کاهش ۵ تا ۱۰ درجه‌ای دمای هوا در نوار شمالی کشور

مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی ضمن اشاره به رگبار باران در برخی استان‌های شمالی و جنوبی کشور گفت: از فردا (۱ شهریور) دمای هوا در نوار شمالی کشور بین ۵ تا ۱۰ درجه کاهش می‌یابد.
کد خبر: ۹۹۷۹۶۵
|
۳۱ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۱:۰۴ 21 August 2020
|
5408 بازدید

به گزارش «تابناک»، صادق ضیاییان در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: طی پنج روز آینده در ساعات بعد ازظهر و اوایل شب در جنوب سیستان و بلوچستان و ارتفاعات استان‌های کرمان و هرمزگان رگبار و رعد و برق همراه با وزش باد پیش‌بینی می‌شود. همچنین از روز یکشنبه (۲ شهریور) تا سه شنبه (۴ شهریور) بارش در جنوب سیستان و بلوچستان تشدید خواهد شد.

وی افزود: فردا (۱شهریور) در استان‌های ساحلی دریای خزر، اردبیل و برخی مناطق آذربایجان غربی و آذربایجان شرقی بارش باران گاهی همراه با رعد و برق و وزش باد رخ می‌دهد.

مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی با اشاره به اینکه طی روزهای یکشنبه و دوشنبه (۲ و ۳ شهریور) بارش در این مناطق تشدید می‌شود، تصریح کرد: از روز شنبه تا اواسط هفته دمای هوا در نوار شمالی کشور بین ۵ تا ۱۰ درجه کاهش می‌یابد.

به گفته ضیاییان، نواحی مرکزی و شرقی خلیج فارس از امروز تا دوشنبه و دریای خزر از فردا تا صبح سه‌شنبه مواج است.

وی در پایان درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده گفت: آسمان تهران فردا (۱ شهریور) صاف همراه با وزش باد با حداقل دمای ۲۶ و حداکثر دمای ۳۸ درجه سانتیگراد و روز یکشنبه (۲ شهریور) نیز صاف تا کمی ابری گاهی وزش باد با حداقل دمای ۲۶ و حداکثر دمای ۳۵ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # نیمه شعبان # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟