تحویل ۱۳۴۰۰ مسکن مهر پردیس در روزهای آینده

قائم مقام وزیر راه و شهرسازی در امور مسکن مهر از افتتاح ۱۳ هزار و ۴۰۰ واحد مسکن مهر پردیس نیز خبر داد و گفت: تحویل این واحد‌ها به مردم از هفته آینده شروع می‌شود.
کد خبر: ۹۹۵۱۷۴
|
۱۷ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۲:۳۸ 07 August 2020
|
18935 بازدید

به گزارش تابناک به نقل از میزان، ـ بر اساس اعلام پایگاه اطلاع رسانی وزارت راه و شهرسازی، احمد اصغری مهرآبادی اظهار کرد: سرعت تکمیل پروژه‌های مسکن مهر و تکمیل زیرساخت‌های آن‌ها در پردیس را مناسب است. همچنین مقرر شده نهضت فضای سبز در این شهر جدید در آینده نزدیک راه‌اندازی شود.

وی افزود: امیدواریم واحد‌های مسکن مهر شهر جدید پردیس به استثنای واحد‌هایی که ساخت آن‌ها به تازگی آغاز شده است، تا پایان امسال تکمیل و افتتاح شوند.

قائم مقام وزیر راه و شهرسازی در امور مسکن مهر از افتتاح قریب‌الوقوع ۱۳ هزار و ۴۰۰ واحد مسکن مهر پردیس نیز خبر داد و گفت: تحویل این واحد‌ها به مردم از هفته آینده شروع می‌شود و برای گره‌گشایی از کار مردم، منتظر آئین افتتاح رسمی نیز نخواهیم ماند.

وی همچنین افزود: ۱۰ هزار واحد مسکن مهر دیگر تا پایان آبان‌ماه سال جاری افتتاح می‌شود و واحد‌های باقی‌مانده نیز تا دهه فجر تکمیل خواهند شد.

اشتراک گذاری
داریک موبایل صفحه خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# ترامپ # قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # سلاح پلاسمایی # سریال پایتخت
الی گشت
نظرسنجی
رشد قیمت دلار با مذاکره با آمریکا متوقف می شود؟