رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس مطرح کرد:

ضرورت مدیریت منابع و مصارف ارزی

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: در شرایط جنگ اقتصادی مدیریت منابع و مصارف ارزی امری ضروری است و با کنترل واردات غیر ضرور می‌توان هم به مثبت شدن تراز تجاری کمک کرد و هم موجبات رونق تولید را در داخل فراهم آورد.
کد خبر: ۹۹۸۸۰۶
|
۰۴ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۲:۰۶ 25 August 2020
|
3885 بازدید

به گزارش تابناک اقتصادی به نقل از فارس، محمدرضا پورابراهیمی نماینده مردم کرمان در مجلس شورای اسلامی، با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری در پرهیز از واردات کالاهای غیرضرور یکی از مسائل مهم در امور اقتصادی آن هم در شرایط عادی مدیریت منابع و مصارف است و تراز بازرگانی همیشه مثبت باشد.

وی افزود: در کشور ما که امروز با یک جنگ تمام عیار اقتصادی مواجهیم و دشمن این جنگ را به ما تحمیل کرده مدیریت منابع و مصارف ارزی ضرورت بیشتری دارد و می‌تواند کمک شایانی به کشور در این شرایط کند.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس اظهار داشت: پیش از آنکه ما وارد این جنگ اقتصادی شویم و زمانی که اقتصاد کشور شرایط عادی‌تری داشت، صادرات ما 90 میلیارد دلار بود که سهم صادرات نفتی و غیرنفتی از این میان هر کدام 50 درصد بود و در مقابل ما 45 میلیارد دلار کالا به کشور وارد می‌کردیم.

پورابراهیمی خاطرنشان کرد: در آن زمان تراز تجاری ما مثبت و واردات ما 50 درصد کمتر از صادرات ما بود، اما در یکی دو سال اخیر شرایط اقتصادی سختی به ما تحمیل شده و درآمدهای نفتی ما به شدت کاهش یافته است و در ماه‌های اخیر به خاطر شیوع ویروس کرونا صادرات غیرنفتی نیز کاهش قابل ملاحظه‌ای داشته است.

وی افزود: در سال 98 شدیدترین تحریم‌های اقتصادی از سوی آمریکا علیه ما اعمال می‌شد تا تراز تجاری ما منفی شود، اما خدا را شکر تراز تجاری ما مثبت باقی ماند و ما باید تلاش کنیم که عدد آن بالاتر از قبل برود.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس در پایان گفت: ما می‌توانیم با پرهیز از واردات کالاهای غیرضرور گام‌های موثری در این زمینه برداریم و با اولویت‌بندی در واردات کالاها به کشور ضمن صرفه‌جویی در مصارف ارزی زمینه تولید کالاهایی که پیش از این به کشور وارد می‌شد در داخل کشور فراهم کنیم. درواقع با این کار هم از مصرف ارز بیشتر جلوگیری می‌کنیم و همین که به رونق تولید در کشور کمک می‌کنیم.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # دمشق # الجولانی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
تحولات اخیر سوریه و سقوط بشار اسد چه پیامدهایی دارد؟