پکن استدلال کرده که قانون بینالملل خرید نفت ایرانی توسط شرکتهای چینی را ممنوع نمیکند. بازگشت فوری تحریمهای سازمان ملل این وضعیت را تغییر خواهد داد.
در راستای تعیین ضرب الاجل برای گفتوگو با آمریکا، المانیتور در گزارشی مدعی شده است که در ۴ فوریه، نتانیاهو و ترامپ به توافق کاملی در مورد ایران دست یافتند.
همکاری روسیه-ایران فراتر از یک همکاری مصلحتی محدود به سوریه و اوکراین است؛ این نشاندهنده تعهد واقعی هر دو کشور برای هماهنگی سیاستهای امنیتیشان است.
پروفسور «شیرین هانتر»، عضو شورای روابط خارجی آمریکا معتقد است رفتن به دنبال بمب اتمی معضل امنیتی ایران را حل نمیکند. حتی اگر چند بمب بسازد، ایران فاقد قابلیت حمله دوم خواهد بود که برای بازدارندگی پایدار ضروری است.
دانشمند هستهای و استاد دانشگاه هاروارد آمریکا معتقد است ترامپ فشار را اهرم مهمی در مذاکرات با ایران میداند.
دیدار «شیگرو ایشیبا»، نخستوزیر ژاپن، با ترامپ، رئیسجمهور آمریکا در این هفته زمینهساز ساخت یک معماری بازدارندگی جسورانه است که میتواند «هند-پاسیفیک آزاد و باز» را برای نسلهای آینده تأمین کرده و از جنگ در این منطقه جلوگیری کند.
اظهارات نتانیاهو در خصوص تشکیل کشور فلسطین در خاک عربستان یادآور ایده صهیونیسم مذهبی است که قلمروهایی فراتر از مرزهای فعلی با لبنان، سوریه، اردن و مصر را در نظر دارد.
هدف چین این نیست که نقش ایالات متحده را از آن خود کرده و بهطور یکجانبه قواعد رفتار بینالمللی را تعیین کند، بلکه هدف آن افزایش نقش خود در مقایسه با ایالات متحده در تعیین این قواعد است.
روابط میلیاردر فناوری با رئیسجمهور ترامپ میتواند بیشتر از هر حامی یا اهداکننده دیگری بر سیاست چین در دوران ریاستجمهوری او تأثیر بگذارد.
تاکید ترامپ بر کوچاندن مردم غزه نه تنها تهدید وجودی برای اردن و مصر بلکه منافع آمریکا و اسرائیل را نیز با خطر مواجه خواهد ساخت.
با تحریمهای جدید ترامپ علیه بندر چابهار، هند با فشارهای تازهای مواجه است. ترامپ پیشتر هند را به عنوان «سوءاستفادهکننده از تعرفهها» معرفی کرده و اتباع هندی از ایالات متحده اخراج شدهاند.
کارشناسان برآورد میکنند که تهران میتواند در حدود یک هفته مواد شکافتپذیر کافی برای یک بمب هستهای (یک «مقدار قابلتوجه») تولید کند.
دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا سندی را علیه ایران امضا کرد که بر خلع سلاح ایران در موشکی، هستهای و سایر بخشهای نظامی است.
دولت جدید لبنان امروز تشکیل شد و اولین جلسه دولت روز ۱۱ فوریه (۲۳ بهمن ۱۴۰۳) برگزار میشود.
بنیاد کارنگی در تحلیلی مدعی شده ایران در تلاش است تا روابط خود را با بازیگران مختلف در سوریه بعد از، از دست دادن اصلیترین متحد خود، اسد، تحکیم کند.
فارن افرز، عضو ارشد مطالعات خاورمیانه در شورای روابط خارجی آمریکا در مقالهای مدعی شد که ایران ممکن است وسوسه شود تا برای ساخت بمب هستهای عجله کند، زیرا آن را تنها راه تضمین بقای خود میداند.