شیوه نامه اجرایی پرداخت حقوق و مزایای کارکنان دولت

شیوه نامه اجرایی پرداخت حقوق و مزایای کارکنان و تمامی پرداخت‌های مشابه حقوق و دستمزد دستگاه‌های اجرایی در سال ۱۳۹۹ ابلاغ شد.
کد خبر: ۹۹۳۰۴۸
|
۰۶ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۲:۳۰ 27 July 2020
|
180503 بازدید
|

 

به گزارش تابناک به نقل از ایلنا، سازمان برنامه و بودجه کشور، نحوه پرداخت حقوق و مزایای کارکنان و تمامی پرداخت‌های مشابه حقوق و دستمزد دستگاه‌های اجرایی در سال۱۳۹۹ را ابلاغ کرد.

ماده ۱- در این شیوه‌نامه اصطلاحات زیر در معانی مشروح مربوط به کار می‌روند:

الف- دستگاه اجرایی: دستگاه‌های موضوع ماده (۲۹) قانون برنامه ششم توسعه که به نحوی از انحاء از بودجه عمومی استفاده می‌کنند و حقوق و مزایای کارکنان آنها از محل اعتبارات هزینه‌ای و از منابع عمومی و اختصاصی تأمین می‌گردد.

ب- سازمان: سازمان برنامه و بودجه کشور و سازمان‌های مدیریت و برنامه ریزی استان‌ها حسب مورد

ج- کارکنان: کارکنان رسمی، پیمانی، قرارداد کار معین (مشخص)، کارگری، کارکنان حوزه سلامت بر اساس قانون مربوط به خدمت پزشکان و پیراپزشکان و سایر کارکنان که بر اساس ضوابط و مقررات مربوط به موجب حکم یا قرارداد مقام صلاحیت دار در یک دستگاه اجرایی به خدمت پذیرفته می‌شوند.

د- مشمولین بند (ه) تبصره (۱۲): افرادی هستند که به استناد بند (ه) تبصره (۱۲) قانون بودجه سال ۱۳۹۹ کل کشور، پرداخت‌های مشابه حقوق و دستمزد آنها (مانند حق‌التدریس، حق‌الزحمه، شرکتی، ساعتی، حق نظارت، پاداش شوراهای حل اختلاف و سایر موارد مشابه) باید به طور ماهانه توسط دستگاه اجرایی پرداخت شود.

ه- پرداخت مستقیم و مستمر: عبارت است از حقوق، فوق العاده ها و مزایایی که طبق قوانین و مقررات مربوط، در حکم کارگزینی یا قرارداد منعقده با کارکنانی که رابطه مستقیم استخدامی یا بکارگیری با دستگاه اجرایی دارند، درج شده است.

و- سایر پرداخت‌ها: اضافه کار، هر گونه پاداش و هر گونه پرداخت نقدی و معادل ریالی کمک‌های رفاهی غیرنقدی به کارکنان

ماده ۲- کلیه وزارتخانه‌ها و مؤسسات دولتی از جمله وزارتخانه‌ها و مؤسسات دولتی موضوع ماده (۱) قانون برنامه پنجساله ششم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران که شمول مقررات عمومی نسبت به آنها مستلزم ذکر نام یا تصریح نام آنها است و همچنین دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی تحقیقاتی و پژوهشی موضوع ماده (۱) قانون احکام دائمی برنامه‌های توسعه کشور، که حقوق و فوق‌العاده های مستمر و پرداخت‌های مشابه حقوق و دستمزد آنها از بودجه عمومی سال ۱۳۹۹ پرداخت می‌شود مشمول این شیوه‌نامه هستند و ایجاد هر گونه تعهد و پرداخت مغایر با ساز و کار منظور شده در این شیوه‌نامه در خصوص پرداخت‌های مستقیم و مستمر و سایر پرداخت‌ها به کارکنان توسط آنها، ممنوع خواهد بود.

تبصره ۱- با استناد به جزء (۴) بند الف تبصره (۲۱) قانون بودجه سال ۱۳۹۹ کل کشور، وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، ستاد کل نیروهای مسلح، وزارت اطلاعات، حفاظت اطلاعات قوه قضاییه، سازمان انرژی اتمی و دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی از شمول مقررات این شیوه‌نامه مستثنی هستند. ساز و کار اجرایی برای دستگاه‌های اجرایی مذکور در شیوه‌نامه مستقلی که با همکاری ستاد کل نیروهای مسلح تدوین می‌شود، تعیین می‌گردد.

تبصره ۲- نیروهای حق التدریس آزاد (حداکثر در سقف تعداد سال ۱۳۹۸) و سرباز معلم آموزش و پرورش مشمول مفاد مادده (۳) این شیوه نامه هستند. افزایش تعداد نیروهای حق التدریس آزاد آموزش و پرورش صرفاً با رعایت ماده (۹) ضوابط اجرایی قانون بودجه سال ۱۳۹۹ امکان پذیر است.

ماده ۳- به منظور ایجاد هماهنگی در پرداخت حقوق و مزایای مستمر کارکنان، دستگاه‌های اجرایی ملی و استانی موظفند کلیه اطلاعات مربوط به هر گونه پرداخت مستقیم و مستمر به کارکنان خود را بر اساس آخرین حکم کارگینی یا قرارداد منعقده با کارکنانی که رابط مستقیم استخدامی یا بکارگیری با دستگاه اجرایی دارند در انطابق با اطلاعاتی که قبلاً در سامانه کارمند ایران (زیرسامانه‌های پایگاه اطلاعات کارکنان و ثبت حقوق و مزایای کارکنان) ثبت کرده‌اند، به صورت ماهانه، در سامانه خزانه داری کل، حداکثر تا بیستم هر ماه در سقف تخصیص اعلامی (عمومی و اختصاصی) از سوی سازمان بارگذاری نموده و با امضای بالاترین مقام دستگاه اجرایی و یا مقام مجاز از طرف وی و امضای ذیحساب یا مسئول امور مالی مربوط حسب مورد، از وزارت امور اقتصادی و دارایی، خزانه داری کل (اداره کل خزانه در مرکز و یا خزانه معین استان حسب مورد) به صورت الکترونیکی، درخواست وجه نمایند.

تبصره ۱- تبادل اطلاعات بین "سامانه کارمند ایران" و سامانه "خزانه داری الکترونیکی" با روش تبادل الکترونیک (وب سرویس) انجام می‌شود و مسئولیت صحت و رفع مغایرت‌های احتمالی و هشدارها و خطاهای اعلام شده توسط سامانه درخواست وجه الکترونیکی موضوع این ماده با اطلاعات ثبت شده در سامانه کارمند ایران بر عهده دستگاه اجرایی است.

تبصره ۲- با استناد به جزء (۳) بند (الف) تبصره (۲۱) قانون بودجه سال ۱۳۹۹، صرفاً پرداخت حقوق و مایای مستمر کارکنانی قابل اقدام است که اطلاعات آنان در سامانه کارمند ایران ثبت شده باشد. همچنین رفع مغایرت‌های احتمالی و هشدارها و خطاهای اعلام شده توسط سامانه درخواست وجه الکترونیکی موضوع این ماده با اطلاعات ثبت شده در سامانه کارمند ایران بر عهده دستگاه اجرایی است.

تبصره ۳- با استناد به توضیحات ذیل جدول شماره (۷) قانون بودجه ۱۳۹۹، دستگاه‌های اجرایی ملی و استانی کماکان مسئول صحت صدور احکام صادره مربوط به کارکنان خود، منطبق با قوانین و مقررات استخدامی و بدون ایجاد هر گونه بار مالی فاقد تأییدیه از رییس سازمان برنامه و بودجه کشور، خواهند بود.

ماده ۴- با استناد به توضیحات ذیل جدول شماره (۷) و جزء (۳) بند (الف) تبصره (۲۱) قانون بودجه سال ۱۳۹۹، خزانه داری کل موظف است ساز و کار اجرایی لازم برای درخواست وجه هر گونه پرداخت مستقیم و مستمر به کارکنان دستگاه‌های اجرایی را در سقف تخصیص اعلامی (عمومی و اختصاصی)، به طور همزمان از محل منابع عمومی و اختصاصی فراهم آورد و پرداخت‌های مذکور را صرفاً به ذینفع نهایی انجام دهد.

ماده ۵- وزارت امور اقتصادی و دارایی، خزانه داری کل (اداره کل خزانه در مرکز و یا خزانه معین استان حسب مورد) مبالغ مربوط به مالیات کسور بازنشستگی سهم دولت و کارکنان، حق بیمه تأمین اجتماعی سهم دولت و کارکنان و حق بیمه‌های خدمات درمانی سهم دولت، دستگاه اجرایی و کارکنان را با رعایت قوانین و مقررات حسب مورد به حساب‌های تمرکز وجوه نزد بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران که بدین منظور به ترتیب به نام سازمان امور مالیاتی کشور، سازمان بازنشستگی کشوری، سازمان تأمین اجتماعی، سازمان بیمه سلامت ایران و صندوق‌های بازنشستگی و حمایتی دستگاه‌های اجرایی مربوط افتتاح می‌نماید، واریز و ضمن واریز مبلغ سایر کسور به حساب بانک پرداخت اعتبارات هزینه دستگاه اجرایی ذیربط، مبلغ خالص حقوق و مزایای مستمر کارکنان مستقیماً به حساب بانکی کارکنان واریز نماید.

تبصره ۱- دستگاه‌های اجرایی دارای نمایندگی خارج از کشور موظفند لیست معادل ریالی خالص حقوق و مزایای مستمر ارزی کارکنان رسمی و پیمانی خود را که در آن نمایندگی‌ها خدمت می‌نمایند، به صورت ماهانه و حداکثر تا بیستم هر ماه، با امضای بالاترین مقام اجرایی دستگاه اجرایی یا مقام مجاز از طرف وی و با امضای ذیحساب یا مسئول امور مالی مربوط حسب مورد، از وزارت امور اقتصادی و دارایی- خزانه داری کل (اداره کل خزانه در مرکز و یا خزانه معین استان حسب مورد) در سقف تخصیص اعتبار اعلامی درخواست وجه نمایند.

وزارت امور اقتصادی و دارایی- خزانه داری کل (اداره کل خزانه در مرکز و یا خزانه معین استان حسب مورد) مبالغ موضوع این تبصره را حداکثر تا سقف تخصیص اعتبار اعلامی سازمان، در مقاطع تخصیص، به صورت ماهانه با پرداخت‌های موضوع این ماده، به حساب بانک واریز کننده دستگاه اجرایی واریز نماید.

دستگاه اجرایی مکلف است بلافاصله پس از دریافت وجه موضوع این تبصره، نسبت به پرداخت لیست مذکور اقدام و گزارش آن را به سازمان ارسال نماید.

تبصره ۲- بانک مرکزی جمهوری اسلامی و بانک‌های عامل پرداخت کننده حقوق و مزایای مستمر کارکنان دستگاه‌های اجرایی یاد شده موظفند وب سرویس استعلام شماره شبای بانکی کارکنان دولت را بر اساس کد ملی در اختیار خزانه داری کل قرار داده و ترتیبی اتخاذ نمایند که وجوه مربوط به حقوق و مزایای مستمر کارکنان دستگاه‌های اجرایی مزبور بدون وقفه و در اسرع وقت به حساب بانکی کارکنان واریز و مراتب را به دستگاه‌های اجرایی مربوط اعلام نمایند.

تبصره ۳- بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران باید اعلامیه واریز وجوه کسور یادشده در ماده (۳) این شیوه نامه و صورتحساب ماهانه حساب‌های مذکور را برای سازمان‌ها و صندوق‌های یاد شده و همچنین اداره کل خزانه در مرکز و خزانه معین در استان، حسب مورد ارسال نمایند تا سازمان‌ها و صندوق‌های مذکور با هماهنگی دستگاه‌های اجرایی مربوط اقدامات لازم در خصوص اعمال حساب به موقع وجوه مالیات، بازنشستگی، بیمه تأمین اجتماعی و بیمه سلامت کارکنان یاد شده را معمول دارند. سازمان بازنشستگی کشوری، سازمان تأمین اجتماعی، سازمان بیمه سلامت ایران و صندوق‌های حمایتی دستگاه‌های اجرایی مربوط حق برداشت از حساب‌های یاد شده خود را خواهند داشت. سازمان تأمین اجتماعی موظف است ترتیبی اتخاذ نماید تا مراتب واریز وجوه بیمه تأمین اجتماعی سهم کارمند و سهم دولت (کارفرما) به حساب یاد شده را در اسرع وقت به شعب وصول کننده تابعه در ارتباط با دستگاه‌های اجرایی مربوط ابلاغ نماید.

تبصره ۴- حق بیمه‌های خدمات درمانی سهم دولت از محل ردیف (۳۰) جدول مصارف هدفمندی موضوع بند (الف) تبصره (۱۴) قانون بودجه سال ۱۳۹۹ کل کشور، در سقف تخصیص صادره سازمان برنامه و بودجه کشور، توسط سازمان هدفمندی به سازمان بیمه سلامت پرداخت می‌گردد.

ماده ۶- دستگاه اجرایی موظف است برای پرداخت حقوق و مزایای کارکنان قراردادی فاقد شناسه، تا زمان دریافت شماره شناسه از سامانه کارمند ایران، با ساز و کار اجرایی ماده (۳) این شیوه‌نامه اقدام نماید.

تبصره ۱- نیروهای قراردای موضوع تبصره‌های (۳) و (۴) آیین نامه اداری، استخدامی و تشکیلاتی اعضای غیرهیأت علمی دانشگاه‌های علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی فاقد شناسه، حداکثر تا سقف تخصیص اعتبار اعلامی (عمومی و اختصاصی)، مشمول مفاد ماده (۶) این شیوه نامه هستند. دستگاه‌های اجرایی ذیربط موظفند مابه التفاوت حقوق و مزایای مستمر این کارکنان نسبت به تخصیص اعلامی (عمومی و اختصاصی) را از محل سایر منابع در اختیار آن دستگاه و در چارچوب قوانین و مقررات، پرداخت نمایند.

تبصره- دستگاه اجرایی مکلف است حقوق و مزایای کارکنان شرکتی خود را در درخواست تخصیص اعتبار و درخواست وجه (مطابق با مبلغ مندرج در قرارداد مربوطه) در اولویت پرداخت قرار دهد.

ماده ۵- سازمان اداری و استخدامی کشور موظف است اطلاعات کارکنان رسمی، پیمانی و قراردادی (کار معین و مشخص و قرارداد کارگری) شناسه دار را به تفکیک شماره ملی و به صورت برخط به خزانه داری کل ارسال نماید.

ماده ۷- دستگاه‌های اجرایی ملی و استانی موظفند درخواست پرداخت‌های مشابه حقوق و دستمزد مشمولین بند (ه) تبصره (۱۲) قانون بودجه سال ۱۳۹۸ را به صورت ماهانه و حداکثر تا بیستم هر ماه با امضای بالاترین مقام اجرایی دستگاه اجرایی یا مقام مجاز از طرف وی و با امضای ذیحساب یا مسئول امور مالی مربوط حسب مورد، به وزارت امور اقتصادی و دارایی- خزانه داری کل (اداره کل خزانه در مرکز و یا خزانه معین استان حسب مورد) در سقف تخصیص اعتبار اعلامی (عمومی و اختصاصی) ارسال نمایند. مسئولیت صحت لیست یادشده و همچنین عدم رعایت زمان بندی مورد اشاره، با بالاترین مقام اجرایی و ذیحساب یا مسئول امور مالی ذیربط دستگاه‌های اجرایی است.

با استناد به جزء (۳) ماده (۴) ضوابط اجرایی قانون بودجه سال ۱۳۹۹ کل کشور، دستگاه اجرایی موظف است لیست مشمولین و مبلغ پرداختی ماهانه به مشمولین بند (ه) تبصره (۱۲) قانون بودجه سال ۱۳۹۹ کل کشور را در درخواست تخصیص خود از امور بخشی ذیربط در سازمان لحاظ و بلافاصله پس از دریافت وجه، نسبت به پرداخت لیست مذکور اقدام و گزارش آن را به سازمان ارسال نماید.

ماده ۸- وزارت امور اقتصادی و دارایی- خزانه داری کل (اداره کل خزانه در مرکز و یا خزانه معین استان حسب مورد) مبالغ موضوع ماده (۷) این شیوه نامه را حداکثر تا سقف تخصیص اعتبار اعلامی (عمومی و اختصاصی) سازمان، در مقاطع تخصیص، به صورت ماهانه با پرداخت‌های موضوع ماده (۳) این شیوه نامه، به حساب بانک واریز کننده دستگاه اجرایی واریز نماید.

ماده ۹- سایر پرداخت‌های غیرمستمر (اضافه کار، هر گونه پاداش و هر گونه پرداخت نقدی و معادل ریالی کمک‌های رفاهی غیرنقدی به کارکنان) از شمول این شیوه نامه خارج است. دستگاه اجرایی مجاز است اعتبار مورد نیاز را از محل اعتبار مصوب و در سقف تخصیص اعلامی (عمومی و اختصاصی) با رعایت مقررات مربوط تأمین و پرداخت نماید.

ماده ۱۰- وزارت امور اقتصادی و دارایی- خزانه داری کل (اداره کل خزانه در مرکز یا خزانه معین استان حسب مورد) موظف است عملکرد تمامی وجوه پرداختی موضوع این شیوه نامه به دستگاه‌های اجرایی را از طریق فراخوانی وب سرویس مورد تفاهم نامه تبادل الکترونیکی اطلاعات مابین سازمان و وزارت امور اقتصادی و دارایی به سازمان اعلام نماید.

ماده ۱۱- با استناد به توضیحات ذیل جدول شماره (۷)، پرداخت حقوق و مزایای کارکنان در اولویت بوده و می‌بایست قبل از هر گونه پرداخت برای سایر هزینه‌ها انجام گیرد. مسئولیت اجرای این ماده با خزانه‌داری کل منوط به وصول منابع عمومی و بالاترین مقام دستگاه اجرایی پس از دریافت تخصیص اعلامی (عمومی و اختصاصی) از خزانه‌داری است.

ماده ۱۲- در پایان سال مالی بعد از پرداخت حقوق و مزایای مستمر کارکنان توسط وزارت امور اقتصادی و دارایی (خزانه داری کل کشور) به حساب بانکی کارکنان، درخواست وجه برای پرداخت تغییرات حقوق و مزایای مستمر ناشی از تأخیر در صدور احکام کارگزینی و سایر موارد، مشمول مفاد این شیوه نامه نبوده و دستگاه‌های اجرایی می‌توانند برای انجام این پرداخت‌ها از محل اعتبارات مصوب فصل هفتم (دیون) و در سقف وجوده دریافت شده از خزانه خود در چارچوب قوانین و مقررات مربوطه اقدام نمایند.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۲
در انتظار بررسی: ۳
انتشار یافته: ۶۶
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۳۴ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۶
حالمون را بهم زدید آخه 150 درصد تورم و 20 درصد افزایش حقوق (بعد کسر مالیات) چیه که 150 بار میگید. خجالت بکشید با این مملکت داریتون
پاسخ ها
ایرانی
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۱۷ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۸
به خداااااا، زل کردنمون. انگار حقوقی میدن که باهاش خونه و ماشین لوکس میخریم تازه هوس میکنیم با آتیش ده تومنی سیگار روشن میکنیم. از خجالت بمبرنم کمههههه. خدا تو همین دنیا حساب میکشه از مسببانش.
علی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۵۸ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۶
خیلی خوبه که عکس اسکناس دوزهرارتومنی نو میزارید ! آدم یاد دورلن بچگیش میفته ! دیگه اصلا نه پیدا می شه نه ارزش داره !
پاسخ ها
حمید کلباسی
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۴۴ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۶
افزایش قیمت خودرو هر 3 ماه یکبار است اما افزایش شندرغاز حقوق کارمندان و کارگران سالی یک بار
ناشناس
| United States of America |
۱۴:۱۲ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۶
یک موقعی یک کیلو گوشت بود ۲۰۰۰ تومان و به دوهزار تومانی می گفتند کوپن گوشت یادش بخیر
saeed
| - |
۱۴:۱۳ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۶
پرسنل شرکتی ( حقوق اداره کار ) دانشگاه علوم پزشکی چی شدند؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۰۱ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۶
به جای این همه توضیح یک جدول میدادی و میگفتی درصد افزایش حقوق چقدره می شد بهتر بود تا این توضیحات. کارمندا مثل قبل دیگه بیکار نیستن. اتفاقا از مغازه دار و کار آزاد بیشتر کار می کنند ولی معمولا کارشون سخت نیست ولی کلی استرس دارن و آخرشم این حقوقای واقعا کم. حالا بیایید منفی بدید و بگید کار نمیکنند. ولی اونجایی که من کار می کنم کارمندا وقت ناهار خوردن ندارن.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۰۳ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۶
طی سه سال ارزش دلار از 3200 رسید به 25000 یعنی 8 برابر و به همین نسبت و شایدم بیشتر اجناس گرون شد یعنی حداقل 800 درصد
حالا تو این سه سال حقوق کارمندا در کل 45 درصد افزایش داشته، با همین فرمون چند سال دیگه مثل پاکستان باید حقوقمون رو خودمون از مردم بگیریم (اونم به روش های خاص...)
حالا باز ما آب باریکه ای داریم، کارگرای بی کس و بیکاران بی کس و بی پول و بی پشتوانه چکار کنند
خدایا خودت حقمون رو ازشون بگیر
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۰۰ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۷
فقط توضیحات صد من یک غاز واسه از زیر مسئولیت در رفتن ندهید و فقط بگید حقوق ناچیزی که دولت میده اذافه میشه یا نه.واگر عرضه دارید کاری کنید که حقوق حقیقی به مردم داده بشه.
ناشناس
|
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
|
۱۳:۰۵ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۶
حق مسکن کارگر رو تصویب کنید دیگه ما متاهلا داریم له میشیم
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۲۰ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۶
واقعا اصویب این مبلغ نمذاره له شی؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۱۳ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۶
متاسفانه دوستان بعد در وزارت خونه ارتباتات و فناوري ارتباطات دو ميليون به حقوق كارمندان اضافه كردن و فقط يه برج با حقوق جديد دريافت كرديم . ب يه چيزي بايد رو حقوق قبلي بزاريما عنوان كسري بودجه اضافه كارو 50 در صد كم كردن .يعني الان تو اين وضعيت تورم يه چيزي بايد روش بزاريم.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۳۵ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۶
منظورم وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات بود
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۱۸ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۶
؟؟؟؟
علی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۰۰ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۶
حقوق هر چه کمتر شیوه نامه دقیق تر
یخشش به خروار حساب به دینار
حساب به دین دار ، بخشش به خر وار
سازمان تحقیقات اموزش و ترویج کشاورزی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۱۷ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۶
سلام امسال حقوق کارمندان ای تی در سازمان تحقیقات قسمت سختی شرایط کار را نصف کردند و باعث شد حقوقمون کم بشه
علی برکه الله
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۴۰ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۶
سالیان سال زحمت کشیدیم هراز چندسالی چندرغاز به حقوقمون اضاف میشد.حالا که باز نشست شدیم داره مرتب حقوق کارمندها اضاف میکنند..می بینید کم شانسی وبدبختی رو..
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۴۹ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۶
خدا برای همه بسازه، ان شاء الله
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # انتخابات آمریکا # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟