شيث رضايي: عذرخواهي مي كنم

فشارهايي كه در اين ديدار وجود دارد مي تواند هر بازيكن با تجربه اي را هم به چنين مسايلي دچار كند. با اين وجود به خاطر اين اتفاق از همه هواداران خوب پرسپوليس و جامعه فوتبالي كشور، عذر خواهي مي كنم.
کد خبر: ۸۴۷۲۸
|
۱۶ بهمن ۱۳۸۸ - ۱۱:۵۷ 05 February 2010
|
3997 بازدید
مدافع تيم فوتبال پرسپوليس، گفت: "به خاطر اتفاقي كه در جريان بازي با استقلال افتاد از هواداران و جامعه فوتبالي عذر خواهي مي كنم."

به گزارش ايسنا؛ شيث رضايي درباره‌ي ماجراي درگيري‌اش با عليرضا حقيقي در جريان بازي با استقلال و اظهارنظرهاي بعد از آن، در گفت وگويي، افزود:" به خاطر اتفاقي كه افتاد شرمنده هواداران شدم اما واقعا به خاطر حساسيت بالاي بازي و مسووليت هايي كه در اين ديدار حساس بر عهده بازيكنان است،‌ فشار عصبي بالايي به همه ما وارد مي شود."

وي تصريح كرد: "فشارهايي كه در اين ديدار وجود دارد مي تواند هر بازيكن با تجربه اي را هم به چنين مسايلي دچار كند. با اين وجود به خاطر اين اتفاق از همه هواداران خوب پرسپوليس و جامعه فوتبالي كشور، عذر خواهي مي كنم."

رضايي ادامه داد: "جداي از اين مسايل بايد به بازيكنان پرسپوليس كه در اين بازي غيرتمندانه بازي كردند و كادر فني مان كه جريان بازي را هوشمندانه مديريت كرد و مديريت باشگاه به خاطر پشتيباني فوق العاده اش و هواداران خوبمان به خاطر حمايت هايي كه از ما كردند و نتيجه آن، اين پيروزي را را رقم زد تبريك بگويم. اين را از مردم و هواداران بپرسيد، شيريني اين پيروزي طوري است كه هيچ چيزي نمي تواند آن را تلخ كند."
اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟