رژیم سخت، احتمال ابتلا به کرونا را بالا می‌برد

کد خبر: ۹۹۴۶۶۰
|
۱۴ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۳:۳۴ 04 August 2020
|
4121 بازدید

یک متخصص تغذیه در خصوص نقش رژیم‌های غذایی بر احتمال ابتلا به کرونا توضیح داد: رژیم‌های غذایی سخت که وزن بدن را بیش از حد کاهش می‌دهند می‌توانند اثرات مخربی روی بدن انسان داشته باشند و امکان ابتلا به کرونا را بالا ببرند.

به گزارش میزان، افرادی که دچار کمبود یا اضافه وزن هستند، بیشتر مراقب کرونا باشند!فرزاد شیدفر در خصوص تاثیر وزن افراد در امکان ابتلا و شدت بیماری کرونا گفت: احتمال ابتلا به کرونا در افردی که دچاراضافه وزن هستند، بیشتر از بقیه است، چرا که میزان عوامل التهابی در بدن این اشخاص افزایش پیدا می‌کند و موجب تضعیف سیستم ایمنی و در نهایت بالارفتن شانس ابتلا به کووید ۱۹ شود.

وی ادامه داد: افردی که وزن متناسبی دارند می‌توانند مقاومت بهتری در برابر ویروس کرونا داشته باشند، به همین دلیل حفظ الگوی وزن مناسب و انجام فعالیت‌های فیزیکی تاثیر بسزایی در سلامتی افراد به ویژه در دوران طغیان ویروس کرونا دارد.

این متخصص تغذیه بیان کرد: در دوران قرنطینه و فاصله گذاری اجتماعی که افراد بیشتر در خانه حضور دارند، بهتر است برای پیشگیری از افزایش وزن روزانه نیم ساعت پیاده روی سریع داشته باشند و در برنامه غذایی خود از موادغذایی حاوی فیبر نظیر میوه و سبزیجات به مقدار زیادی استفاده کنند چرا که این مواد غذایی حاوی آنتی اکسیدان هستند و می‌توانند عوامل سیستم التهابی را کاهش دهند و سبب تقویت سیستم ایمنی شوند.

شیدفر افزود: همچنین برای جلوگیری از افزایش وزن در زمان شیوع ویروس کرونا توصیه می‌شود، مصرف مواد غذایی بسیارشیرین، شور، و چرب نظیر انواع شیرینی جات، نوشیدنی‌های گازدار، انواع غذا‌های سرخ کردنی، کره، خامه که انرژی بالایی دارند، کاهش یابد.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران اظهار کرد: رعایت نکات تغذیه و حفظ وزن متعادل نقش بسزایی در افزایش مقاومت افراد در برابر ویروس کوید ۱۹ را دارند؛ البته این عوامل در کنار رعایت بهداشت فردی، فاصله گذاری اجتماعی، پروتکل‌های بهداشتی، استفاده از ماسک و شست و شوی مکرر دست‌ها برای پیشگیری از این بیماری موثر هستند.

این متخصص تغذیه در خصوص نقش رژیم‌های غذایی بر احتمال ابتلا به کرونا توضیح داد: رژیم غذایی سخت که وزن بدن را بیش از حد کاهش می‌دهند می‌توانند اثرات مخربی روی بدن انسان داشته باشند و امکان ابتلا به کرونا را بالا ببرند.

وی با اشاره به اینکه کمبود وزن و لاغری شدید نیز سبب تضعیف سیستم ایمنی و بالا رفتن شانس ابتلا به کرونا می‌شود، تاکید کرد: کاهش وزن باید متعادل و متناسب باشد و افراد در خصوص میزان کاهش و یا حفظ وزن مناسب حتما باید با پزشک و کارشناس تغذیه مشورت کنند، چرا که رژیم‌های غذایی شدیدی که وزن بدن بیش از حد کاهش می‌دهند موجب بروز آسیب‌های فراوانی به بدن می‌شود؛ البته گرفتن رژیم غذایی مناسب و متعادل در افرادی که هنوز به وزن ایده آل نرسیده اند، منعی ندارد.

شیدفر ضمن تاکید به نقش ویتامین Dدر افزایش سیستم ایمنی متذکر شد: افرادی که دچار کمبود این ویتامین هستند حتما باید با مصرف قرص و استفاده از منابع عذایی حاوی ویتامین D این کمبود را جبران کنند.

این متخصص تغذیه عنوان کرد: اینکه چه میزان کمبود و یا اضافه وزن برای افراد خطرناک است بستگی به نمایه توده بدنی دارد؛ نمایه توده بدنی فرمولی است که از طریق وزن و قد به دست می‌آید و درصورتی که کمتر از ۱۸.۵ نیم باشد نشان دهنده کمبود وزن و اگر بیشتر از ۲۵ باشد، بیناگر اضافه وزن است؛ افراد برای حفظ سلامتیشان باید نمایه توده بدنی بین ۱۸.۵ تا ۲۵ داشته باشند.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # الجولانی # فیلترینگ
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
سرمربی بعدی تیم پرسپولیس چه کسی باشد؟