر و نشنال اینترست مطالبی را با محوریت موضوعاتی نظیر «چگونه عراق خود را از شر ایران خلاص کند» و یا «چگونه امارات متحده عربی جزیره ثبات در منطقه‌ای آشفته است» منتشر می‌کند.

به نوشته دیلی‌بیست، بدانی حلقه‌ای از یک شبکه با دست‌کم نوزده شخصیت جعلی است در سال گذشته بیش از نود مطلب تحلیلی در ۴۶ نشریه متفاوت منتشر کرده‌اند که وجه مشترک آنها ستایش امارات و تبلیغات برای اتخاذ سیاست سختگیرانه از سوی واشنگتن علیه قطر، ترکیه، ایران و گروه‌های مورد حمایت ایران در منطقه است.

شبکه اجتماعی توییتر روز دوشنبه پس از انتشار این مطلب اینترسپت، حساب کاربر «بدانی» را به همراه پانزده حساب کاربری جعلی دیگر را تعلیق کرد.

این شبکه همچنین مقالاتی با محتوای انتقادی علیه قطر و با محوریت تشدید تحریم‌های ایران در نشریه اینترنتی Human Events و روزنامه‌ها و نشریات آنلاین صهیونیستی و عربی مثل جروزالم پست، العربیه و روزنامه‌های آسیایی مثل «ساوث چاینا مورنینگ پست» منتشر کرده است.

براساس گزارش دیلی‌بیست، هویت‌های جعلی در این شبکه الگوی مشابهی از رفتار آنلاین داشتند؛ آنها عمومی با تارنماهای «عرب آی» (the Arab Eye) و «پرشیا نَو» (Persia Now) مرتبط بوده و حساب کاربری توییتر خود را در ماه‌های مارس یا آوریل ۲۰۲۰ گشوده بودند.

این هویت‌های جعلی خود را ساکن یکی از پایتخت‌های اروپایی معرفی کرده و سوابق تحصیلی جعلی با یک حساب کاربری جعلی در لینکدین را به خود نسبت داده بودند و برای تصاویر پروفایل‌های خود عکس افراد دیگر را برای جلوگیری از امکان جست‌وجوی تصاویر مشابه، دستکاری کرده بودند و مطالب یکدیگر را در شبکه‌های اجتماعی تبلیغ می‌کردند.

«لین نگویان» یکی دیگر از این هویت‌های جعلی است که خود را کارشناس امنیت آسیای جنوبی معرفی کرده بود و به همراه هویت جعلی دیگری با عنوان «سیندی شین» درباره مسایل آسیای شرقی مطالبی می‌نوشت.

اما اعضای این شبکه به سرعت محوریت مطالب خود را از مناطق گوناگون جهان به خاورمیانه تغییر دادند. تارنماهای «عرب آی» و «پرشیا نَو» در ماه فوریه ایجاد شده و اقدام به جذب نویسنده کردند. مشخصات فنی این دو تارنما حاکی از آن است که از یک جا کنترل می‌شوند و جعلی هستند.

تارنمای «پرشیا نَو» در قسمت تماس خود یک نشانی از لندن ثبت کرده که وجود خارجی ندارد و شماره تلفنی داده که هرگز پاسخ داده نمی‌شود. مسئولان این تارنما با نام‌های «شریف اونیل» و «تیمور هال» هیچ رد و نشانی در اینترنت ندارند.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱۰
در انتظار بررسی: ۱۶
انتشار یافته: ۴۵
م ع
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۱۹ - ۱۳۹۹/۰۴/۱۹
قانون آمریکا صدای مردم کشور خودشونو درآورده، اینا میخوان دنیا در مقابلش کوتاه بیان! با عجب موجوداتی طرفیم! اونایی که از ضرورت رابطه با به اصطلاح ابرقدرتا صحبت به میون میارن، با الفاظی مث رابطه عقلانی، محتاطانه و ... . یه ذره فکر به خرج بدن می بینن طرفشون بی فهم تر از این حرف هاست. البته مواضع سردمداران آمریکا از روی انفعاله چون دارن می بینن که کشورشون داره غرق میشه و هر چیزی ببینن بهش چنگ میزنن، مث دلارهای سعودی. جرقه غرق شدن آمریکا رو کرونا زد.
البته دلم برا فراری های از کشورم یه جورایی میسوزه، چون به امید غربیا تا تونستن ضد مملکت خودشون داد زدن، حالا نونشون اونجا سنگ شده، نه انجا پناه دارن دیگه، و نه اینجا آبرو. مجبورن این راه باطلشونو تا آخر برن. اگه آمریکا با همین سرعت پیش بره حال اونا دیدنیه.
پاسخ ها
ناشناس
| Poland |
۰۹:۵۲ - ۱۳۹۹/۰۴/۱۹
هپروتی عزیز
ناشناس
| Netherlands |
۱۱:۲۳ - ۱۳۹۹/۰۴/۱۹
عجب موجوداتی شما هستید الکی از قول خودتون در مورد آمریکا ادعا در می آورید بعد آمریکا را بر اساس توهمات خودتون زیر سئوال می برید. ساندیس خور گرامی اقلا از فرزندان مسئولان که در آمریکا زندگی می کنند بپرس آمریکا چطوریه !!!!!
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۳۷ - ۱۳۹۹/۰۴/۱۹
کمتر اخبار رو از صدا و سیمای میلی و 20:30 دنبال کن
م ع
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۲۷ - ۱۳۹۹/۰۴/۱۹
جمع خارج نشینا هم که جمعه اینجا، واقعیت تلخه
شمام که میگی از صدا و سیما نبینیم، خوبه بریم از رسانه بی بی سی که در خدمت انگلیسه ببینیم؟ خوبه بریم از دشمنای مملکت اخبارو پیگیر باشیم؟ اونا دوست دارن سر به تنمون باشه؟
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۳۱ - ۱۳۹۹/۰۴/۱۹
شما هم کمتر شبکه های لندنی را ببین که برای دشمنی و تجزیه ایران به وجود امدن
هادی
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۴۹ - ۱۳۹۹/۰۴/۱۹
دقت کردید آمار اونائی که به نظرات ضد امریکایی منفی میدن چقدر شبیه همه تا الان این پیام ۴۳ نفر و نظر بعدی که گفته از
امریکا متنفرم ۴۲ نفر
هادی
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۵۱ - ۱۳۹۹/۰۴/۱۹
فکر کنم تو رومانی ۴۳ تا ای پی بیشتر ندارن
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۵۰ - ۱۳۹۹/۰۴/۱۹
اونایی که از آمریکا طرفداری می کننن ممکنه در قطره قطره خون مظلوم ها شریک بشن، آمریکا یزید زمان ماهاست.
ناشناس
|
Germany
|
۰۸:۳۳ - ۱۳۹۹/۰۴/۱۹
اگر به گزارش های سازمان ملل استناد می کنید چرا گزارش های این سازمان در نقض حقوق بشر را جور دیگری تفسیر می کنید؟؟؟!!!!!!
ناشناس
|
Canada
|
۰۸:۳۳ - ۱۳۹۹/۰۴/۱۹
من از دولت آمریکا متنفرم
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۲۶ - ۱۳۹۹/۰۴/۱۹
چقدر صدات شبیه سفیر چینه
ناشناس
| United States of America |
۱۱:۲۴ - ۱۳۹۹/۰۴/۱۹
پس چرا از فیلتر شکن آمریکایی استفاده می کنی؟!!!!!
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۳۸ - ۱۳۹۹/۰۴/۱۹
منم عاشق آمریکا هست، مهد دموکراسی و زندگی است
مهد رفاه و آسایش
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۳۹ - ۱۳۹۹/۰۴/۱۹
تمام فناوری های موجود در دنیا از آمریکا و غرب اومده
از شیر آب گرفته تا اینترنت و...
ناشناس
| United States of America |
۱۲:۰۴ - ۱۳۹۹/۰۴/۱۹
حمایتهای چین روسیه صرفا در جهت منافع خودشان است دلخوش نباشید
جانباز
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۵۹ - ۱۳۹۹/۰۴/۱۹
سردار مهربان! به ما بیچارگان زان سو نخند...
از خدا بخواه که این توفیقو به من هم عطا کنه.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۵۶ - ۱۳۹۹/۰۴/۱۹
یعنی یک نفر چقدر میتونه برای مردم عزیز باشه واقعا؟
وَلَا يَحْزُنْكَ قَوْلُهُمْ ۘ إِنَّ الْعِزَّةَ لِلَّهِ جَمِيعًا ۚ هُوَ السَّمِيعُ الْعَلِيمُ
و سخن منکران خاطرت را غمگین نسازد، که هر عزت و اقتداری مخصوص خداست و او شنوا و داناست.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۱۶ - ۱۳۹۹/۰۴/۱۹
درود بر ناشناس ۰۹:۵۶
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۵۸ - ۱۳۹۹/۰۴/۱۹
اونایی که به فرمانده مبارزه با داعش وحشی که به قول خود ترامپ ساخته آمریکا بود منفی دادند آیا انسان هستند؟
ناشناس
|
United States of America
|
۰۹:۰۴ - ۱۳۹۹/۰۴/۱۹
سخنگویان وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، و دولت کجا تشریف دارند که نماینده روسیه در حال جواب دادن به قلدری آمریکا هست!؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۳۷ - ۱۳۹۹/۰۴/۱۹
مگه کسی به حرفهای مسئولین ایرانی ارزشی قایل هست که بخوان جواب بدن-)))))
م ع
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۰۵ - ۱۳۹۹/۰۴/۱۹
اگه روسها دفاع نکنن یه طور حرف میزنی، اگه دفاع کنن هم اینطور حرف میزنی. کلا همیشه یه چیزی باید بگی؟
برکت الله
| Canada |
۱۳:۵۰ - ۱۳۹۹/۰۴/۱۹
جان بولتن مقام سابق است الان کاره ای نیست .که یک مقام رسمی پاسخ بدهد. ظریف در پاسخ دادن کم نمی ارد .
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۰۹ - ۱۳۹۹/۰۴/۱۹
سرهنگ قذافی مجنون ، با ندانم کاری و موضع گیری های احمقانه و رفتن در مسیر پر خطر و اشتباه جاه طلبی های من
جهانی و تهدید بدون دلیل کشورهای اروپایی ،
در حالیکه که میتوانست با حفظ آرامش و منطق ،کشورش را به توسعه و پیشرفت
و مردم لیبی را بسطح عالی آموزش و رفاه و آسایش
جزو کشورهای قوی و پیشرفته و محترم شمال آفریقا برساند
متاسفانه با اذیت و آزار منتقدان داخلی و بستن فصای باز سیاسی
و دخالت بیجا و پرهزینه در امور کشورهای منطقه و دنیا
به موجودی مزاحم و بی ثبات و دارای کیش شخصیت ، تبدیل شد .
و باعث گردید تا کشور ثروتمند خود را به نابودی و فقر و فلاکت و بدبختی و جنگ داخلی و تجزیه بکشاند
و پای دهها کشور طماع و فرصت طلب و تجزیه طلب و صدها گروه جنایتکار و تروریست به لیبی را باز کرد .
.
پاسخ ها
روزبه
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۰۶ - ۱۳۹۹/۰۴/۱۹
خوب فقط قذافی این مدلی بود؟بعدش هم قیم جهان مگه غرب هست؟ یا غرب هیئت منصفه جهان تشریف داره؟ این اتفاقات چرا برای پینوشه تو شیلی نیافتادچون با کودتای امریکاییها سر کار اومده بود؟چرا برای سوهارتو چنین سرنوشتی رقم نخورد؟رینالدوی دیکتاتور نظامی آرژانتین چرا سرنوشتش این مدلی نشد؟دیکتاتور نظامی برزیل،دیکتاتور هائیتی،سوموزا در نیکاراگوئه،اوبیانگ در گینه،دیکتاتور اوگاندا،دیکتاتور اوگاندا،دیکتاتوری بن علی،دیکتاتوری السیسی در مصر و...اینها رو نمی تونید ببینید چون امریکا در نظر شما هر چقدر جنایتکار هم که باشه قابل نقد نیست
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۳۷ - ۱۳۹۹/۰۴/۱۹
ای دشمن! ار چو سنگ خاره ای ... من آهنم
جان من فدای خاک پاک میهنم

سردار دلها وطن پرست و حافظ مرز های ما بودن هیچوقت آسایش نداشت تا امنیت ما منطقه از دست ائدولوژی های وهابی عبری در امان باشه
پاسخ ها
ناشناس
| United States of America |
۱۱:۲۴ - ۱۳۹۹/۰۴/۱۹
شعرت به توضیحت هیچ ربطی نداشت
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۰۷ - ۱۳۹۹/۰۴/۱۹
ناشناس ۱۱:۲۴
اگه از درکت استفاده کنی ربطشو می بینی
ناشناس
| United States of America |
۱۴:۰۴ - ۱۳۹۹/۰۴/۱۹
به ۱۱:۲۴
والا ما ساندیس نمی خوریم پس درکمون سر جاش هست
هموطن
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۱۶ - ۱۳۹۹/۰۴/۱۹
طفلك ناشناس چند مي گيري تا اين مطالب را مي نويسي
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۴۴ - ۱۳۹۹/۰۴/۱۹
خطاب به 14:16 تو که چیزی نمیگیری اینجا چیکار داری
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۰۵ - ۱۳۹۹/۰۴/۱۹
وطن پرست نبود، خداپرست بود، فیلمش توی اینترنت هست که خود سردار این شعر رو می خونه که:
مرز ما عشق است هر جا اوست آنجا خاک ماست...
ناشناس
|
Poland
|
۰۹:۴۹ - ۱۳۹۹/۰۴/۱۹
بولتون هم یک مقام اسبق و یک مهره سوخته است که اظهار نظراتش محلی از اعراب ندارد و نباید اصلا بدان پرداخت. کسی که رفیق گرمابه و گلستانش ترامپ، او را یک احمق دیوانه خطاب کرده چرا باید برای ما یا دیپلماتهای روسیه مهم باشد؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۵۰ - ۱۳۹۹/۰۴/۱۹
روحانی: فصل بگومگونیست!!!
جناب روحانی اگربا دلار ۲۳۰۰۰ تومانی و سکه ۱۱ میلیونی ومسکن متری ۲۰ میلیونی و پراید ۱۰۰ میلیونی وبورس نورچشمی دراستانه ۲ میلیونی ! فصل بگومگو و پاسخدهی نیست پس فصل چیست ؟؟؟!!! فصل بگووبخند است ؟؟!!!
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۳۸ - ۱۳۹۹/۰۴/۱۹
مسئله اینه که الان وقت این حرفها نیست . باید پاشنه ها را گشید و وارد عمل شد و دودستگی ها را رها کرد و برای این ملت کاری انجام داد. نشستن و از همدیگر گُل گرفتن در این وضعیت درست نیست. باید علی وار مثل زمانی که رسول خدا برحمت ایزدی رفته بودند و مملکت اسلامی در خطر بود، او بدون کوچکترین اعتراضی در رویدادها حاضر و همکاری می کرد
ع -ط
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۲۰ - ۱۳۹۹/۰۴/۱۹
وقتي يك احمق به عنوان قدرتمندترين فرد در كشور قدرتمندي مانند آمريكا سر كار بيايد نتيجه اش همين است ولي چرا ما هزينه ديونه بازي هاي آنها را بدهيم انتخاب فردي مانند ترامپ در نتيجه اوضاع فعلي جامعه آمريكا كه نشاندهنده اين است آمريكا روبه زوال است سياستمدارن و نخبه هاي ما بايد بيش از هميشه فعال باشند و در مراكز قدرت در آمريكا نفوذ كنند تا بيش از اين شاهد ضربه هاي اين شكلي از جانب اين كشور دريده دنيا نباشيم همه اقتصاد و منافع ملي كشور عزيز ما طي ساليان گذشته در جهت مسير تقابل با آمريكا هزينه شده - خدا را خوش نمي آيد گره هايي كه با دست باز مي شوند را با دندان باز مي كنيم اين مردم هستند و تاوان مي دهند كشورهاي اسلامي ثروتمند نيز به بهانه ما دارند توسط غربيها چپاول مي شوند. در هر صورت اين كشور مال 80 ميليون آدم است نه يك عده كه خود را ژن برتر و يا تنها حق مسلم مي دانند.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۴۳ - ۱۳۹۹/۰۴/۱۹
ترامپ از نظر مردم امریکا و کارشناسان کار بلد، بهترین رییس جمهور است

دمش گرم
تنها رییس جمهور عملگرای آمریکا، هرچی حرف زد و وعده داد عمل کرده

بیشترین شغل رو در امریکا برای امریکایی ها ایجاد کرد
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۴۴ - ۱۳۹۹/۰۴/۱۹
داداش خیلی اخبار رادیو تلویزیون رو نگاه نکن
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۵۱ - ۱۳۹۹/۰۴/۱۹
ناشناس 11:43 .آنوقت معذرت میخوام دقیقا کدوم کارشناسان کاربلد اینو گفتن ... همون جوری که درست کرده بود از دست داد ، کشور آمریکا با ظلم علیه سایر ملت ها اول شده مطمئن باش یه روز نوبت خودشونه
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # دمشق # الجولانی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
تحولات اخیر سوریه و سقوط بشار اسد چه پیامدهایی دارد؟