بنیاد باران هم اظهارات فتاح را رد کرد

در پی اظهارات رییس بنیاد مستضعفان مبنی بر استفاده سید محمد خاتمی از یکی از املاک بنیاد مستضعفان به عنوان دفتر کار، بنیاد باران ضمن رد این اظهارات مالک ملک مذکور که مدت زمانی ست تخلیه شده را موسسه تنظیم و نشر آثار امام و نه بنیاد مستضعفان خواند.
کد خبر: ۹۹۵۵۹۶
|
۱۹ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۹:۰۴ 09 August 2020
|
19260 بازدید
به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، متن توضیحات بنیاد باران به این شرح است:

رئیس بنیاد مستضعفان که به مناسبت یکساله شدن مدیریتش بر این بنیاد در برنامه‌ای تلویزیونی حضور یافته بود، درباره املاکی صحبت کرد که با آنکه متعلق به «بنیاد مستضعفان» است، ولی همچنان در دست نهاد‌های نظامی، حاکمیتی و ... قرار دارد. او همچنین به موضوع ملکی که برای مدتی دفتر کار سیدمحمد خاتمی محسوب می‌شد، اشاره کرد و گفت: «این ملک که برای مؤسسه باران بود قبل از حضور من در بنیاد مستضعفان تخلیه شده بود و بعد از کرونا با همکاری وزارت بهداشت و درمان آنجا را تبدیل به محلی برای قرنطینه بیماران کرونایی کردیم و الان هم در اختیار وزارت بهداشت قرار گرفته است.»

متاسفانه توضیحات آقای فتاح درباره ملک جماران ناقص و شبهه برانگیز است. چرا که در همان سال‌ها اعلام شد که ملک مذکور از سوی موسسه تنظیم و نشر آثار امام در اختیار سید محمد خاتمی قرار گرفته و به هیچ عنوان دفتر بنیاد باران نبوده است. حال مشخص نیست چرا مجددا چنین ادعایی از سوی عالی‌ترین مقام بنیاد مستضعفان در فضای رسانه‌ای تکرار می‌شود. این درحالی است که بنیاد باران از ابتدای تاسیس تاکنون، حتی یک روز هم در ملکی که متعلق به دولت یا بنیاد مستضعفان بوده فعالیت نداشته و برای اثبات این ادعا می‌توان به اسناد ثبتی و مدارکی که موجود است، مراجعه کرد.

ملکی که آقای فتاح چند سال پس از تخلیه به «بنیاد باران» نسبت می‌دهد، سابقه مشخصی دارد. این ساختمان از زمان حضرت امام و با اذن ایشان در اختیار کمیته انقلاب اسلامی قرار گرفت و در زمان رهبری کنونی نیز همین روند ادامه یافت. با اینکه چند سال بعد بخش‌هایی از آن در اختیار نیروی انتظامی قرار گرفت، اما در سال‌های گذشته در اختیار موسسه تنظیم و نشر آثار امام (س) بود و دفتر «شبه قاره» موسسه محسوب می‌شد.

آقای خاتمی بعد از قطع هرگونه کمک و حمایت دولت آقای احمدی نژاد مدتی را به دلیل اینکه دبیر کنگره بین المللی امام خمینی (ره) بودند به دعوت یادگار امام در مجموعه مذکور مستقر و از قسمت‌هایی از فضای آن به عنوان دفتر استفاده می‌کردند و به محض توافق دفتر تنظیم و نشر آثار امام با بنیاد مستضعفان مبنی بر تحویل ملک، بدون هیچ توقع یا انتظاری و در حالی که محلی برای دفتر ایشان به عنوان رییس جمهور پیشین در نظر گرفته نشده بود، دفترشان را تعطیل و آنجا را ترک کردند. ضمن اینکه همزمان با حضور آقای خاتمی در آن ملک، واحد‌هایی از موسسه تنظیم و نشر آثار امام نیز از آن بهره برداری می‌کردند.

مشخص نیست اگر قرار است تکلیف املاک تحویل داده نشده از سوی اشخاص و نهاد‌های ذی نفوذ در قدرت به بنیاد مستضعفان روشن شود، چرا پرویز فتاح نام ملکی را با ادعایی خلاف واقع به زبان آورده که سال‌ها پیش تخلیه شده است؟ اینک مشخص نیست چرا جناب فتاح اطلاعاتی ناصحیح درمورد جناب سیدمحمد خاتمی و بنیاد باران داده و قیاس‌های مع الفارغی مطرح نموده است؛ لذا شایسته است ایشان در راستای تنویر افکار عمومی، اظهارات خود را اصلاح و شفاف مطرح کند تا خدای ناکرده نسبت و قضاوت سوئی برای مردم شریف و افکار عمومی کنجکاو و واقع بین به وجود نیاید و همه با یک چوب رانده نشوند. در مجموع اینکه رئیس بنیاد مستضعفان به دنبال بازپس گیری این املاک از اشخاص و نهاد‌های خاص باشد، امری بدیهی و پسندیده است و باید از آن استقبال کرد.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # دمشق # الجولانی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
تحولات اخیر سوریه و سقوط بشار اسد چه پیامدهایی دارد؟