به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، بر اساس گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مازندران، سیدعباس موسوی رئیس این دانشگاه اظهار کرد: در ۲۴ ساعت گذشته ۳۱۹ بیمار مشکوک به کرونا بر اساس تشخیص بالینی در بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مازندران در سطح استان بستری شدند.
وی تصریح کرد: در همین مدت ۳۱۴ نفر از افراد مشکوک بستری شده، از بیمارستان ها مرخص شدند و تکمیل روند درمانی خود را در منزل ادامه خواهند داد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران خاطرنشان کرد: هم اکنون ۱۵۸۹ نفر بیمار مشکوک به ویروس کرونا با علائم تنفسی حاد مشکوک به کرونا بر اساس تشخیص بالینی در این مراکز بستری هستند.
موسوی افزود: روند جهشی ابتلا به ویروس کرونا در استان همچنان ادامه دارد به طوریکه روزانه صدها نفر مبتلا میشوند و صدها نفر نیز در معرض ابتلا قرار میگیرند.
وی تاکید کرد: برای همزیستی مسالمت آمیز با کرونا، تغییر سبک زندگی مردم الزامی است و در این شرایط باید از برگزاری و یا حضور در مراسم و دورهمیها خودداری و استفاده از ماسک و رعایت فاصله اجتماعی به عنوان یک فرهنگ عمومی توصیه می شود.
بر اساس اعلام روابطعمومی و امور بینالملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، در حال حاضر ۳۱۷ بیمار مشکوک به کرونا در بیمارستانهای بابل بستری هستند.
بر این اساس، در ۲۴ ساعت گذشته ۵۹ بیمار جدید بستری و ۴۷ بیمار هم ترخیص شدند. ۴۱ بیمار نیز در بخشهای مراقبتهای ویژه بستری هستند.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مازندران از راه اندازی پیش از موعد مقرر اورژانس بیمارستان ۱۷ شهریور آمل به عنوان یکی از پروژه های مهم دانشگاه علوم پزشکی مازندران با اعتبار ۱۴۰ میلیارد ریالی در شهرستان آمل خبر داد.
تورج اسدی اظهار کرد: با توجه به وضعیت بحرانی شهر آمل در زمینه تعداد بیماران مبتلا به کرونا راه اندازی این پروژه کمک شایانی به سیستم درمانی آمل برای درمان بیماران کرونایی میکند.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مازندران همچنین از خرید یک دستگاه CT اسکن برای بیمارستان ۱۷ شهریور با هزینه ۱۵ میلیارد ریالی خبرداد که به زودی نصب ومورد بهره برداری قرار می گیرد.
به گفته وی دانشگاه علوم پزشکی مازندران سال گذشته نسبت به عقد قرارداد خرید این دستگاه برای تجهیز بیمارستان ۱۷ شهریور با هیات منای ارزی اقدام کرده بود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مازندران، دومین دستگاه اکسیژن ساز با ظرفیت ۴۰۰ لیتر در دقیقه با هزینه ۱۹ میلیارد ریال از محل اعتبارات دانشگاه علوم پزشکی مازندران خریداری و تحویل بیمارستان امام خمینی (ره ) بهشهر شد که در روزهای آینده نصب و مورد بهره برداری قرار می گیرد.
بر این اساس، دانشگاه علوم پزشکی مازندران در ماه گذشته، مراحل درخواست تامین ۱۳ دستگاه اکسیژنساز برای مراکز درمانی استان به وزارت بهداشت انجام داد که با توجه به اهمیت موضوع و با پیگیری های مدیریت دانشگاه، تا کنون همه این دستگاه ها از محل اعتبارات دانشگاه علوم پزشکی مازندران خریداری و تحویل بیمارستان های سطح استان شد.
به گزارش ایسنا، در حال حاضر ۱۹۰۶ بیمار کرونایی و مشکوک به کرونا در مراکز درمانی زیرنظر دو دانشگاه علوم پزشکی مازندران و بابل بستری هستند.