فشار «زجر تنفسی» بیماران کرونا بر روحیه کادر درمان

رئیس بیمارستان سینا شهرستان کارون خوزستان گفت: بیمارانی که در ICU بستری می‌شوند با وجود اینکه با فشار بالا اکسیژن دریافت می‌کنند اما باز هم احساس خفگی دارند و این زجر تنفسی بسیار عذاب‌آور است؛ این وضعیت در روحیه من، متخصصان و دیگر پرسنل تاثیرگذار بوده است.
کد خبر: ۹۸۹۵۵۷
|
۲۰ تير ۱۳۹۹ - ۰۹:۵۶ 10 July 2020
|
16263 بازدید

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، دکتر یوسف خلیل‌پور اظهار کرد: در هفته‌های اخیر از نظر تعداد بیماران، فشار زیادی بر ما وارد شد و شوک‌های وحشتناک مختلفی، دانشگاه علوم پزشکی اهواز را درگیر کرد اما خوشبختانه در روزهای اخیر تعداد بیماران مبتلا به کرونا کاهش یافته و این وضعیت، نوید افت شیوع بیماری را می‌دهد. امیدواریم این روند ادامه یابد و به آرامش نسبی برسیم.

وی افزود: هر چه تعداد موارد بستری افزایش یابد، تعداد موارد فوتی نیز بالا می‌رود. تا ۱۰ - ۱۲ روز پیش جای سوزن انداختن در بخش‌های بیمارستان سینا نبود اما در روزهای اخیر تعداد بیماران کاهش یافته و در بخش‌های عادی تخت‌های خالی داریم. البته تخت ICU خالی نداریم اما حال بیماران بستری در ICU نسبتا بهتر است.

خلیل‌پور گفت: از طرفی نیز تجربه ما در خصوص بیماری کووید - ۱۹ بیشتر شده است؛ توانستیم بیماران را بهتر به سمت جلو ببریم و درصد بهبودی به صورت قابل ملاحظه افزایش یافت.

وی بیان کرد: اعمال محدودیت‌ها می‌توانست در کاهش شیوع بیماری و تعداد بیماران بسیار تاثیرگذار باشد اما اعمال محدودیت‌ها به فاکتورهای مختلفی بستگی دارد. مردم در معیشت دچار مشکل شده بودند. میزان تاثیر اعمال محدودیت‌ها در شیوع کرونا و فشاری که بر بیمارستان‌ها وارد شده، باید بررسی شود و این موضوع، یک کار پژوهشی است اما تجربه ثابت کرده که اعمال محدودیت‌ها تا حدودی از شدت شیوع جلوگیری می‌کند.

رئیس بیمارستان سینا شهرستان کارون گفت: اما با رفع محدودیت‌ها، توان استان خوزستان سنجیده شد. در این مدت، مسئولین دانشگاه علوم پزشکی اهواز تحت فشار بودند و در مقطعی حتی تصمیم گرفتند بیمارستان‌های بزرگ را هم برای بیماران مبتلا به کرونا در نظر بگیرند.

خلیل‌پور بیان کرد: چیزی که بیشتر ما را تحت فشار قرار می‌داد، زجر تنفسی بیماران مبتلا به کرونا بود. بیمارانی که در ICU بستری می‌شوند با وجود اینکه با فشار بالا اکسیژن دریافت می‌کنند اما باز هم احساس خفگی دارند و این زجر تنفسی بسیار عذاب‌آور است؛ این وضعیت در روحیه من، متخصصان و دیگر پرسنل تاثیرگذار بوده است.

وی افزود: سه پزشک متخصص بیهوشی بیمارستان سینا به کرونا مبتلا شدند اما به دلیل کمبودها و احساس مسئولیت این پزشکان، پس از یک هفته تا ۱۰ روز استراحت، مجددا در بخش ویژه بیماران کرونا مستقر شده‌اند. در حال حاضر تقریبا همه متخصصان ICU بیمارستان سینا به کرونا مبتلا شده‌اند.

رئیس بیمارستان سینا شهرستان کارون بیان کرد: ۹۰ نفر از پرسنل بیمارستان سینا به کرونا مبتلا شده‌اند اما در میان پرسنل، فوتی نداشته‌ایم. البته بیماری تعدادی شدید شد که با مراقبت‌های انجام‌شده، بهبود یافتند.

خلیل‌پور عنوان کرد: ابتدای شیوع کرونا در بسیاری از امکانات نواقصی داشتیم؛ با پیگیری‌های رئیس دانشگاه علوم پزشکی اهواز، دستگاه اکسیژن‌ساز تامین شده و در چند روز آینده دستگاه سی تی اسکن نیز تامین می‌شود. باید به گونه‌ای آماده شویم که در صورت آغاز پیک دوم بیماری یا در فصل شیوع آنفلوآنزا، بحران‌ها را پشت سر بگذاریم.

وی تصریح کرد: حداقل یک سال دیگر و شاید تا دو سال درگیر کرونا خواهیم بود؛ همچنان داریم به کمک‌های دارویی جدیدی دست پیدا می‌کنیم تا شدت بیماری را کاهش دهیم و در روند بهبودی بیماران بیشتر کمک کنیم اما امکان دارد شرایط در آینده حتی بدتر از این شود.

رئیس بیمارستان سینا شهرستان کارون در خصوص احتمال ساخته شدن واکسن کرونا نیز گفت: تولید واکسن و استفاده از آن، پروسه‌ای است که باید مراحل استاندارد آن طی شود و این پروسه به گونه‌ای است که نباید انتظار داشته باشیم به این زودی انجام شود.

وی که در یک برنامه تلویزیونی صحبت می‌کرد، افزود: با خودداری از رفت و آمدهای بی‌مورد و استفاده از ماسک ساده، می‌توانیم تاثیر زیادی در کاهش شیوع بیماری داشته باشیم و برای کادر درمان، فرصتی برای ارائه خدمات به بیماران فراهم کنیم.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # انتخابات آمریکا # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟