به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، غلامرضا شریعتی روز چهارشنبه با اشاره به موضوع مطرح شده در رابطه با تلاقی آب شرب و فاضلاب در برخی از نقاط استان خوزستان توضیح داد: این موضوع صحت ندارد و کیفیت بهداشتی آب هر روز در همه شهرستانها توسط ادارات بهداشت و آب و فاضلاب بررسی میشود و این موضوع کاملا کذب است.
وی افزود: سیستم آب تحت فشار است و سیستم فاضلاب ثقلی است در نتیجه جریان آب از جای کم فشار به جای پرفشار حرکت نمیکند و این ادعا نادرست است.
شریعتی تصریح کرد: در سالهای ۹۶ تا ۹۸ بیش از ۶۰۰ میلیارد تومان در اصلاح شبکه آب هزینه کردیم و اقدامات صورت گرفته موجب شده است که پرتی شبکه آب از ۴۵ درصد به ۳۲ درصد کاهش یابد و به شاخص میانگین کشوری نزدیک شود.
استاندار خوزستان اظهار کرد: آب آشامیدنی شهرستانهای ما بهداشتی و تحت مراقبتهای شدید بهداشت و شرکت آب و فاضلاب است و مخلوط شدن آب و فاضلاب تکذیب میشود.
وی بیان کرد: من با مسئولی که این گفته از سوی ایشان نقل شده است صحبت کردم و ایشان گفتند چنین سخنی با منظور طرح شده بیان نکرده و در واقع آنچه بیان شده مبنی بر این بوده است که در برخی مناطق روستایی این اتفاق میافتد که بنده عرض کردم که ما در روستاها سیستم فاضلاب نداریم و به ایشان توضیح دادم حتی اگر در نقاطی فرسودگی شبکه باشد جریان آب از جای کم فشار به پرفشار حرکت نمیکند، این مسئول محترم بیان کرد که اگر زمانی برق قطع شود و پمپها از کار افتادند، آن زمان فاضلاب به شبکه آب رخنه میکند که در پاسخ گفتم ما حدود دو سال است در سیستم شبکه آب، دیزل ژنراتور نصب کرده ایم و در صورت قطعی، برق پمپها از طریق دیزل ژنراتور تامین برق میشود و مشکلی نخواهیم داشت؛ اگر چه قطعی برق استان خوزستان به نسبت سالهای گذشته کاهش قابل ملاحظهای داشته است که ایشان در این ارتباط اطلاعی نداشتند.
استاندار خوزستان عنوان کرد: به مردم عزیز استان اطمینان میدهیم که هیچ مشکلی از این نظر نداریم و جای نگرانی نیست.
شریعتی گفت: در طول چند سال اخیر شرایط آب شرب خوزستان چه به لحاظ کمیت و چه به لحاظ کیفیت رو به بهبود بوده است. ما در سال ۹۵ تا ۹۷ در اهواز آب باای سی ۱۷۰۰ و در آبادان و خرمشهر بالای ۲۱۰۰ای سی تحویل مردم میدادیم، اما امروز این شاخص در اهواز به حدود ۱۲۰۰ تا ۱۳۰۰ای سی و در آبادان حدود ۱۷۰۰ رسیده است.
استاندار خوزستان خاطرنشان کرد: طرحی در دست اجرا داریم و امیدواریم تا یک سال آینده به بهره برداری برسد مبنی بر اینکه آب دز را برای میان مدت به شهرستانهای اهواز، کارون، آبادان، خرمشهر، شادگان، دشت آزادگان و حمیدیه برسانیم وای سی آب را به حدود ۵۰۰ تا ۷۰۰ برسانیم.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.