«بيل گيتس» يکي از ثروتمندترين مردان جهان، از مديريت شرکت مايکروسافت، بزرگترين شرکت توليدکننده نرم افزار در جهان کنارهگيري ميکند.
گيتس که ثروت خود را از طريق ساخت نرمافزار براي کامپيوترهاي خانگي به دست آورده، قصد دارد وقت خود را صرف امور خيريه کند.
بيل گيتس از سنين نوجواني روي هر ميز کار در هر خانه کامپيوتري ميديد، به گفته خودش، حرفهاش را بر اساس نگاهش به آينده بنا کرد.
مسئوليت بزرگ
گيتس که فرزند يک وکيل موفق در شهر سياتل است، اولين کامپيوتر خود را در سن سيزده سالگي برنامه ريزي کرد.
او در دو سال اول تحصيلش در دانشگاه هاروارد بيشتر وقتش را صرف بهبود مهارتهاي برنامهريزي خود کرد و البته در طول شب هم بازي پوکر را فراموش نميکرد.
بالاخره بيل گيتس دانشگاه را رها کرد، به نيومکزيکو رفت و به همراه دوست دوران کودکياش مايکروسافت را راهاندازي کرد.
موفقيت چشمگير آقاي گيتس در دهه هشتاد ميلادي اتفاق افتاد، زماني که شرکت «آي بي ام» براي ساخت سيستم عامل خود يعني «ام اس. داس» با مايکروسافت قرارداد بست.
مايکروسافت در سال 1986 وارد بازار سهام شد و يک سال بعد، بيل گيتس تبديل به جوانترين ميلياردر خود ساخته دنيا شد.
بيل گيتس در گفتوگو با «بي.بي.سي» گفت که دليل موفقيت مايکروسافت اين بود که «اغلب رقبايش بسيار ضعيف عمل ميکردند.»
گيتس ميگويد: آنها نميدانستند که چطور نيروهاي داراي تجربه بازرگاني را کنار نيروهايي با تجربه مهندسي به کار بگيرند و نميدانستند که چطور جهاني شوند.
آقاي گيتس در 52 سالگي هنوز چهره پسرانهاش را حفظ کرده اما ديگر ثروتمندترين مرد جهان نيست، وارن بوفت، سرمايه گذار بورس و کارلوس اسليم، غول مکزيکي مخابرات از او پيشي گرفتهاند.
ثروت بيل گيتس، اساس تصميم او براي ترک شغل و تمرکز بر بنياد خيريه بيل و مليندا گيتس است.
او رئيس هيأت مديره مايکروسافت باقي خواهد ماند و در پروژههاي خاص همکاري ميکند، اما به گفته خودش، ثروت زياد مسئوليت ميآورد و يکي از مسئوليتهاي آينده او يافتن واکسنهاي تازه و حمايت مالي از پروژههاي کشورهاي در حال توسعه خواهد بود.