تولید سالانه ۲۰۰ هزار دستگاه خودروهای پژو ۲۰۷ پانورامای هاچ‌بک و صندوق‌دار در ایران خودرو

مدیر پروژه خودروی پژو ۲۰۷ پانوراما، با اشاره به این که در حال حاضر این محصول در حال تجاری سازی است، گفت: تاکنون ۷۰۰ دستگاه خودروی پژو ۲۰۷ هاچ‌بک پانوراما تولید شده و به زودی به بازار عرضه می شود.
کد خبر: ۹۹۹۹۵۰
|
۱۱ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۲:۱۵ 01 September 2020
|
13219 بازدید

تولید سالانه ۲۰۰ هزار دستگاه خودروهای پژو ۲۰۷ پانورامای هاچ‌بک و صندوق‌دار در ایران خودرو

به گزارش تابناک به نقل از ایکوپرس، احمد آقاجانی معمار افزود: فاز تجاری‌سازی مدل ۲۰۷ صندوق دار نیز ظرف حداکثر سه ماه آینده آغاز می شود.

وی اظهار کرد: برای نخستین بار ایده نصب سانروف با استفاده از ظرفیت قانونی شرکت‌های خودروساز برای تجهیز سه گروه خودروی سمند، پارس و پژو ۲۰۶ مطرح و با همکاری شرکت پژو آغاز شد. به‌دنبال تحریم و عدم همکاری شرکت پژو و دیگر شرکت‌های خارجی، این پروژه توسط مهندسان ایران‌خودرو بر روی خودروهای سمند و ۲۰۶ برنامه ریزی و اجرا شد.
وی افزود: نصب سانروف برای نخستین بار در خط تولید (به‌صورت OEM) بر روی خودروهای دنا، پژو۲۰۶ و سقف پانوراما پژو ۲۰۷ خروجی این پروژه است.
مدیر پروژه خودروی پژو ۲۰۷ پانوراما با بیان این‌که با توجه به کوتاه بودن ارتفاع سقف خودروی پژو ۲۰۷، نصب سانروف مشکلاتی را برای سرنشینان عقب ایجاد می کرد، خاطرنشان کرد: پس از بررسی و امکان سنجی های لازم، به کار بردن سقف پانوراما به عنوان یکی از مسیرهای حل این مشکل طبق روش‌های روز خودروسازی جهان تعیین و برنامه‌ریزی شد.

وی در ادامه با اشاره به این‌که سقف شیشه‌ای با خودروی پژو ۲۰۷ قابلیت انطباق داشت، تصریح کرد: به همین دلیل مطالعات در این زمینه را تکمیل کرده و نمونه سازی های اولیه را انجام دادیم.

آقاجانی افزود: به این ترتیب این پروژه را به صورت صد در صد داخلی و از طریق انطباق با خودروهای روز دنیا و مشابه طرح‌هایی که روی خودروهای پژو ۲۰۷ و ۳۰۸ استفاده شده بود، اجرا کردیم.

وی در زمینه تامین قطعات سقف شیشه‌ای و سانروف نیز خاطرنشان کرد: با به اشتراک گذاشتن اطلاعات بین سازندگان داخلی توسط ساپکو، قطعه‌سازان با تکمیل اطلاعات برای نخستین بار توانستند نمونه اولیه قطعات خودروی پانوراما را تولید کنند و پس از تست‌های ارزیابی اولیه و با مشاهده نتایج رضایت بخش آن، پروژه تولید خودروی پژو ۲۰۷ با سقف پانوراما بر روی برخی خودروهای تولیدی ایران خودرو به‌صورت کارخانه ای (OEM)، در دستور کار قرار گرفت.

مدیر پروژه خودروی پژو 207 پانوراما با بیان این‌که برای تولید خودروی پانوراما، نیازمند ایجاد برخی تغییرات در خطوط تولید شرکت بودیم، خاطرنشان کرد: برخی ربات ها و تجهیزات را به خطوط اضافه کردیم و تعدادی ایستگاه کاری جدید نیز در خط احداث شد. در حال حاضر نیز ایران خودرو قابلیت تولید هر دو مدل پژو ۲۰۷ هاچ بک و صندوق دار پانوراما در خطوط اصلی تولید را دارا است.

وی تصریح کرد: ظرفیت تولید هر دو مدل خودروی پژو ۲۰۷ پانوراما هاچ بک و صندوق دار می‌تواند مطابق تا حدود ۲۰۰ هزار دستگاه در سال افزایش یابد.

آقاجانی با اشاره به برخی تجهیزات به کار رفته در خودروی ۲۰۷ پانوراما، گفت: شیشه های به کار رفته در سقف این محصول، گذر نور و انرژی را کنترل کرده و موجب جلوگیری از افزایش زیاد دمای داخل کابین و مانع ورود اشعه های UV به داخل کابین خودرو می شود. سیستم سایه‌بان تلسکوپی نصب شده داخل این محصول قرار دارد که در صورت عدم نیاز بسته می شود و تریم آن از نظر رنگ و طرح پارچه، کاملا هماهنگ با قطعات خودرو است.

وی تصریح کرد: برخلاف سانروف که دارای کاربرد محدود است، سقف پانوراما با ایجاد دید وسیع از داخل کابین خودرو، در اکثر مواقع حتی هنگام بارندگی و دید شب آسمان مخصوصا خارج از شهر کاربرد دارد.

مدیر پروژه خودروی پژو ۲۰۷ پانوراما با اشاره به ایجاد توان تولید داخل سقف‌های پانوراما، از امکان تجهیز دیگر خودروهای تولیدی ایران‌خودرو نظیر سمند، رانا و دنا به سقف پانوراما در آینده خبر داد.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # دمشق # الجولانی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
سرمربی بعدی تیم پرسپولیس چه کسی باشد؟