جلسه مهم حاج‌صفی با زنوزی برای جدایی از تراکتور

حاج‌صفی که یک فصل دیگر با باشگاه تراکتور قرارداد دارد، طبق بندی که در قراردادش وجود دارد می‌تواند در صورت داشتن پیشنهاد خارجی از باشگاه تراکتور جدا شود
کد خبر: ۹۹۶۹۶۰
|
۲۶ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۲:۵۱ 16 August 2020
|
4837 بازدید

هافبک تیم فوتبال تراکتور جلسه‌ای را با مالک این باشگاه برای مشخص شدن وضعیتش برگزار کرد.

به گزارش تابناک ورزشی، رسانه‌های یونانی طی هفته‌های گذشته مدعی شدند که احسان حاج‌صفی هافبک کنونی تیم فوتبال تراکتور تبریز با باشگاه آریس یونان به توافق نهایی رسیده است و فصل آینده در این تیم توپ خواهد زد.

حاج‌صفی که یک فصل دیگر با باشگاه تراکتور قرارداد دارد، طبق بندی که در قراردادش وجود دارد می‌تواند در صورت داشتن پیشنهاد خارجی از باشگاه تراکتور جدا شود و همین موضوع کار را برای حفظ این بازیکن سخت کرده است. بر همین اساس هافبک تراکتور طی روز‌های گذشته و پس از بازگشت محمدرضا زنوزی به ایران، جلساتی را با مالک باشگاه تراکتور برای مشخص شدن وضعیتش برگزار کرده است و باید دید در نهایت چه سرنوشتی در انتظار این بازیکن خواهد بود.

حاج‌صفی علاوه بر پیشنهاد تیم یونانی، با پیشنهاد چند تیم داخلی نیز مواجه شده است، اما به نظر می‌رسد این هافبک ملی‌پوش تراکتور با توجه به قرارداد سنگینی که با این باشگاه دارد، در صورت جدایی از جمع سرخپوشان تبریزی، فصل آینده را در خارج از کشور توپ بزند.

اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # نیمه شعبان # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟