سرپرست كميته امداد امام خميني (ره) گفت: جهت جلوگيري از هر گونه آسيب به صندوقهاي صدقات و همچنين اطمينان مردم از مصرف وجوه آنها براي محرومين، صندوقهاي صدقات، الکترونيکي مي شوند.
به گزارش برنا، حسين انواري درحاشيه جلسه توديع و معارفه مسئولان کميته امداد مازندران در گفت و گو با خبرنگاران افزود: با الكترونيكي كردن صندوقهاي صدقات، هر ميزان كمكي كه از سوي مردم به اين صندوقها بشود درقبال آن رسيد كتبي به مردم بصورت الكترونيكي ارائه ميشود.
وي گفت: با نصب و تجهيز صندوقهاي صدقات به وسايل الكترونيكي هر گونه دستبرد توسط سارق يا سارقين به اين صندوقها غير ممكن خواهد بود.
وي احسان، انفاق، همدردي و همبستگي اجتماعي را از سنتهاي حسنه اسلامي ياد كرد و بيان داشت: براي تحقق اين سنتها در جامعه اسلامي بايد سرمايه گذاري تبليغي و عملي بنحو احسن انجام شود.
سرپرست كميته امداد امام خميني (ره) كشور گفت: براي توسعه نوآوري و شكوفايي لازم است زمينه توسعه معرفتي و بينشي در بين كارگزاران، امدادگران و مددجويان تحت پوشش اين نهاد بالا برود.
انواري توسعه در حوزه ظرفيتسازي منابع انساني در كميته امداد امام خميني (ره)را مورد تاكيد قرار داد و گفت: توانمندي خوبي در نيروهاي امدادگراين نهاد وجود دارد و بايد آنان بيشتر ازپيش باور شوند تا زمينه نوآوري و خلاقيت هايي كه در آنان وجود دارد درراستاي خدمتگذاري بهتر و بيشتر به نيازمندان شكوفا شود.
وي اظهار داشت: متاسفانه تعدادي از صندوقهاي صدقات كه در خيابانها و محلات نصب شده است مورد دستبرد سارقين قرار ميگيرد و كميته امداد امام براي جلوگيري از آن اخيرا طرح الكترونيكي كردن صندوقهاي صدقات را در دستور كار خود قرار داده است.
به گفته وي، هم اكنون چهار ميليون و 500 هزار نفر نيازمند تحت پوشش كميته امداد امام خميني (ره) كشور قرار دارند.
در پايان مراسم علي اکبر صفري توديع و ابراهيم باغباني به عنوان مدير کل جديد کميته امداد امام (ره) مازندران معرفي شده اند.