رودخانه‌ها ۴ برابر دریا تلفات گرفتند

سازمان پزشکی قانونی از کاهش آمار غرق‌شدگی در نخستین ماه تابستان ۹۹ خبر داد.
کد خبر: ۹۹۸۴۶۹
|
۰۲ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۶:۴۵ 23 August 2020
|
5251 بازدید


به گزارش تابناک به نقل از خبرآنلاین، سازمان پزشکی قانونی در تازه‌ترین گزارش خود از آمارهای غرق شدگی اعلام کرد: در اولین ماه فصل تابستان آمار تلفات غرق شدگی با کاهش ۱۶.۳ درصدی، به ۲۰۱ نفر رسید. این آمار در مدت مشابه سال قبل ۲۴۰ نفر گزارش شده بود که از کل تلفات غرق شدگی تیر امسال ۱۷۲ نفر مرد و ۲۹ نفر زن بودند.

بر این اساس آمار تلفات غرق شدگی در کشور طی چهار ماهه نخست سال جاری با کاهش مواجه بوده و به استثنای ماه خرداد، در دیگر ماه‌های سال رشد منفی داشته است. در چهار ماهه ابتدایی سال جاری ۵۱۳ نفر بر اثرغرق شدگی در کشور جان باختند، این آمار در مقایسه با مدت مشابه سال قبل که آمار تلفات ۶۰۷ نفر بود، ۱۵.۵ درصد کاهش یافته است.

تعداد مردان فوت شده بر اثر غرق شدگی در چهار ماهه امسال ۴۲۷ و تعداد زنان ۸۶ نفر ثبت شده است. در این مدت استان‌های خوزستان با ۴۹، فارس با ۴۸ و مازندران با ۴۴ فوتی بیشترین آمار تلفات غرق شدگی را داشته‌اند.

مرگ در رودخانه‌ها چهار برابر بیش از دریا

رودخانه‌ها همواره درصدر آمار تلفات غرق شدگی قرار دارند و در آمارهای پزشکی قانونی بیشترین مرگ بر اثر غرق شدگی در رودخانه ها اتفاق می‌افتد. در چهار ماهه نخست امسال نیز بیشترین تلفات مربوط به رودخانه هاست. در این مدت ۱۹۹ نفر در رودخانه‌ها جان باخته‌اند که این آمار حدود چهار برابر تلفات غرق شدگی در دریا با رقم ۵۰ فوتی (۱۱ نفر محدوده مجاز و ۳۹ نفر در مناطق خارج طرح) است.

مطابق آمارهای موجود در چهار ماهه ابتدایی امسال بعد از رودخانه‌ها بیشترین آمار غرق شدگی به ترتیب مربوط به استخر کشاورزی با ۶۱، کانال‌ها با ۵۲، دریاچه‌های مصنوعی و سدها با ۵۱، دریا با ۵۰، استخرهای شنا با ۳۲، دریاچه طبیعی با ۲۱، حوض و حوضچه‌ها با ۱۳ و چاه‌ها با ۷ فوتی است. ۲۷ نفر نیز در سایر مکان‌های آبی جان خود را از دست داده‌اند.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
برچسب ها
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟