در جلسه هیات دولت مطرح شد

پاسخ‌های روحانی به مخالفان «گشایش اقتصادی»: مردم باید در بورس و نفت سرمایه‌گذاری کنند، نه در دلار و سکه/ کسانی که به دولت ایراد می‌گیرند، بگوید راه حل چیست؟ / مشکلات مردم با فحاشی حل نمی‌شود

وی یادآورشد: ما همه خادم مردم هستیم. این دولت منتخب مردم است؛ دولت بعدی هم منتخب مردم است. ما باید کشور را در شدیدترین شرایط تحریم اداره کنیم و با کسی شوخی نداریم. کسی که به طرح دولت ایراد می‌گیرد، لطفاً بگوید که راه حل چیست. با فحاشی و با ردیف کردن جملات درشت مشکلی از کشور حل نمی‌شود...
کد خبر: ۹۹۶۲۰۴
|
۲۲ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۲:۰۳ 12 August 2020
|
33892 بازدید
|

رییس جمهوری با بیان اینکه با فحاشی و ردیف کردن جملات درشت، مشکلی از کشور حل نمی‌شود، گفت: کسی که به طرح دولت ایراد می‌گیرد، بگوید که راه حل چیست؟

به گزارش «تابناک»؛ امروز چهارشنبه، حجت‌الاسلام‌والمسلمین حسن روحانی  در جلسه هیات دولت اظهار داشت: دشمنان در تبلیغات می‌خواهند مردم را از قرار گرفتن دولت در سخت‌ترین شرایط تحریم اقتصادی تاریخ کشور، غافل کنند و در داخل هم متاسفانه گاهی نسبت به آن بی‌توجهی می‌شود.

رییس جمهوری با بیان اینکه شرایط ما یک شرایط عادی و معمولی نیست، افزود: شرایط سختی داریم و دشمنان فکر می‌کردند ظرف چند ماه قدرت تاب‌آوری نخواهیم داشت، در حالی‌که امروز دو سال و نیم است که ملت و دولت در کنار هم در برابر این فشار و تهدید و فضای تحریم اقتصادی تروریستی علیه ملت ایران، پابرجا ایستادند و راه خود را ادامه می‌دهند.

وی اضافه کرد: البته میدان جنگ مشکلات، زخمی شدن، شهادت هم دارد. میدان جنگ ویژگی‌های خود را دارد؛ قرآن مجید هم به این واقعیت اشاره می‌کند که در میدان جنگ فراز و نشیب فراوانی وجود دارد. باید توجه کنیم در پیشگاه خدا هستیم و در همه این فراز و نشیب خداوند است که می‌تواند دست ما را بگیرد.

روحانی تصریح کرد: آمریکا، صهیونیست‌ها و ارتجاع فکر کرده بودند با تحریم سال ۹۷ کشور را از حیث اقتصادی دچار بحران می‌کنند و این بحران اقتصادی به بحران اجتماعی و بحران اجتماعی به بحران امنیتی تبدیل می‌شود که در هر سه مرحله ناموفق بودند و هیچ یک از این بحران‌ها رخ نداد. البته در شرایط تحریم زندگی مردم با سختی و فشار همراه خواهد بود و مردم این واقعیت را به خوبی لمس و در برابر آن ایستادگی می‌کنند.

مقایسه شرایط جنگ با شرایط صلح خطاست

رییس جمهور‌ی با خطا دانستن مقایسه شرایط جنگ با شرایط صلح، گفت: اگر آمار رشد اقتصادی دولت با نفت را در سال ۹۳، ۹۴، ۹۵ و ۹۶ با هم مقایسه کنیم، رشد ۱۴ درصد هم در یکی از این سال‌ها داشته‌ایم و به طور متوسط ۵ درصد رشد اقتصادی با نفت را شاهد بودیم.

روحانی اضافه کرد: وقتی از رشد اقتصادی با نفت حرف می‌زنیم و نفت تحریم می‌شود، رشد اقتصادی به منفی تبدیل می‌شود؛ این سال‌ها را کنار هم قرار دادن درست نیست. اینکه یک روزنامه و موسسه این‌ها را کنار هم می‌چیند و می‌گوید این دولت رشد اقتصادی نداشت، باید گفت دولت کشور را در شرایط رشد اقتصادی منفی ۷.۴ تحویل گرفته و با رشد متوسط ۵ درصد آن را اداره کرده است.

رییس جمهوری تصریح کرد: اگر نفت را کنار بگذاریم ـ که تحریم عمدتا روی نفت است ـ و رشد اقتصادی بدون نفت را محاسبه کنیم، در همین سال ۹۸ رشد کشور بدون نفت مثبت و ۱.۱ درصد بود. باید کاملا توجه داشته باشیم و در زمین دشمن بازی نکنیم. دشمن می‌خواهد به مردم ما القا کند که از لحاظ اجتماعی، اقتصادی و سیاسی به پیروزی رسیده و ما در عمل می‌خواهیم اثبات کنیم دشمن شکست خورده است.

اهداف طرح دولت؛ تعادل بخشی به بودجه، رونق بازار بورس

روحانی گفت: دولت همه توان خود را امروز به کار گرفت تا نقدینگی را کنترل و با تحریم نفتی شدیدا مقابله کند و بتواند فروش نفت را با چارچوبی که در حال نهایی کردن است به فروش برساند.

وی یادآور شد: دولت می‌خواهد در بخش بودجه‌ای بین منابع و مخارج تعادل برقرار کرده و سرمایه مطمئن برای مردمی که به آینده نگاه می‌کنند، ایجاد کند. سرمایه مطمئنی در اختیار آن‌ها باشد؛ حداقلی را دولت تضمین کند و حداکثری هم هست که مردم می‌توانند بر مبنای آن برنامه‌ریزی خود را تنظیم کنند و جان تازه‌ای هم به بورس بدهد.

رییس جمهوری گفت: این مجموعه طرحی است که ستاد اقتصادی دولت در هفته‌های گذشته روی آن بحث کرده و به تصویب رسانده و موضوع را به جلسه سران قوا برده در دو جلسه سران قوا در آن بحث شده و کلیات آن در نشست سران قوا به تصویب رسیده است و بعد از مراحل نهایی این مصوبه دولت هم آیین‌نامه‌های اجرایی آن را خواهد نوشت و حتما در زندگی مردم هم تاثیرگذار خواهد بود.

اینکه می‌گویند دولت می خواهد فشار را به دولت آینده منتقل کند، کاملا دروغ است

وی یادآورشد: کاری که هفته‌ها و ماه‌ها دولت زحمت کشیده، دو قوه دیگر هم زحمت کشیده اند. نمی دانم مبنای کار یکسری افراد برای اینکه مردم را دلسرد کنند، چیست. می‌گویند این طرح ممکن است در دولت آینده زحمتی برای پرداخت درست کند و دولت می‌خواهد فشار را به دولت آینده منتقل کند؛ این یک حرف کاملا دروغ و بی اساس است.

روحانی عنوان کرد: فقط در همین امسال ۱۷ پتروشیمی بزرگ را افتتاح می‌کنیم. اگر کسی بگوید که این دولت همه اش به نفع دولت بعدی کار می‌کند؛ در سال آخر به نفع دولت بعدی کار می‌کند، پتروشیمی‌ها را افتتاح می‌کند و ثمره دولت بعدی را اضافه می‌کند؛ در پارس جنوبی فاز‌ها را تکمیل می‌کند و اثر آن برای دولت بعدی است. مرتب در روستا‌ها گاز، آب و برق می‌کشد و اثر آن برای دولت بعدی است، این حرف کودکانه است؛ این دولت و آن دولت چه معنایی دارد؟!

با فحاشی و ردیف کردن کلمات درشت مشکلی درست نمی‌شود

وی یادآورشد: ما همه خادم مردم هستیم. این دولت منتخب مردم است. دولت بعدی هم منتخب مردم است. ما باید کشور را در شدیدترین شرایط تحریم اداره کنیم و با کسی شوخی نداریم. کسی که به طرح دولت ایراد می‌گیرد، لطفاً بگوید که راه حل چیست. با فحاشی و با ردیف کردن جملات درشت مشکلی از کشور حل نمی‌شود.

روحانی خاطرنشان کرد: ما به مردم عزیزمان قول دادیم که در شرایط تحریم تسلیم نمی‌شویم و به این قولمان عمل کردیم. ما به مردم خودمان قول دادیم که آمریکا در طرح شکست ملت در بخش اقتصادی ناموفق خواهد بود و این کار را هم انجام می‌دهیم.

وی یادآورشد: ما حقوق کارمند، کارگر و بازنشسته را سر موقع پرداخت کردیم، اوراق و یارانه‌ها و بسته‌های حمایتی را به موقع پرداخت کردیم. خب چطور این‌ها را پرداخت کردیم؟ معلوم است که دولت برنامه ریزی کرده و حساب کرده و نگذاشته یک روز تاخیر شود. ما نگذاشتیم حقوق کارمندی یک روز تاخیر شود.

رییس جمهوری افزود: اینکه یک فردی بیاید و همین‌طور مطلبی را پشت تریبونی بگوید و بعد در یک روزنامه‌ای مقاله‌ای بنویسد. ما همه یک ملت هستیم و در برابر یک دشمن ایستاده‌ایم و مقاومت می‌کنیم این حرف‌ها چه معنایی دارد. ما هر هفته افتتاح‌هایی انجام می‌دهیم. این چه حرفی است که این افتتاح‌ها به نفع دولت بعدی می‌شود؟

رییس دولت تدبیر و امید یادآور شد: این واقعا حرف کودکانه‌ای است. خب حتما به نفع دولت بعدی می‌شود و باید به نفع دولت بعدی شود. مگر دولت بعدی دولت خارجی است. دولت بعدی هم از آن این ملت است و ملت آن را انتخاب می‌کند؛ این دولت و آن دولت چه فرقی می‌کند.

روحانی بیان داشت: ما همین هفته در روز پنجشنبه یعنی فردا، ۲۳ هزار هکتار زمین کشاورزی آماده شده با برنامه‌ریزی مدرن آبیاری افتتاح می‌کنیم. ۲۳ هزار هکتار از زمین‌های کشاورزی را آماده کردیم چیزی حدود ۳۷ کیلومتر تونل برای این طرح حفر و حدود ۵۰۰ کیلومتر کانال و لوله‌کشی ایجاد شده است و سرمایه‌گذاری عظیمی در منطقه غرب کشور و مناطق مرزی ما انجام گرفته است.

رییس جمهوری عنوان کرد: ۸ میلیارد دلار با اذن مقام معظم رهبری برای آب در منطقه مرزی از صندوق هزینه شده که طرح عظیمی است. ما از سال ۹۳ مشغول به‌کار هستیم و این مصوبات مربوط به سال ۹۳ است. محصولی که ما الان می‌بینیم و افتتاح می‌کنیم، از ۹۳ تا امروز است.

روحانی گفت: اگر بخواهیم اولین قدم را بگوییم طرح‌های قبلی آن مربوط به خیلی قبل است. حدودا از سال ۸۲ اولین اقدامات و طرح‌ها را در شورای امنیت ملی طراحی و تصویب کردیم؛ یک سری اقدامات عظیمی است که انجام گرفته و امروز به افتتاح می‌رسد.

تا پایان دولت دو میلیون واحد مسکونی را تحویل می‌دهیم

وی ادامه داد: ما در این دولت علیرغم اینکه برخی‌ها می‌گویند چرا دولت در زمینه مسکن برنامه‌ریزی نکرده و علیرغم اینکه خود من هم می‌خواستم در مسکن وضعیت بهتری می‌داشتیم، ولی این دولت تا پایان دولت دو میلیون واحد مسکونی را در ۸ سال تحویل می‌دهد. این را با دولت‌های قبلی مقایسه کنید. ما کار بزرگی انجام داده‌ایم. یک میلیون و ۳۰۰ هزار مسکن ناقصی که چیزی نداشته را تکمیل کردیم و تحویل دادیم.

رییس جمهوری خاطرنشان کرد: ۵۰۰ هزار واحد مسکونی را در طرح اقدام ملی تا پایان دولت نهایی می‌کنیم. ۱۷۰ هزار واحد مسکونی را در سیل و زلزله سال‌های اخیر تکمیل کردیم و تحویل دادیم، البته غیر از مواردی که مرمت شده است. بحث این دولت و آن دولت یکی از حرف‌های بسیار زشت، بی‌منطق و کودکان است؛ ما این دولت و آن دولت نداریم.

روحانی خاطرنشان کرد: کشور را در چارچوب قانون اداره و اگر پولی خرج می‌کنیم در چارچوب بودجه‌ای است که مجلس آن را تصویب کرده است. سال آینده هم اگر پولی خرج می‌کنیم، در قالب بودجه است. البته دولت تلاش بزرگی کرد، بر‌ای اینکه بتواند طرح‌های عمرانی‌اش را در این سال پایانی یک تحرک فوق‌العاده‌ای ببخشد.

رییس جمهوری تصریح کرد: امسال تا اینجا که الان هنوز ما در ماه مرداد قرار داریم، ۴۰ هزار میلیارد تومان برای طرح عمرانی تخصیص داده شده که کار بسیار بزرگی است. در این شرایط کرونا و این شرایط سختی، شما می‌بینید، طرح‌های عمرانی چگونه پیش می‌رود. برای اینکه در این شرایط به مردم کمک شود، طرحی که ما در ستاد ملی کرونا تصویب کردیم به عنوان تسهیلات ودیعه مسکن، با بررسی‌هایی که صورت گرفته، حدود ۷۰ هزار نفر مشمول این طرح می‌شوند و این ودیعه و تسهیلات به آن‌ها پرداخت می‌شود و کمک بزرگی است به آن‌هایی که امروز در بحث مستاجری دچار مشکلات هستند.

تلاش می‌کنیم مشکلات روز به روز کمتر شود

روحانی گفت: همه اقداماتی که انجام می‌دهیم، به معنای آن است که دولت جمهوری اسلامی ایران به‌رغم فشار‌های آمریکا در بخش اقتصادی، شکست نخواهد خورد. البته مشکلات برای مردم هست و ما تلاش می‌کنیم این مشکلات را روز به روز کمتر کنیم. همین طرح‌های اخیری که نهایی می‌کنیم، انشاءالله اجرایی شود، این هم کمک به مردم است.

رییس جمهوری افزود: مردم می‌توانند در بازار بورس خرید‌هایی کنند که برای آینده و دارایی‌ آن‌ها اطمینان بیشتری ایجاد کند. همه این سهام تازه‌ای که وارد بازار بورس می‌شود و تحول ایجاد می‌کند، به نفع همه مردم است.

روحانی بیان داشت: همین ETF که سهامش در اوایل شهریورماه، با تخفیف فروخته می‌شود برای این است که مردم بدانند، بازار سکه و دلار جای سرمایه‌گذاری نیست، اما بورس جای سرمایه‌گذاری است. خرید نفت جای سرمایه‌گذاری است. ما می‌خواهیم مردم را از یک طریق مطمئن، نه طریقی که امروز برای آن‌ها فایده داشته باشد و فردا ضرر کنند، هدایت و کمک کنیم.

رییس جمهوری خاطرنشان کرد: در بخش سیاسی آمریکایی‌ها در دو سال و نیم تلاش کردند که طرح‌های سیاسی خود را پیش ببرند و تا امروز ناموفق بودند. آمریکایی‌ها هر طرحی را آوردند، شکست خوردند. از برجام خارج شدند، به امید اینکه بلافاصله اروپا هم خارج شود، ناموفق بودند. هر چقدر که التماس کردند اروپایی‌ها گوش نکردند. از برجام خارج شدند، به امید اینکه ما هم بلافاصله از برجام خارج شویم و همه قطعنامه‌ای علیه ما صادر شود، ناموفق بودند. ما حساب شده عمل کردیم.

روحانی یادآور شد: در لهستان کنفرانس برگزار کردند، برای اینکه علیه ملت ایران اقدام انجام دهند، ناموفق بودند و شکست خوردند. در شورای امنیت سازمان ملل در همان سال ۹۷ تشکیل جلسه دادند و خود این آقا که رییس جمهوری آمریکاست، آمد و ریاست جلسه را بر عهده گرفت؛ هر ۱۴ عضو با وی مخالفت کردند.

رییس جمهوری گفت: این یکی از جلسات تاریخی سازمان ملل است که به رهبری رییس جمهوری آمریکا شورای امنیت تشکیل داد و همه ۱۴ عضو با وی مخالفت کردند. حالا چند رییس جمهور هم که به وی تاختند و خیلی محکم با وی صحبت کردند و بقیه هم با وی مخالفت کردند و یک چنین شکستی آمریکا در تاریخ خود ندیده است، ولی در عین حال یک عده ماجراجو هستند که باز هم ادامه می‌دهند و اخیرا و روز گذشته دوباره آمریکا برای ضربه زدن به برجام و قطعنامه ۲۲۳۱ یک قطعنامه‌ای را مطرح کرده است و آن اینکه طبق قطعنامه ۲۲۳۱ و طبق برجام از اواخر مهرماه، تحریم تسلیحاتی ایران برداشته می‌شود. قطعنامه‌هایی که در زمینه تسلیحاتی علیه ایران بوده در مقام عمل کم‌لن‌یکن می‌شود. ایران می‌تواند سلاح بفروشد و بخرد. این یکی از آثار توافق هسته‌ای بوده که قرار است اجرایی شود.

عواقب هر قطعنامه‌ای بر عهده بانیان آن است

رییس جمهوری عنوان کرد: آمریکایی‌ها حالا آمده‌اند، قطعنامه‌ای ارائه کردند که قطعنامه ۲۲۳۱ را نقض کنند. ما امید فراوان داریم که آمریکا دچار شکست شود و یک بار دیگر آمریکا شکست خود را لمس کرده و انزوای خود را ببیند. اما در عین حال موضع ما در هر شرایطی روشن است. اگر چنین قطعنامه‌ای در سازمان ملل علیه بخشی از ۲۲۳۱، تصویب شود، به معنای آن است که نقض فاحش برجام انجام گرفته است. عواقب آن هم بر عهده بانیان و کسانی است که در این زمینه تلاش می‌کنند.

روحانی ادامه داد: به اعتقاد من آمریکا تا پایان این دوره در تمام این طرح‌ها ناموفق خواهد بود. این حکومت از روز اول شکست خورد و حالا رویش نمی‌شود که بگوید من مسیر اشتباه را انتخاب کردم و می‌گوید، اگر من انتخاب شدم بلافاصله با ایران به مصالحه می‌رسم. اگر شما راست می‌گویید و به دنبال صلح هستید - که همیشه به‌دنبال جنگ بودید-و اگر شما دنبال حل هستید که همیشه دنبال مشکل بودید و هیچ زمان به دنبال حل نبودید.

رییس جمهوری خاطرنشان کرد: اگر اینچنین بودید، چرا و به چه دلیل این اقدامات را در این مدت سه سال و چند ماه علیه ملت آمریکا، و علیه ملت ایران و منطقه انجام دادید؟ چه خاصیتی به حال شما داشته و چگونه می‌خواهید جواب ملت خودتان را بدهید؟

وی یادآور شد: اگر راست می‌گویید در صورت انتخاب شدن، می‌خواهید با ایران مسائل را حل کنید، چرا همین امروز علیه ملت ایران دشمنی می‌کنید و همین دیشب دشمنی کردید و این قطعنامه را ارائه کردید؛ بنابراین مشخص است که شما راست نمی‌گویید و معلوم است واقعیت را نمی‌گویید و به عهدتان پایبند نیستید؟!

آمریکا از لحاظ سیاسی تا امروز شکست خورده است

روحانی گفت: آمریکا از لحاظ سیاسی تا امروز شکست خورده و در هر صورت شکست خواهد خورد. آمریکا ناموفق خواهد بود، آمریکا نمی‌تواند افکار عمومی را جذب کند، آمریکا نتوانست افکار عمومی دنیا را قانع کند، دنیا همه حس کردند ایران یک کشور قانونی، حقوقی، اخلاقی، سیاسی پایبندی به تعهدات و آمریکا کشوری است که نمی‌توان به هیچ عهدش اعتماد داشت. حتی همه عهد‌های بین‌المللی را زیر پا گذاشت.

رییس جمهوری بیان داشت: مرحله سومی که آمریکا به دنبال آن است، وضع فشار داخلی بر ملت ایران با تبلیغات و عوامل خود است که البته تا امروز نا موفق بوده و تا پایانش هم ناموفق خواهد بود. اگر آمریکا می‌خواهد میان ملت ایران شکاف ایجاد کند، ناموفق خواهد بود. اگر آمریکا می‌خواهد میان قوای سه‌گانه اختلاف ایجاد کند ناموفق خواهد بود. اگر آمریکا می‌خواهد شکاف‌هایی را در داخل جامعه ایرانی به وجود بیاورد، ناموفق خواهد بود.

روحانی گفت: امروز می‌بینیم یک وحدت، اتحاد و همدلی میان ملت ایران و همچنین میان ملت و قوای سه‌گانه داخل قوای سه گانه و همه تحت رهبری، رهبر فرهیخته وجود داشته و خواهد داشت. وحدت، اتحاد و یکپارچگی ما بر هم نمی‌خورد و می‌دانیم که می‌توانیم از این مشکلات به حول و قوه الهی عبور کنیم.

رییس جمهوری افزود: من روز گذشته در همین مکان با محققین، اساتید و شرکت‌های دانش‌بنیان برخی از وزرا و معاونین جلسه‌ای داشتم که راجب درمان کرونا و واکسن کرونا کار می‌کنند. الحمدالله همه این‌ها قدم‌های بسیار موفقی را برداشتند. ما تقریبا هم‌پای دنیا حرکت می‌کنیم. شرکت‌های دانش‌بنیان که یکی از افتخارات ما هستند، امروز از شیوه‌ها و راه‌های مختلف همه نیازمندی‌های بخش کرونا در بخش مواد بهداشتی، درمان و دارو در بخش تجهیزات پزشکی، شرکت‌های دانش‌بنیان همه را برای ما فراهم کردند.

روحانی تصریح کرد: سی‌تی‌اسکن، ونیتلاتور دارو و کیت آزمایشگاهی خواستیم برای ما فراهم کردند و این جزو افتخارات ماست که در کشور ما در این شرایط، بیش از ۸۰۰ مقاله علمی در این مدت دانشمندان ما راجب کرونا ارائه کردند و در مجلات علمی دنیا چاپ شده است؛ بنابراین ما کشور منزوی نیستیم که تحت فشار عقب نشینی کنیم و علیرغم فشار‌ها بهترین قدم‌ها را در این راه برداشتیم.

رییس جمهوری تاکید کرد: نکته آخری که می‌خواهم بر آن تاکید کنم این است که کشور‌های همسایه ما حواسشان جمع باشد، مبادا آمریکا بخواهد از آن‌ها سوء‌استفاده کند، مبادا آمریکا بخواهد که این کشور‌ها اطلاعیه‌ای صادر کنند؛ البته این اطلاعیه که صادر شده، اطلاعیه گمنامی است و معلوم نیست چه کسی حامی است و چه کسی نیست. اجلاس رسمی هم نبوده که بگوییم در این اجلاس چند کشور همسایه علیه ما صحبت کرده‌اند. یک فردی به نام دبیر آن جلسه، یک اعلامیه‌ای داده و صحبتی کرده که باید ایران را تحت فشار قرار داد و تحریم تسلیحاتی ایران باید ادامه پیدا کند.

روحانی اظهار داشت: آن روزی که صدام به کویت حمله کرد، ما نخستین کشوری بودیم که این کار را محکوم کردیم. اعضای این شورا محکوم نکردند، ما همان روز صبح که صدام حمله کرد، سه بعدازظهر در مقام عمل محکوم کردیم و بیانیه رسمی دادیم.

وی افزود: در عمل نشان دادیم که طرفدار کشور‌های منطقه هستیم، اگر ما چراغ سبز به صدام نشان داده بودیم فردای همان روزی که کویت را اشغال کرد عربستان، قطر و امارات را اشغال می‌کرد. او در نامه به مرحوم آیت الله هاشمی رفسنجانی نوشت مرز مشترک آبی ما با شما ۸۰۰ کیلومتر است؛ یعنی این کشور‌ها مال ماست، در حالی که مرز مشترک آبی ما با عراق ۱۸ کیلومتر بود.

روحانی ادامه داد: اگر ما برای ثبات منطقه نایستاده بودیم همه شما را صدام خورده بود. ما همواره برادر شما بودیم و امروز هم هستیم، شما بدانید آمریکا علیه ایران ناموفق است. ایران در کاری که دارد طبق قانون و مقررات مصالح ملی و منطقه‌ای خودش انجام می‌دهد، پیروز خواهد بود.

وقت سوءاستفاده از حوادث لبنان نیست

رییس جمهوری در خصوص حادثه لبنان گفت: مردم لبنان دچار خسارت عظیم و بزرگی شده اند و کابینه دچار مشکل شد. معتقدیم وقتش نیست که از حادثه لبنان کسی سوءاستفاده کند. امروز وقت کمک به لبنان است.

روحانی افزود: جممهوری اسلامی ایران از همان ساعت اول کمک را آغاز کرد؛ همان روز چهارشنبه دو فروند هواپیما فرستاد. روز‌های اخیر هم کمک‌های ایران دارو و تجهیزات فرستادیم هم به رییس جمهوری لبنان قول دادم اگر موردی مورد نیاز آنهاست بگویند تا کمک کنیم حتی در بازسازی بندر آن‌ها کمک می‌کنیم.

وی تاکید کرد: ما از بقیه کشور‌ها می‌خواهیم در این شرایط به مردم لبنان کمک کنند. لبنان نیاز به وحدت، حمایت آرامش و یاری دارد. مطمئن هستیم مردم بزرگوار لبنان که در حوادث مختلف ایستادگی کردند در این حادثه هم موفق خواهند بود و از این روز‌های سخت نیز عبور خواهند کرد.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱۸
در انتظار بررسی: ۵۸
انتشار یافته: ۱۴۰
ناشناس
|
United States of America
|
۱۳:۱۶ - ۱۳۹۹/۰۵/۲۲
کار خطا عاقبت درست ندارد. بورسی که روزی 5 درصد سود بدهد دستکاری شده است و عاقبت ندارد و کمکی هم به کنترل نرخ ارز نمی کند. نرخ ارز واقعی بشود حتی اگر 50 هزار تومن باشد بهتر است تا در بازارها دستکاری انجام شود. دولت و ترامپ و یک میلیون سلطان ارز و دلال وجمشید بسم ... هم جمع بشوند برای اول مهر امسال دلار از 25 هزار تومن پایین تر نخواهد امد و از 35 هزار تومن هم بالاتر نخواهد رفت. قیمت واقعی در اقتصاد مانند قانون جاذبه است. غیر ممکن است خطا کند. دستکاری در بورس و بانکها و... فقط و فقط مشکلات اقتصادی را بدتر و غیر قابل حل تر می کند. تمام وظیفه یک دولت کارا این است که سرمایه مردم را به نمایندگی انها که در ایران همان سرمایه نفتی و مالیات هست به قیمت بالا اما واقعی به مصرف کنندگان قشر بالای کشور بفروشد و بتواند منافع وعواید دلار سی هزار تومنی را بین اقشار نیازمند باز توزیع کند. اصلا اگر این وظیفه را نتواند انجام دهد که دیگر دولت و این همه دستگاههای عریض و طویل نیاز نیست. نرخ ارز یا ارزش قدرت پول ملی مهمترین شاخص در اقتصاد تمام کشورهای دنیاست. تعیین دستوری نرخ واقعی ارز غیر ممکن است. تعیین نرخ ارز برای یک اقتصاد که تعیین ساعات کار ادارات و بانکها نیست که باید یا نباید داشته باشد.
پاسخ ها
ناشناس
| United States of America |
۱۵:۳۷ - ۱۳۹۹/۰۵/۲۲
اگر روزی اقتصاد ایران یا ونزویلا و کوبا و... بخواهد درست شود هیچ راهی ندارد جز همان راهی که دهها کشور موفق دنیا دهها سال است که در پیش گرفتند. واقعی شدن ارزش پول ملی. شفافیت. اطلاعات دقیق. شایسته سالاری علمی. پاسخگو بودن مسئولان و مدیران. صلح و همزیستی با دنیا حتی دشمنان و رقبا . استفاده از خرد جمعی و تجربه جهانی و....اینها الفبای توسعه و قدرتمند شدن در قرن 21 هست. مانند چین و روسیه و ویتنام .

اگر می بینید که تولید سرانه واقعی ما در چهل سال گذشته نه تنها افزایش نیافته بلکه کاهش هم یافته( از 2200 دلار 1979 به 1800 دلار 2020) ولی چین در همین چهل سال با رعایت دقیق اصول بالا توانسته تولید سرانه واقعی خود را تا دویست! برابر کند( 85 دلار 1979 به 18000 دلار 2020 ) فقط و فقط بخاطر به رسمیت شناختن همزیستی با دنیا و استفاده از تجارب و یاد گرفتن از کشورهای پیشرو غربی و شرقی مانند ژاپن بوده. الان چین بیشتر از منافع مردم چین در برابر امریکا و اروپا و روسیه می تواند دفاع کند یا در 1979؟
ناشناس
| Germany |
۱۵:۴۵ - ۱۳۹۹/۰۵/۲۲
اقتصاد را با بورس بازی نمیتوان سامان داد!
جلوی اختلاسها رابگیرید و اقتصاد را تولیدی و خود کفا کنید .
محمد
| United States of America |
۱۵:۵۶ - ۱۳۹۹/۰۵/۲۲
یک کلام طولانی از دلال ارز و طلا
برو دادش همون ذلارت رو بفروش
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۵۸ - ۱۳۹۹/۰۵/۲۲
شما اگر مطمین بودی بورس روزی 5 درصد سود میده الان گوشیتم فروخته بودی گذاشته بودی تو بورس نظر
نمیدادی
بورس مشکل داره دستوریه درست ولی دروغ گفتن درد جامعه ماست نه درمان ما
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۵۹ - ۱۳۹۹/۰۵/۲۲
دولت سهامداران بورس رامثل عروسک های خیمه شب بازی به بازی گرفته و در کنترل خودش داره
عاقبت این نوع سرمایه گذاری دودشدن سرمایه وسکته هست
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۵۶ - ۱۳۹۹/۰۵/۲۲
خریدیهام بورس عین خیانت است
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۲۸ - ۱۳۹۹/۰۵/۲۲
هرکی نفت زیاد خرید میشه سلطان بشکه نفت
فرید
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۱۶ - ۱۳۹۹/۰۵/۲۲
راه حل میخوای؟ چشم میگیم...غیر از دلایل اصلی مشکلات که خارج از حیطه رییس جمهور است ولی رییس جمهور میتواند در همان اندازه ای ازمدیریت کشور که دراختیار اوست با انتخاب مدیرانی که واقعا مدیریت بلد باشند وکشورشان راهم دوست داشته باشند وبه مقامشان هم نه به عنوان فرصت که برای خدمت به مردم نگاه کنند درحد خود مشکلات کشوررا حل کند. درحالیکه حضرتعالی با انتخاب افرادی که منافع شخصی اولویت کارشان بود عکس اینکار رو کردید. آیا شما نمیدانید افرادی چون نعمت زاده رضارحمانی سعیدنمکی بطحایی خاوازی و.....چه نوع افرادی هستند؟؟؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۴۶ - ۱۳۹۹/۰۵/۲۲
واعظی و نوبخت ونهاوندیان یادت رفت وایضا کلانتری
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۱۷ - ۱۳۹۹/۰۵/۲۲
اگر این 4 سال کار نمیکردی وضع ما بهتر از این بود
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۱۵ - ۱۳۹۹/۰۵/۲۲
چرا بعد 8 سال يادش افتاده مردم در بورس و نفت سرمايه گذاري كنن . حالا كه ديگه نابود شديم 40سال كجايند اين متفكران اقتصادي كه يك شبه ميخوان راهكار بدن
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۲۰ - ۱۳۹۹/۰۵/۲۲
سوال : چرا 3 ماه معرفی وزیر صنعت طول کشید ؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۲۰ - ۱۳۹۹/۰۵/۲۲
سوال : چرا 3 ماه معرفی وزیر صنعت طول کشید ؟
ناشناس
|
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
|
۱۳:۲۱ - ۱۳۹۹/۰۵/۲۲
مردم تو هر چیزی که دلشون بخواد و دوست داشته باشن سرمایه گذاری میکنن و به هیچ بنی بشری هم کوچکترین ربطی نداره!
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۵۰ - ۱۳۹۹/۰۵/۲۲
مسئولین با سیاست گذاری و ایجاد قوانین سرمایه های مردم را هدایت می کنند علت سرمایه گذاری مردم در بورس و ارز و سکه همین است
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۲۲ - ۱۳۹۹/۰۵/۲۲
شما چه کاره هستید که برای مردم کسب تکلیف مشخص می کنید؟!!!! مردم باید در .....
مردم خوشان شعور دارند و قدرت تشخیص حق از باطل!!!!
لطفا سکوت اختیار کنید.
متشکریم!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۲۳ - ۱۳۹۹/۰۵/۲۲
بورسی باقی نمونده که مردم بخواهند در آن سرمایه گذاری کنند هر روز مردم دارند پول خود را از بورس بیرون میکشند ایشان ظاهرا از هیچ جا خبر ندارد
فریاد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۲۵ - ۱۳۹۹/۰۵/۲۲
مردم ایستادگی کردند چون چاره ای نداشتند
دولت فقط دولت ثروتمندان بود.
از ابتدای سال 97 فرصت های ایجاد شده برای به ثروت رسیدن عده ای توسط این دولت ایجاد شد
آن چه که عیان است چه حاجت به بیان است
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۲۵ - ۱۳۹۹/۰۵/۲۲
با دنیا معامله کنید!!!
ببینید چه گشایشی حاصل می شود!!!
مردم خسته شده اند!
!!
تاکی مردم تحمل کنند؟!!!
عمرمان دود شد رفت!!!
پاسخ ها
ناشناس
| Netherlands |
۱۶:۳۱ - ۱۳۹۹/۰۵/۲۲
مگه با دنیا مشکلی داریم یه امریکا شده دنیا
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۹:۴۰ - ۱۳۹۹/۰۵/۲۲
16:31 معلومه که یه امریکا معادل دنیاست. الان همه دنیا بجز چین و روسیه که از ما باج می گیرند و قاچاقی با ما معملات سطح پایین انجام میدهند هیچ کشوری جرات ندارد بر خلاف میل امریکا تحریم ها را بشکند .پس قبول کنید امریکا معادل کل دنیاست.
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # دمشق # الجولانی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
سرمربی بعدی تیم پرسپولیس چه کسی باشد؟